Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žel bohu ne…ale třeba jednou budou dětičky vzpomínat na mě…doufám…pár zamilovaných chlapečků ve třídě mám… ![]()
Mam mnozstvi profesoru a treneru (policejni skola) na ktere opravdu rada vzpominam!!! Na nektere opravdu s laskou ![]()
Jo ucitelku z gymplu..vsichni ji nesnaseli…ja ji milovala dokazala naucit a cestina(hlavne literatura) byla
![]()
Ano, nikdy nezapomenu na úžasného učitele na ZŠ.
Kdyby takových bylo více ![]()
Žádný mi teda v paměti v dobrém neutkvěl ![]()
Jediný, na kterého si vzpomenu a vždycky se teda řádně nasměji, je učitel elektroniky, který mi navrhl, když jsem mu odpověděla že nevím jak vypadá elektronka,,pojď se mnou do kabinetu, já ti tu elektronku ukáži"
(jednalo se tedy opravdu o elektronky, které měl schované ve skříni
)
Ano na paní učitelku ze střední, která jediná nás uměla usměrnit a všichni jsme jí měli rádi. Právě proto, že ona byla pro nás autorita a byla férová.
jinak na základku nerada vzpomínám. Tam nebyl snad nikdo milovanej z učitelů.
@Jitka1976 píše: Žel bohu ne…ale třeba jednou budou dětičky vzpomínat na mě…doufám…pár zamilovaných chlapečků ve třídě mám…
Však to je taky fajn. ![]()
@mejdylko ze zakladky si pamatuju ucitelky z 1. tridy..mlatila nas a tahala za usi a byla skvela ![]()
Je mi to moc líto ale ne. Jediná učitelka která mi utkvěla je ta, která mě mlátila ukazovátkem po levé ruce. Perfektně se jí tímto povedlo mě předělat na pravačku.
![]()
Taky jsem měla oblíbenou češtinářku na gymplu, byla to od prvního pohledu taková potvora, všichni nás před ní varovali, když jsme ji v polovině „učení“ měli dostat.
Nakonec byla skvělá
Přísná, tvrdá, ale férová a uměla zaujmout, její hodiny nikdo neproklimbal. A u maturity se projevila jako velkej frajer!
A vzpomínám na naší třídní z gymplu. Skvělá ženská, měla s námi krásnej vztah, brala nás jak vlastní děti (měli jsme ji na sedmiletém gymplu, takže nás vychovávala od předpuberťáků až do matury). DOdnes jí zveme na školní srazy a párkrát za rok za ní chodíme do školy na pokec ![]()
Měli jsme bezva třídní na průmce, na její „Teda Lado
!“ se zapomenout nedá. Umřela bohužel 3 roky po naší maturitě.
A ještě byl fajn učitel fyziky, dost na mě držel, byl to starý pán, přesluhoval. Dělala jsem mu nástěnky a různé výkazy, tak jsem měla o stupeň lepší známku ![]()
Ale třídní ze základky byla potvora mstivá ![]()
Jj, taky mám pár oblíbených učitelů. Hlavně ze základky učitelku češtiny! (jak už vás tu psalo více - férová, měla autoritu), pak učitelka chemie (přísná, ale dokázala výborně naučit a když šlo do tuhého, vždycky nás podržela), pak na střední jsme měli výborného třídního (občanka, tělocvik - férový, na závěrečném večírku si s celou třídou potykal.) ![]()
@rokris Jejda, takových učitelů je, na které ráda vzpomínám.. ![]()
Nejvíc asi na matematikáře, za kterým jsem i nedávno zašla se slovy: „Ahoj, kolego“, jelikož jsem vystudovala stejný bakalářský obor jako on.. ![]()
Potkala jsem několik velmi dobrých kantorů, na které ráda vzpomínám, ale nejvíc můj život ovlivnila naše učitelka češtiny na ZŠ ![]()
Pěkně vás všechny zdravím.
Celý den se mi dnes vnucují vzpomínky na moje milované kantory. Tak mě napadlo, věnovat jednu diskuzi právě učitelům a profesorům. Měli jste i vy takové, na které s láskou vzpomínáte?