Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkétkaBeruška píše:
Když se ti to s jazykem nalíbí nedělej to, není na tom nic špatného, já to miluju, ale co nesnesu je když mi přítel sahá nebo dokonce líbá ouška.
Mě zase vadí, když mi někdo,,cizí" na uši sahá. Pro mě je to velmi erotogenní zóna, takže přítel může sahat a líbat, ale nikdo jiný ne!! To je mi přímo nepříjemné ![]()
@TroisChéris takovejm stejcům nastavím tvař
… a pak se utřu
![]()
@Petule030 přesně cizí nesmí, stačí i třeba babi a mám problém. no a přítelovi to dovolím jen když mám hoodně dobrou náladu nebo mě přemluví ![]()
@Petule030 píše:…v zivote jsem se v beznem zivote nedotkla ciziho ucha
Mě zase vadí, když mi někdo,,cizí" na uši sahá. Pro mě je to velmi erotogenní zóna, takže přítel může sahat a líbat, ale nikdo jiný ne!! To je mi přímo nepříjemné
@lajovka píše: …v zivote jsem se v beznem zivote nedotkla ciziho ucha![]()
..jak se ti to prosimte stava, takhle od cizich?…napada me jen holicka snad
No, jednou jsme seděli s kámošema a popíjeli a jeden kamarád se mi chtěl podívat na naušnice…V ten okamžik to bylo taaak nepříjemné. Nebo když mě někdo hladí po hlavě a dotkne se i uší ![]()
@Triminka píše:
Jsem jediná nebo se tu ještě někdo najde?? Nevadí mi pusy dávat přítelovi atd.. ale co k smrti od puberty nenávidím je líbání!!nesnáším když mi někdo strká jazyk do pusy příjde mi to hnus
když si pamatuji mojí první líbačku na silvestra v 15 letech jak mi tam dával ten kluk jazyk od tý doby to nesnesu, nepříjde mi to hezké, pusy mám ráda ale tohle ne
vadí to některým z vás taky?? přítel to nechápe… každej kluk co jsem vždycky na díze kdysy potkala mi ho tam chtěl rvát!!
Amazonské indianky taky nesnáší líbání
Já to taky nemusím, pusu na pusu a různý lehký kousani do rtu je daleko víc sexy. Cizi jazyk v puse nepotřebuji a je mi 30, určitě jsem potkala alfa samce a stejne me tohle nechalo chladnou.
Ale jednou jsem zažila něco co jsem fakt nepobrala…byla jsem komplet od slin, celou me olizal
![]()