Babylon Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oživuji diskuzi
Byl někdo poslední dobou ubytovaný v hotelu Babylon, stojí to za ty peníze? Dá se jít z pokoje třeba jenom v županu a plavkách do bazénu? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokusim se obnovit diskusi a nezakladat novou.
Muj dotaz: Chceme jao rodina jet do babylonu a na jejich eshopu jsem nasla takoveto vstupne - 3 dospeli, jedno díte 4470 Kc nebo 2 dospelí, dve deti 2980 Kc. Dospelí se pocítá od 12 let. Máme dve deti 8 a 12 let, přičemž staršímu bylo 12 let ted v prosinci.Jet chceme ted na konci ledna.
Je to docela rozdl v ceně, alespon pro nás. Nikdy jsme tam s detma nebyli, ale moc by chteli. A muj dotaz zní - nevite proim, jestli tam ten vek ditete nekdo přílis zkoumá? Riskli byste to,,nebo radeji zaplatit tu vyšší cenu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lísteček1 To není cena za vstup, ale za ubytování. Tady jsou ceny: https://www.centrumbabylon.cz/balicky-1.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esterka.z.brna ja to spatne napsala, my tam jednu noc chceme přespat. A tak se orave rozhoduji, jestli riskovat a zakoupit to levnější, nebo oželet ty peníze navíc a tu drazsi variantu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lísteček1 tak nevím jestli ten věk kontrolují, ale asi bych to neriskovala, jinak rozdíl je to teda velký, a co si najít nějaké levné ubytování jinde a tam jít jenom na ty atrakce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esterka.z.brna píše:
@lísteček1 tak nevím jestli ten věk kontrolují, ale asi bych to neriskovala, jinak rozdíl je to teda velký, a co si najít nějaké levné ubytování jinde a tam jít jenom na ty atrakce?
My jsme takhle ještě nikdy nikde nebyli, tak vůbec nevím, jak to chodi. V lete jezdíme vždy na 10-14 dnu někam do kempu, ale hotel, nebo přespáni nekde v cizím městě je pro me španělská vesnice.
Pokud by tady byl někdo, kdo by poradil s ubytováním v Liberci na jednu noc byla bych moc rada a vdecna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lísteček1 ubytování vyhledávám na Booking nebo Svět ubytování nebo zkuste tady http://www.visitliberec.eu/…e/ubytovani/, případně jestli chcete můžu vám nějaké ubytování najít, mě to totiž baví
, klidně mi napište do zprávy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esterka.z.brna píše:
@lísteček1 ubytování vyhledávám na Booking nebo Svět ubytování nebo zkuste tady http://www.visitliberec.eu/…e/ubytovani/, případně jestli chcete můžu vám nějaké ubytování najít, mě to totiž baví, klidně mi napište do zprávy
Jeee, dekuji moc za pomoc. Zitra napisu sz, ja jsem na to uplne bl…,tedy neschopna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esterka.z.brna moc moc moc dekuji, díky tobe jsme usetrili skoro tři tisíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, chtel jsem se zeptat jetli bych mohl odejit na obed a pak se zase vratit?
predpokladam ze asi ne ale prosim o odpoved.
dekuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi.. spise pro ty, co Babylon neznají..
Příští týden jedeme se 3 dětmi 10, 8 a 9 měsíců. Nově je součástí vstupu Funpark. Neomezené vstupy v den příjezdu a v den odjezdu do doby než zavřou. Pro nás vždy nejlepší volba pod jednou střechou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji. Co zaujalo Vaše 8-9leté děti v Babylonu? Za pár dní se tam chystáme, tak jen abych měla představu, kam vyrazit? Případně dá se vše stihnout za den i s koupáním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
Oživuji. Co zaujalo Vaše 8-9leté děti v Babylonu? Za pár dní se tam chystáme, tak jen abych měla představu, kam vyrazit? Případně dá se vše stihnout za den i s koupáním?
My tam byli 3 dny (2 noci) a všechno jsme nestihli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123
No nevadí, budeme muset vybrat jen to nej a případně se tam vrátíme v průběhu prázdnin. Ještě se zeptám - jsou tam nějaká občerstvení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit