BACULKY- Těhotenství

Anonymní
18.7.19 15:21

BACULKY- Těhotenství

Ahoj děvčata, toto asi bude patřit pouze baculkám..
Když jsem otěhotněla, vážila jsem 95kg při výšce cca. 160cm.. teď jsem 20tt a přibrala jsem 4kg. A mám otázku, kdy se Vám zpevnilo bříško do těhotenského tvaru? Vůbec nemám ještě kulaté, pevné bříško.. Budeme vůbec my Baculky mít krásné kulaté bříško? Děkuji za každou odpověď :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27668
18.7.19 15:26

Nepotěším tě nikdy jsem neměla krásné kulaté pevné bříško jen hnusný špek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 15:29

@ka2ka to snad néé :,(.. strašně mi to vadí ten špek.. přála bych si mít aspoň pevnější bříško. A jak to bylo s pohybama? Jsem poprvé těhotná a zatím žádné pohyby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.19 15:31

Cca po 25tt mi začali lidi říkat, že už je na mě těhotenství vidět. Ten pupek dostal tvar.
Anonym, protože na sebe nejsem pysna

• Citovat
  • Upravit
27668
18.7.19 15:32
@Anonymní píše:
@ka2ka to snad néé :,(.. strašně mi to vadí ten špek.. přála bych si mít aspoň pevnější bříško. A jak to bylo s pohybama? Jsem poprvé těhotná a zatím žádné pohyby.

ono ke konci bude velké a tvrdé takže toho se dočkáš, ale takových těch reklamních nejspíš ne :nevim: pohyby jsem cítila málo, myslím až kolem toho 22tt, ale první dítě bylo lenoch u druhého mi skákalo celé břicho takže záleží na dítěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 15:32

Měla jsem v 1. trimestru asi 70kg a 170cm. Teď jsem 22 tt a až teď mám vidět opravdu těhu bříško a to jsem opravdu plochá nebyla :D takže… uvidíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18.7.19 15:34

Mně se bříško zpevnilo až kolem 29tt.. Nyní jsem 30tt, ale stále je v sedě vidět „čára“ v úrovni pupíku oddělující horní a dolní část břicha.. :D
Jinak pohyby cca od 22tt.. Už jsem měla strach, že je necítím dlouho.. Teď to dohání!! :D

Příspěvek upraven 18.07.19 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 15:35

Asi zalezi na postave…
Ja mam vice nez ty, pres 100+ a kulate brisko jsem mela hned, pri prvnim asi kolem 13tt a ted pri druhem hned v 9tt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.19 15:35

Pohyby jsem cítila od 18tt slabé píchání, první kopanec přišel kolem 20tt a teď cítím skoro pořád, taky prvorodička :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.19 15:36

Já jsem měla ještě víc jak ty, hodně jsem v těhu zhubla - 20 kilo, ale těhotenský břicho se moc nekonalo. Nebylo to na mě skoro vidět, jen ke konci to mělo jakýsi náznak, ale to člověk musel hodně koukat :D
Hodně mých známých při těle prostě nevypadaly typicky těhulkovsky. To u nás špekáčků prostě nejde. Ten tuk tělo prostě deformuje. Kamarádka měla místo břicha krabici. Dole převis, takový divně do strany hranatý a když jsem s ní odcházela z kontroly, tak řvala - ve 36tt, že vypadá jak prase a ne těhule. Nevymlouvala jsem jí to, bylo to tak. Prostě krásné kulaté sexy bříško se nekonalo.
Mám kamarádku 135kg a té nikdo ani nevěřil, že je v tom. Dokud neporodila.
Prostě my miss xxl se kulatých sexy bříšek nedočkáme. Spíš koulí :D

• Citovat
  • Upravit
14376
18.7.19 15:40

Záleží na typu postavy, já poprvé rodila se 111kg(otěhotněla s 81kg) a teď se 106kg(otěhotněla s 96kg). Ale já měla vždycky velká prsa hodně úzký pas a téměř žádné břicho. U obou jsem měla krásně kulaté bříško do špičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 15:44

Tak to jsem vážně zvědavá, jestli se dočkám :D :D snad ano, připadám si hrozně. Nikdy mi to tak nevadila ta tloušťka jako teď při těhotenství. Asi proto, že to na mě lidi nepoznávají. Pohyby snad ucítím také co nejdřív pak mám vždy strach jestli je malá v pořádku :?..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.19 15:45

@Aduš8 Mám velké prsa, ale mám obrovské boky tím pádem mi to zvětšuje špek na břichu :lol:

• Citovat
  • Upravit
24992
18.7.19 15:47

Břicho mam celkove mensi ani mi nikdo neveri, ze mam za 3 tydny termin, ale hezke klasicky tehotenske, pohyby jsem citila kolem toho 21tt uz si to uplne nepamatuju, jinak je mimino lenoch, vyraznejsi pohyby mam az ted, ale nikdy ne tak, ze by se mi vlnilo cely bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 15:48

Nechtěla jsem být slonici. Zmenila krém stravu a schodila 5kg. Měla jsem podobné míry jako zakladatelka. Chtělo by to stáhnout ještě tak o dvě kila než do toho vlitnu. Se 100kou bych se asi nesmirila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky