BACULKY- Těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
18.7.19 15:58

Ahoj :pankac: já měla 86kg na začátku a momentálně v 39tt mám 109kg. Břicho se mi zakulatilo, takže jde poznat, že jsem těhotná a ne jenom tlustá. Moc si neuvědomuju kdy se to stalo asi někdy kolem 24tt. Ale když jsem nahá, tak ten spodní špek pod tím kulatým břichem tam prostě je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.7.19 15:58
@Anonymní píše:
Tak to jsem vážně zvědavá, jestli se dočkám :D :D snad ano, připadám si hrozně. Nikdy mi to tak nevadila ta tloušťka jako teď při těhotenství. Asi proto, že to na mě lidi nepoznávají. Pohyby snad ucítím také co nejdřív pak mám vždy strach jestli je malá v pořádku :?..

Asi ne. Kolegyně v práci má asi tak, jako ty, ale to se hlídá, měsíc do porodu a přibrala jen 2 kg, ovšem při své kulatosti by člověk neřekl, že má těhotenské břicho. Spíš jakýsi špičatý převis. Kdybych nevěděla, že bude rodit, řekla bych, že je prostě tak tlustá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 16:03

Upřímně. Neměla jsem hezké břicho. Já sama jsem věděla o něm, ale kdybych třeba lidem neříkala že jsem v tom tak to nepoznaji jelikož nosím volné oblečení.

Momentálně jsem po porodu a konečně začínám že sebou něco dělat. Doufám že druhé těhotenství si s bříškem užijí více 🙂

• Citovat
  • Upravit
8743
18.7.19 16:20

Já startuji na váze 84 kg už potřetí, vždy naberu přes dvacet kilo. Těhotenské bříško mám vždy tak od 25tt, hezke, pevné. Mezi těhotenstvím cvičím a běhám, fyzickou kondici mám dobrou, ale vždy jsem znovu otěhotněla a nestihla shodit na svoji původní váhu před IVF. Tak snad teď po třetím císaři už to půjde. S kily se netrapte, stačí makat a jde to dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L23
98
18.7.19 18:45

@debra.morgan

Mam to podobne, jsem ve 34 tt a nikdo mi to neveri. Jooo, kolikrat ja uz slysela, ze to neni mozne, ze mam opravdu male bricho a jestli mam dost vody… Jednu dobu me to uz zacalo znervoznovat… Doktor mi sice rikal, ze mi dalsi kontrole udela pro jistotu jeste ultrazvuk. Ale ze proste vaha zeny, ani velikost bricha o nicem nevypovidaji. I kdyz teda nechapu, jak se tam vleze. :D Mam taky hezky tvar, ale prijde mi, jak je male a nemam pod nim moc tuku, tak ze ty pohyby jsou takove intenzivnejsi, nekdy az bolestive. Kdyz se trosku najim, mam pocit, ze mi bricho praskne. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
18.7.19 19:15

Já tě taky bohužel nepotěším, teď ve 37tt vypadám mooožná tak na pátý měsíc těhotenství a jak má malá stále hlavičku nahoru, mám bouli pod žaludkem a pneumatiku kolem pupku :roll: takže hezké kulaté břísko se nekoná :( Začínala jsem na 100kg při výšce 186cm :oops: ale do teď nabrala tři kila. Pohyby stále skoro necitím, malinký náznak kolem 25tt a teď když jsem opravdu v klidu sem tam se břísko zavlní, ale kopaneček žádný. Mám však placentu vpředu a jsem prvorodička. Musím říct, že mě hodně nervů a strachu ušetřil Angelsound.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 21:21

Tak já naopak asi potesim, začínala jsem s váhou kolem 100kg na 173cm takže dost, naštěstí jsem na tu váhu tedy vyloženě nevypadala :lol: jako oplacana jsem byla dost, pneumatika taky řádná, ale zase žádný vyloženě kolos :andel: :lol: zatím jsem přibrala jen 4 kg takže mám radost, momentálně jsem v 25tt a těhotenství na mě pozná na první pohled každý, cizí lidi se ptají kdy rodím, bříško mám větší, což je pochopitelný vzhledem k tomu tuku co tam předtím byl, ale je hezky kulaté a na první pohled těhotenské :oops: dokonce je tvrdší na omak a ne měkké jako špek :oops: :lol: a pohyby cítím už tak měsíc a půl a jsou čím dál intenzivnější :oops: taky jsem se bála jak budu vypadat a že si budou lidi myslet že jsem ještě víc ztloustla ale naštěstí je to poznat :oops: :andel: mimochodem jsem prvorodička :oops: anonym protože se stydím za výchozí váhu :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
24
14.8.19 20:59

Ahoj, já jsem ve 13TT váhu mám momentálně 104kg při 165cm a pokud se opravdu narovnám a trošku toho svého pupíka vystrčím už vypadá jako těhotenské břiško. Při prvním těhoteství jsem začínala na váze 83kg a do 7-8 měsíce na mě nebylo vidět vůbec nic, všichni se mě ptali kde to miminko nechávám a zda si nedělám srandu že jsem těhotná. Takže bych řekla že každé těhotenství je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
14.8.19 21:39

Ahoj, ja ted treti těhotenství zacinala na 89kg pri vysce 156 cm, bohuzel jsem pred otehotnenim hodne pribrala kvuli zdravotnim problémům a jak jsem to zacala pomalu schazovat ty kila navic, necekane jsem otehotnela.Ted jsem 25tt a moc tehotne nevypadam, spis tluste nebo se tak alespon citim :( strasne me to stve, pohyby citim od 20tt, tim myslim slusne kopance, ted uz tam prcek asi dela salta, protoze je to nekdy síla, po porodu chci dat co nejvic kg dolu, protoze tohle je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí