Babylove BIO vs Babylove "normal"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
26.5.15 11:56

Babylove BIO vs Babylove "normal"

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat maminek, které mají zkušenosti s obojím mlíčkem značky babylove. Je lepší BIO kvalita nebo to normální? Máte někdo s porovnáním zkušenosti? Mi příjde, že normální dost pění a zatím se malý nevykakal, i když ho máme teprve týden. BIO jsme měli cca od dvou týdnů a měl problém se vykadit, ale pak se to „zlepšilo“ (1× denně se vykadil) - ale nevím jestli to bylo mlíkem nebo tím, že dáváme bio gaiu + laktobacily Baby. No jsem prostě nerozhodná a vůbec nevím jestli pokračovat v BIO verzi nebo v té normální. BIO mlíčko je takové nažloutlé a normal takové pěkně bílé, ale zdá se mi, že oproti BIO dost pění. Nemáte tedy některá zkušenost, která by mi pomohla? MOC DÍKY!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23081
26.5.15 12:38

Ahoj, vyzkoušela jsem u kluka oboje taky a skončilo se u normal, protože po bio měl právě problém se vyprázdnit… Při normalu obden, při bio jednou za pět dní a nálož, že jsem mohla přeprat pomalu i dítě a ne „jen“ komplet věci a postýlku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
26.5.15 12:52

@xmaki Zkoušela jsem obě a náš malej nemá problém ani s jednim ale nakonec jsme skončili u normal. protože bio je sladší a malej je takovej baculatější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.8.15 05:11

normal

Ajoj tak za nás normál verzi. Po Bio mel hodně tuhou stolici az zacpu :,( s penenim nemam problém záleží jak to člověk micha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.15 19:28

názor

Osobní zkušenost nemám, ale ono to je všechno stejné :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí