Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem jediná nebo se tu ještě někdo najde?? Nevadí mi pusy dávat přítelovi atd.. ale co k smrti od puberty nenávidím je líbání!!
nesnáším když mi někdo strká jazyk do pusy příjde mi to hnus
když si pamatuji mojí první líbačku na silvestra v 15 letech jak mi tam dával ten kluk jazyk od tý doby to nesnesu, nepříjde mi to hezké, pusy mám ráda ale tohle ne
vadí to některým z vás taky?? přítel to nechápe… každej kluk co jsem vždycky na díze kdysy potkala mi ho tam chtěl rvát!! ![]()
@Triminka píše:
každej kluk co jsem vždycky na díze kdysy potkala mi ho tam chtěl rvát!!
Chlapi, no. Nenaděláš nic. ![]()
@Triminka Myslím, že jsi spíše výjimka. Možná je to i tím, že máš špatnou zkušenost
Já se líbám ráda i ve čtyřiceti, ale musím milovat.
Já líbání miluju, s prvním přítelem jsme se líbali třeba půl hodiny, bylo to úžasný. S mužem zezačátku taky, i když to už nebylo takové, postupně jsme to ale vypustili a teď už mi to přijde divné
S někým jiným bych si ale dala říct hned
(jen líbačka teda, samozřejmě)
Jemys píše:
Chlapi, no. Nenaděláš nic.
Spíš chlapci, když to bylo na díze.
![]()
Nedávno za mnou manžel (po 9 letech vztahu) přišel a dal mi ůžasnýho francouzáka..byla jsem z toho totálně paf a „podlomily se mi kolena“..takže tak ![]()
Tak mě se líbání líbí, ale opravdu mi ten muž musí vyhovovat, a měl by umět s jazykem zacházet, a hlavně neslintat - to je pak humus a nelíbí se mi to taky ![]()
@renda81 píše:
Tak mě se líbání líbí, ale opravdu mi ten muž musí vyhovovat, a měl by umět s jazykem zacházet, a hlavně neslintat - to je pak humus a nelíbí se mi to taky
no a nebo nesmí bejt jak kapr ![]()
@Sasanka30 píše:
no a nebo nesmí bejt jak kapr
jo, to je jako mít v puse mrtvýho slizkýho hlemýždě
![]()