Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,jsem tu nová,mám vybrané golfky-Baby design tiny,nemáte některá zkušenost.Děkuji
Zdravím
uvažuji o tomhle kočárku,rozhodovala jsem se mezi BD Tiny a Sprintem,ale vyhrála skladnost kočárku,Sprint je po složení o dost větší než Tiny,ale co mě zajímá je pláštěnka
všude inzerují že je ke kočárku jen nánožník,potom mi tedy vrtá hlavou kterou pláštěnku ke kočárku Tiny vybrat,našla jsem tuhle http://www.emitex.cz/…olf-1-cerna/ ale nevím jestli mi bude přes tu spojenou rukojeť pasovat
,tak se ptám jestli máte některá tento kočárek(můžete klidně napsat klady i zápory),tak jestli jste pláštěnku měli přímo ve výbavě,nebo ji museli dokoupit(pak kterou?),děkuji za reakce ![]()
já se tedy přidám, taky je to můj favorit, včera jsem se na něj chtěla podívat, ale bohužel na krámě měli jen BD mini… a ty už si ho viděla „naživo“? Opravdu je tak hezky skladný a co ta hmotnost? Podle informací je jeden z nejlehčích, co jsem našla…
tweetydee píše:
já se tedy přidám, taky je to můj favorit, včera jsem se na něj chtěla podívat, ale bohužel na krámě měli jen BD mini… a ty už si ho viděla „naživo“? Opravdu je tak hezky skladný a co ta hmotnost? Podle informací je jeden z nejlehčích, co jsem našla…
viděla u kamarádky
je moc hezký a právě mnohem skladnější než sprint,ale ona ještě pláštěnku nemá,tak proto sem jdu pro radu..
donaga píše:
Já je mám, ale nějaký starší model, kupovala jsem je v bazaru. Za ty peníze je to vážně dobrý kočár, opravdu lehký, do autobusu je i s malou vynesu sama, akorát jsem se musela naučit, jak je uchopit. Pláštěnku jsem tehdy kupovala i s kočárkem, na těch stránkách, na kterých ukazuješ ty tu pláštěnku, ta moje odpovídá spíš pláštěnce Tracking nebo Tracking universal. Vyhovuje mi naní, že když prčí zakryje i košík kočárku. Jediné co bych na kočárku považovala za horší je celková délka lůžka, nožičky prostě plandají a v dolní části „podnožníku“ nebo jak to nazvat, je na jeho zpevnění tyč, takže si dítě může otlačit lýtka. Ale mojí dceři to nikdy nevadilo. Další relativní nevýhody jsou dány konstrukcí, kočárek se skládá do placky, takže zabere relativně víc místa než kočárek skládající se jak deštník (do fabie se do kufru vejde kočárek, ale dál už nic, leda bych to tam vycpávala drobotinou) a kolečka kočárku jsou relaticvně menší, takže to ovlivní jízdní vlastnosti. Do lesa či na staveniště to kočárek není, ale do města je výborny.
máme trojkombinaci cross country,takže na terén a do sněhu kočár máme,tiny chci využít na cestování a lehký přesuny,máme opel vectru combi,tam se určo krásně vejde a zbyde kopa místa
jinak díky za tip na pláštěnku ![]()