Babylon Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
19.5.16 13:38

Oživuji diskuzi
Byl někdo poslední dobou ubytovaný v hotelu Babylon, stojí to za ty peníze? Dá se jít z pokoje třeba jenom v županu a plavkách do bazénu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.1.17 12:02

Pokusim se obnovit diskusi a nezakladat novou.
Muj dotaz: Chceme jao rodina jet do babylonu a na jejich eshopu jsem nasla takoveto vstupne - 3 dospeli, jedno díte 4470 Kc nebo 2 dospelí, dve deti 2980 Kc. Dospelí se pocítá od 12 let. Máme dve deti 8 a 12 let, přičemž staršímu bylo 12 let ted v prosinci.Jet chceme ted na konci ledna.
Je to docela rozdl v ceně, alespon pro nás. Nikdy jsme tam s detma nebyli, ale moc by chteli. A muj dotaz zní - nevite proim, jestli tam ten vek ditete nekdo přílis zkoumá? Riskli byste to,,nebo radeji zaplatit tu vyšší cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.17 12:07

@lísteček1 To není cena za vstup, ale za ubytování. Tady jsou ceny: https://www.centrumbabylon.cz/balicky-1.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.1.17 13:43

@esterka.z.brna ja to spatne napsala, my tam jednu noc chceme přespat. A tak se orave rozhoduji, jestli riskovat a zakoupit to levnější, nebo oželet ty peníze navíc a tu drazsi variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.17 13:49

@lísteček1 tak nevím jestli ten věk kontrolují, ale asi bych to neriskovala, jinak rozdíl je to teda velký, a co si najít nějaké levné ubytování jinde a tam jít jenom na ty atrakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.1.17 17:49
@esterka.z.brna píše:
@lísteček1 tak nevím jestli ten věk kontrolují, ale asi bych to neriskovala, jinak rozdíl je to teda velký, a co si najít nějaké levné ubytování jinde a tam jít jenom na ty atrakce?

My jsme takhle ještě nikdy nikde nebyli, tak vůbec nevím, jak to chodi. V lete jezdíme vždy na 10-14 dnu někam do kempu, ale hotel, nebo přespáni nekde v cizím městě je pro me španělská vesnice.
Pokud by tady byl někdo, kdo by poradil s ubytováním v Liberci na jednu noc byla bych moc rada a vdecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.17 18:27

@lísteček1 ubytování vyhledávám na Booking nebo Svět ubytování nebo zkuste tady http://www.visitliberec.eu/…e/ubytovani/, případně jestli chcete můžu vám nějaké ubytování najít, mě to totiž baví :-), klidně mi napište do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.1.17 21:08
@esterka.z.brna píše:
@lísteček1 ubytování vyhledávám na Booking nebo Svět ubytování nebo zkuste tady http://www.visitliberec.eu/…e/ubytovani/, případně jestli chcete můžu vám nějaké ubytování najít, mě to totiž baví :-), klidně mi napište do zprávy
Jeee, dekuji moc za pomoc. Zitra napisu sz, ja jsem na to uplne bl…,tedy neschopna
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.1.17 10:49

@esterka.z.brna moc moc moc dekuji, díky tobe jsme usetrili skoro tři tisíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 11:17

@lísteček1 hlavně ať se vám tam líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.8.20 19:49

Dobry den, chtel jsem se zeptat jetli bych mohl odejit na obed a pak se zase vratit?
predpokladam ze asi ne ale prosim o odpoved.
dekuji
:cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
9.3.22 08:38

Obnovuji diskuzi.. spise pro ty, co Babylon neznají..
Příští týden jedeme se 3 dětmi 10, 8 a 9 měsíců. Nově je součástí vstupu Funpark. Neomezené vstupy v den příjezdu a v den odjezdu do doby než zavřou. Pro nás vždy nejlepší volba pod jednou střechou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.6.22 21:09

Oživuji. Co zaujalo Vaše 8-9leté děti v Babylonu? Za pár dní se tam chystáme, tak jen abych měla představu, kam vyrazit? Případně dá se vše stihnout za den i s koupáním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
12.6.22 21:19
@Salorka píše:
Oživuji. Co zaujalo Vaše 8-9leté děti v Babylonu? Za pár dní se tam chystáme, tak jen abych měla představu, kam vyrazit? Případně dá se vše stihnout za den i s koupáním?

My tam byli 3 dny (2 noci) a všechno jsme nestihli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.6.22 21:21

@Limi123 8o 8o 8o No nevadí, budeme muset vybrat jen to nej a případně se tam vrátíme v průběhu prázdnin. Ještě se zeptám - jsou tam nějaká občerstvení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí