Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, je super jak si tady všechny navzájem umíte poradit. Je úžasné že se ženská, co si neví rady, má kam obrátit.
Kdykolik jsem si s něčím nevěděla rady, obrátila jsem se na tuto stránku a četla si různé rady a návody. Za to vám všem děkuji ![]()
Teď jsem konečně otěhotněla ( chtěně).
A konečně jsem se rozhodla se zde zaregistrovat.
Jsem 7+6tt.
Miminko je dravé, roste jak má, srdíčko se mu vyvíjí a mě pomaličku rozte spodní bříško ![]()
Jenže já na tom prý zdravotně nejsem zase tak dobře… Před pár lety jsem se léčila s výtokem a vysokým PH. Doktor mi výtok vyléčil a PH Trošku stáhnu, s tím že to ničemu nevadí. Výsledky jsem měla výborné.
Jenže když jsem za ním teď přišla s tím že jsem těhotná, udělal mi testy na ten výtok znovu.
A byli velmi vysoké. Vyšší než jsem měla tehdy když jsem se léčila.
Prý je možné že tam nějaká ta bakterie tehdy zůstala a teď se to rozjelo díky výtoku v těhotenství. Jenže mi řekl že to potřebuje skonzultovat s kolegou který je momentálně mimo ČR. A vrátí se až za tři týdny. Doktor mi řekl že to bude léčit a až se vrátí jeho kolega že mu zavolá ale že neví jestli už nebude pozdě. A že mi hrozí rakovina děložního čípku a nutnost potratu…
Neskutečně mě vyděsil, i když to říkal jak kdyby vyprávěl nějakou obyčejnou říkanku, až jsem se mu na křesle rozbrečela a málem jsem se zhroutila… Je mi 22 let… A představa rakoviny v tomhle věku mě neskutečně děsí…
Chápejte, on je můj doktor hrozně fajn, člověk je u něj takový uvolněnější a i se zasměje, ale je to 70ti letý doktor který se drží starých praktik a bojí se snad úplně všeho. Co může, to zakáže ale já všechny je zákazy toletuji a dodržuji, i když mi hodně známých říká že nemusím. Cítím se dravá jako Řípa a jen mě trošku pobolívá podbříšek ale jinak nic.
Setkali jste se některá s takovým problém??
Moc děkuji předem za jakoukoli radu
Tak buďto máš bakteriální zánět, to by ti výtok lehce zapáchal a teda nevim, co by s tím měla společnýho rakovina. Asi ti spíš dělal cytologii, stěry z čípku, a tam máš zvýšený hodnoty. ![]()
@Terez21 píše:
Ahoj holky, je super jak si tady všechny navzájem umíte poradit. Je úžasné že se ženská, co si neví rady, má kam obrátit.
Kdykolik jsem si s něčím nevěděla rady, obrátila jsem se na tuto stránku a četla si různé rady a návody. Za to vám všem děkuji
Teď jsem konečně otěhotněla ( chtěně).
A konečně jsem se rozhodla se zde zaregistrovat.
Jsem 7+6tt.
Miminko je dravé, roste jak má, srdíčko se mu vyvíjí a mě pomaličku rozte spodní bříško
Jenže já na tom prý zdravotně nejsem zase tak dobře… Před pár lety jsem se léčila s výtokem a vysokým PH. Doktor mi výtok vyléčil a PH Trošku stáhnu, s tím že to ničemu nevadí. Výsledky jsem měla výborné.
Jenže když jsem za ním teď přišla s tím že jsem těhotná, udělal mi testy na ten výtok znovu.
A byli velmi vysoké. Vyšší než jsem měla tehdy když jsem se léčila.
Prý je možné že tam nějaká ta bakterie tehdy zůstala a teď se to rozjelo díky výtoku v těhotenství. Jenže mi řekl že to potřebuje skonzultovat s kolegou který je momentálně mimo ČR. A vrátí se až za tři týdny. Doktor mi řekl že to bude léčit a až se vrátí jeho kolega že mu zavolá ale že neví jestli už nebude pozdě. A že mi hrozí rakovina děložního čípku a nutnost potratu…
Neskutečně mě vyděsil, i když to říkal jak kdyby vyprávěl nějakou obyčejnou říkanku, až jsem se mu na křesle rozbrečela a málem jsem se zhroutila… Je mi 22 let… A představa rakoviny v tomhle věku mě neskutečně děsí…
Chápejte, on je můj doktor hrozně fajn, člověk je u něj takový uvolněnější a i se zasměje, ale je to 70ti letý doktor který se drží starých praktik a bojí se snad úplně všeho. Co může, to zakáže ale já všechny je zákazy toletuji a dodržuji, i když mi hodně známých říká že nemusím. Cítím se dravá jako Řípa a jen mě trošku pobolívá podbříšek ale jinak nic.
Setkali jste se některá s takovým problém??
Moc děkuji předem za jakoukoli radu [/citae]Nech si to znovu pořádně vysvětlit od svého ošetřujícího lékaře. Pokud v něj nemáš důvěru, přeregistruj se k jinému. Rakovina děložního čípku není konec světa, je léčitelná. Jestli ti hrozí nebo ne my z této diskuze nepoznáme. Zbytečně nevyšiluj a zeptej se svého lékaře.