Panu učiteli s láskou - aneb o kantorech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rokris
21.12.13 18:54

Panu učiteli s láskou

Pěkně vás všechny zdravím. :kytka:
Celý den se mi dnes vnucují vzpomínky na moje milované kantory. Tak mě napadlo, věnovat jednu diskuzi právě učitelům a profesorům. Měli jste i vy takové, na které s láskou vzpomínáte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
21.12.13 18:56

Žel bohu ne…ale třeba jednou budou dětičky vzpomínat na mě…doufám…pár zamilovaných chlapečků ve třídě mám… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9649
21.12.13 18:58

Mam mnozstvi profesoru a treneru (policejni skola) na ktere opravdu rada vzpominam!!! Na nektere opravdu s laskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.12.13 18:58

Jo ucitelku z gymplu..vsichni ji nesnaseli…ja ji milovala dokazala naucit a cestina(hlavne literatura) byla :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8781
21.12.13 18:59

Ano, nikdy nezapomenu na úžasného učitele na ZŠ. :kytka: Kdyby takových bylo více :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
21.12.13 18:59

Žádný mi teda v paměti v dobrém neutkvěl :think:
Jediný, na kterého si vzpomenu a vždycky se teda řádně nasměji, je učitel elektroniky, který mi navrhl, když jsem mu odpověděla že nevím jak vypadá elektronka,,pojď se mnou do kabinetu, já ti tu elektronku ukáži" :mrgreen: (jednalo se tedy opravdu o elektronky, které měl schované ve skříni :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.12.13 19:02

Ano na paní učitelku ze střední, která jediná nás uměla usměrnit a všichni jsme jí měli rádi. Právě proto, že ona byla pro nás autorita a byla férová. :) jinak na základku nerada vzpomínám. Tam nebyl snad nikdo milovanej z učitelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.12.13 19:02
@Jitka1976 píše: Žel bohu ne…ale třeba jednou budou dětičky vzpomínat na mě…doufám…pár zamilovaných chlapečků ve třídě mám… :mrgreen:

Však to je taky fajn. :)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
21.12.13 19:04

@mejdylko ze zakladky si pamatuju ucitelky z 1. tridy..mlatila nas a tahala za usi a byla skvela :pankac:

• Citovat
  • Upravit
148125
21.12.13 19:06

Je mi to moc líto ale ne. Jediná učitelka která mi utkvěla je ta, která mě mlátila ukazovátkem po levé ruce. Perfektně se jí tímto povedlo mě předělat na pravačku. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
21.12.13 19:06

Taky jsem měla oblíbenou češtinářku na gymplu, byla to od prvního pohledu taková potvora, všichni nás před ní varovali, když jsme ji v polovině „učení“ měli dostat.
Nakonec byla skvělá :palec: Přísná, tvrdá, ale férová a uměla zaujmout, její hodiny nikdo neproklimbal. A u maturity se projevila jako velkej frajer!

A vzpomínám na naší třídní z gymplu. Skvělá ženská, měla s námi krásnej vztah, brala nás jak vlastní děti (měli jsme ji na sedmiletém gymplu, takže nás vychovávala od předpuberťáků až do matury). DOdnes jí zveme na školní srazy a párkrát za rok za ní chodíme do školy na pokec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
21.12.13 19:15

Měli jsme bezva třídní na průmce, na její „Teda Lado 8o!“ se zapomenout nedá. Umřela bohužel 3 roky po naší maturitě.
A ještě byl fajn učitel fyziky, dost na mě držel, byl to starý pán, přesluhoval. Dělala jsem mu nástěnky a různé výkazy, tak jsem měla o stupeň lepší známku :lol:

Ale třídní ze základky byla potvora mstivá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.12.13 19:22

Jj, taky mám pár oblíbených učitelů. Hlavně ze základky učitelku češtiny! (jak už vás tu psalo více - férová, měla autoritu), pak učitelka chemie (přísná, ale dokázala výborně naučit a když šlo do tuhého, vždycky nás podržela), pak na střední jsme měli výborného třídního (občanka, tělocvik - férový, na závěrečném večírku si s celou třídou potykal.) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
21.12.13 19:24

@rokris Jejda, takových učitelů je, na které ráda vzpomínám.. :-)
Nejvíc asi na matematikáře, za kterým jsem i nedávno zašla se slovy: „Ahoj, kolego“, jelikož jsem vystudovala stejný bakalářský obor jako on.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.12.13 19:37

Potkala jsem několik velmi dobrých kantorů, na které ráda vzpomínám, ale nejvíc můj život ovlivnila naše učitelka češtiny na ZŠ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová