Balaton s dětmi

Anonymní
17.7.22 18:19

Balaton s dětmi

Ahoj všem, chceme jet letos s dětmi (9 a 2) na Balaton. Je to nějaký kompromis mezi mnou a manželem.
Nemáte někdo tip, kde se poohlédnout po ubytování, kam se chodit koupat atd.? Předem diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21622
17.7.22 18:45

Omyl, to měla být jiná diskuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15513
17.7.22 18:47
@nozu píše:
Zašla bych s tím k praktické doktorce, když kožní neordinuje.

Jo, dobrej plán. :mrgreen:

Zakladatelko Balaton je hnusnej rybník … Ale pokud tam moc chcete, mrkněte na ubytko na booking. Je tam toho mraky ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
17.7.22 18:50

Balaton a okolí je zajímavý místo - krajina, sopky, vinice, hrady… Ale čistě na plavání s dětmi nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.7.22 19:03

Mě Balaton trochu zklamal. Jinak jich je více pozvolný, severní břeh hlubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.22 19:04

Byli jsme loni a líbilo se nám. Vybrali jsme Keszthely (nevím, jestli to píšu správně), kde byly i pěkné večery - večer to v centru dění bylo jako u moře. Přes den výlety, procházky kolem Balatonu a super by to bylo i s koly, která jsme ale neměli s sebou.
Samotný Balaton - jasně, není to moře, je to rybník s kačenami, s tím je potřeba počítat. A dost nás tedy naštvalo, že koupat se šlo jen v placených kempech. Ale v momentě, kdy jsme nechtěli cestovat až k moři a hlavně potřebovali kratší cestu, to byla myslím dobrá volba

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.22 19:05

Jinak teda ubytování jsme brali přes Booking, na poslední chvíli a bylo na výběr.

• Citovat
  • Upravit
3792
17.7.22 19:07

Najdi si hlavně ubytko přímo na soukromé pláži (pozor na rákosí!). Ty veřejné budou dost plné. V létě je to ubytování navíc dost drahé. Pokud můžete třeba první polovonu září, uděláte o dost lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
17.7.22 19:11

Za mě Balaton také ne, měli jsme tam být 2 noci a pak dojet k moři (aby to nebyla pro děti taková dálka). Po 1 noci jsme odjeli. Hrady tam jsou, ale v okolí jen 2 (Sumeg, Szigliget, po cestě ještě Sárvár), Balaton je za mě nezáživný. To můžu sedět doma a objíždět jezera u nás a ne jet do ciziny. Ale já jsem spíš pro ty akční dovolený, nedokážu být na jednom místě. Kdyby bylo v okolí víc míst na objevování, tak je to asi jiné. My se i u moře jezdíme koupat pokaždé jinam a po 4dnech jedeme na jiné místo. Jinak by mě to zabilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8658
17.7.22 20:02

My byli u Balatonu dvakrát, Balatongyörök a pak hned vedle Gyenesdiás, ale koupat jsme se jezdili do Balatongyörök, bylo to tam lepší. Za mě pěkná dovolená, s malými dětmi super. Jo je tam bahno, když je moc lidí ve vodě, tak je zvířené, ale když člověk přijde ráno, krásně čistá voda. U pláže bývá i večer program, žije to tam, nevím zda stále levné, ale před těmi 6 lety bylo - dobré jídlo. Pro děti hřiště, houpačky, hodně stromů, takže si lze dát deku do stínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
17.7.22 20:05

Nám se moc líbil Balatonfűred :D.

• Citovat
  • Upravit
21622
17.7.22 20:28

@Šmoulice já chtěla psát do jiné diskuse, ale přeskočilo mi to sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
17.7.22 20:38

Jezdime kazdy druhy rok, manzel je madar a setkavame se tam s jeho rodinou. Nejvicr se nam zatim libilo v Balatonszemes - ubytko ti hodim do fotky. Velka zahrada, bazen, 50m od pekne verejme plaze, ktera ale nikdy nebyla preplnena a vyborne restaurace primo v miste. Je to spis klidnejsi, zadna turisticka masovka, ale taky nic odlehleho… jezdi tam hlavne domaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.7.22 21:32

Pokud netrváte na Maďarsku, doporučila bych “rakouský Balaton” Neusiedlersee. Pro rodiny s wmlými dětmi super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí