Balení dárků pro dětské domovy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3400
26.12.13 00:59

Baleni darku pro detske domovy

Ahoj holky, chci trosku inspirace na dalsi roky. Toto tema probehlo jen kolem mne v televiznich novinach. Vubec jsem nevedela, ze i takto se da pomoci. Ja mela jen za to, ze neco dam, rozumej penize nebo darek a hotovo. Znate organizace kde je vitana i aktivni pomoc? Treba v domech senioru nebo u deti? Ted po Vanocich budou asi stradat v peci, protoze vsichni jen Vanoce a darky a pak rok nevedi a ja bych rada i aktivmeji pomohla nez jen posly prachy :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
26.12.13 09:09

Sestra dělá v domově seniorů a např. když měla dovolenou, tak přímo její osobní pacienty za celý týden nikdo neumyl :cert: a tto o jsou ležáci. Nikdo z ostatních na ně ani nehrábnul, aby si nepřidělal starosti, to je hnus, ale bohužel s tím jim asi nikdo cizí z venčí pomoci nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
26.12.13 09:17

My jsme chodili z gymplu predcitat do domova senioru - cetli jsme jim noviny, oni si vetsinou chteli jeste povidat nebo ukazovali fotky, je to uz par let, ale myslim, ze aspon takova forma by sla. Nejaka pomoc primo s peci o lidi asi ne, protoze na to by clovek potreboval ockovani, pri manipulaci s jidlem zase dalsi potvrzeni od dr.
Zkus se podivat tady http://www.dobrovolnik.cz/…ch-sluzbach/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
26.12.13 09:27

V tech detskych domovech by urcite v nekterych pripadech ocenili napriklad doucovani - to delala kdysi moje kamaradka, vzdycky na par hodin tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová