Baby Design Tiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
28.7.10 08:18

Baby design Tiny

Dobrý den,jsem tu nová,mám vybrané golfky-Baby design tiny,nemáte některá zkušenost.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
28.7.10 08:19

Pohledej diskuzi na ne je zde spousta. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.7.10 08:19

Vydrz zkuism pohledat a poslu ti odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.7.10 08:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.2.12 11:26

Zdravím :mavam: uvažuji o tomhle kočárku,rozhodovala jsem se mezi BD Tiny a Sprintem,ale vyhrála skladnost kočárku,Sprint je po složení o dost větší než Tiny,ale co mě zajímá je pláštěnka :think: všude inzerují že je ke kočárku jen nánožník,potom mi tedy vrtá hlavou kterou pláštěnku ke kočárku Tiny vybrat,našla jsem tuhle http://www.emitex.cz/…olf-1-cerna/ ale nevím jestli mi bude přes tu spojenou rukojeť pasovat :nevim: ,tak se ptám jestli máte některá tento kočárek(můžete klidně napsat klady i zápory),tak jestli jste pláštěnku měli přímo ve výbavě,nebo ji museli dokoupit(pak kterou?),děkuji za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
24.2.12 11:47

já se tedy přidám, taky je to můj favorit, včera jsem se na něj chtěla podívat, ale bohužel na krámě měli jen BD mini… a ty už si ho viděla „naživo“? Opravdu je tak hezky skladný a co ta hmotnost? Podle informací je jeden z nejlehčích, co jsem našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.2.12 12:56
tweetydee píše:
já se tedy přidám, taky je to můj favorit, včera jsem se na něj chtěla podívat, ale bohužel na krámě měli jen BD mini… a ty už si ho viděla „naživo“? Opravdu je tak hezky skladný a co ta hmotnost? Podle informací je jeden z nejlehčích, co jsem našla…

viděla u kamarádky :D je moc hezký a právě mnohem skladnější než sprint,ale ona ještě pláštěnku nemá,tak proto sem jdu pro radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.2.12 13:01
donaga píše:
Já je mám, ale nějaký starší model, kupovala jsem je v bazaru. Za ty peníze je to vážně dobrý kočár, opravdu lehký, do autobusu je i s malou vynesu sama, akorát jsem se musela naučit, jak je uchopit. Pláštěnku jsem tehdy kupovala i s kočárkem, na těch stránkách, na kterých ukazuješ ty tu pláštěnku, ta moje odpovídá spíš pláštěnce Tracking nebo Tracking universal. Vyhovuje mi naní, že když prčí zakryje i košík kočárku. Jediné co bych na kočárku považovala za horší je celková délka lůžka, nožičky prostě plandají a v dolní části „podnožníku“ nebo jak to nazvat, je na jeho zpevnění tyč, takže si dítě může otlačit lýtka. Ale mojí dceři to nikdy nevadilo. Další relativní nevýhody jsou dány konstrukcí, kočárek se skládá do placky, takže zabere relativně víc místa než kočárek skládající se jak deštník (do fabie se do kufru vejde kočárek, ale dál už nic, leda bych to tam vycpávala drobotinou) a kolečka kočárku jsou relaticvně menší, takže to ovlivní jízdní vlastnosti. Do lesa či na staveniště to kočárek není, ale do města je výborny.

máme trojkombinaci cross country,takže na terén a do sněhu kočár máme,tiny chci využít na cestování a lehký přesuny,máme opel vectru combi,tam se určo krásně vejde a zbyde kopa místa :) jinak díky za tip na pláštěnku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí