Nesnáším líbání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
21.12.13 13:47
@MarkétkaBeruška píše:
Když se ti to s jazykem nalíbí nedělej to, není na tom nic špatného, já to miluju, ale co nesnesu je když mi přítel sahá nebo dokonce líbá ouška. :)

Mě zase vadí, když mi někdo,,cizí" na uši sahá. Pro mě je to velmi erotogenní zóna, takže přítel může sahat a líbat, ale nikdo jiný ne!! To je mi přímo nepříjemné :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
21.12.13 13:57

@TroisChéris takovejm stejcům nastavím tvař ;)… a pak se utřu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
21.12.13 16:33

@Petule030 přesně cizí nesmí, stačí i třeba babi a mám problém. no a přítelovi to dovolím jen když mám hoodně dobrou náladu nebo mě přemluví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
21.12.13 16:37

A co teprv k Novému roku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1381
21.12.13 16:42
@Petule030 píše:
Mě zase vadí, když mi někdo,,cizí" na uši sahá. Pro mě je to velmi erotogenní zóna, takže přítel může sahat a líbat, ale nikdo jiný ne!! To je mi přímo nepříjemné :x
…v zivote jsem se v beznem zivote nedotkla ciziho ucha :) :think:..jak se ti to prosimte stava, takhle od cizich?…napada me jen holicka snad
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.12.13 16:47
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
9374
21.12.13 18:07
@lajovka píše: …v zivote jsem se v beznem zivote nedotkla ciziho ucha :) :think:..jak se ti to prosimte stava, takhle od cizich?…napada me jen holicka snad

No, jednou jsme seděli s kámošema a popíjeli a jeden kamarád se mi chtěl podívat na naušnice…V ten okamžik to bylo taaak nepříjemné. Nebo když mě někdo hladí po hlavě a dotkne se i uší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 02:53
@Triminka píše:
Jsem jediná nebo se tu ještě někdo najde?? Nevadí mi pusy dávat přítelovi atd.. ale co k smrti od puberty nenávidím je líbání!! :cert: nesnáším když mi někdo strká jazyk do pusy příjde mi to hnus :cert: když si pamatuji mojí první líbačku na silvestra v 15 letech jak mi tam dával ten kluk jazyk od tý doby to nesnesu, nepříjde mi to hezké, pusy mám ráda ale tohle ne :cert: vadí to některým z vás taky?? přítel to nechápe… každej kluk co jsem vždycky na díze kdysy potkala mi ho tam chtěl rvát!! :lol:

Amazonské indianky taky nesnáší líbání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.18 20:31

Já to taky nemusím, pusu na pusu a různý lehký kousani do rtu je daleko víc sexy. Cizi jazyk v puse nepotřebuji a je mi 30, určitě jsem potkala alfa samce a stejne me tohle nechalo chladnou.

Ale jednou jsem zažila něco co jsem fakt nepobrala…byla jsem komplet od slin, celou me olizal :roll: :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová