Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny,
zvažuji koupi golfek, nyní mám icandy peach, s ním se nechci loučit, ale na nějaké jen menší výlety, nebo až bude malá větší bych ráda golfky s těmito vlastnostmi:
spojená rukojet,
skládání do deštníku jako klas. golfky
polohování nožiček
a dobré by bylo madlo před dítkem
a ještě plus kdyby šel otáček po a proti směru jízdy..
Kdysi jsem měla na dceru bebe confort loola up - byl to skvělý kočárek, ale už se koukám nikde nedá sehnat.. ![]()
neporadíte někdo něco podobného?
Nevím jestli na bazarech by se nedal sehnat?
Koukla jsem na Bazoš a byly tam 2 inzeráty, ale asi už dost staré ![]()
Dobrý den, a kdy by jste golfky tak chtěla pořizovat? Mám loola up a až nám malá odroste z Vajíčka klidně bych je prodala. Teď je jí 9 měsíců. Jen čekám až začne sedět., ale asi ti k nám budete mít dost daleko. Jsme kousíček od Slaného
Děkuji ráda bych ale nové golfky, nebo alespon v top stavu, kdyby byly..ale měla bych to daleko, jsme o č. brodu, tak leda poslat, mohla bych když tak poprosit fotečky? Nespěchám na to, počítám až jaro-léto..nechce se mi nějak opouštět nás stávající kočárek ![]()
@Katchie 77 jj děkuji, koukala jsme, ale právě už dost staré, chtěla bych je v top stavu
já nevím, že si vždycky vyberu kočár, který se přestane dělat a nevím proč, přišly mi super
tak jako quinny freestyle na prvního kluka, taky byl super.. ![]()
ještě jsme naška baby jogger mini zip - nemá sice otoč sedačku, to bych oželela, ale myslím, že ani poloh. nohou,..