Nesnáším líbání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1381
20.12.13 22:55

@Virginia prosimte,si poseroutka…
no to bud Rada, to ja teda jo a bohuzel-jen co se libacek tyce-do konce zivota :lol:
jak ja vzpominam na tu svou prvni lasku a pak jednoho milence…to kolikrat prehlusilo i akt samotny…zavidim a preju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.12.13 22:57

V šestnácti s prvním klukem jsem se líbala ráda, uměl to moc krásně. Nikdo další-a že jich bylo, už na něj neměl. S manželem se nelíbáme už dlooouho, nebaví mě to vůbec. Ani s nikým jiným tedy, neláká mě to, je mi to protivné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.12.13 23:03

Já se ráda líbám s jazykem, ale nemusím to mít za každou cenu!! Můj první líbací partner to s jazykem uměl parádně, další nechtěl vůbec… Jednou jsem náhodně potkala opilého kluka a protože mě nic netáhlo domů, řekla jsem si, že ho kousek doprovodím. Na rozlučku se ke mě shýbl a strčil mi jazyk, opilostí slizký :poblion:, do pusy :poblion: Se současným přítelem se líbáme jen rty nebo i s jazykem, jak kdy, ale musím přiznat, že od něj mě to nejvíc vzrušuje :oops: Líbáním bych klidně nahradila sex :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
20.12.13 23:04

Tak ja se líbám ráda a často, akorát při sexu mi to vadí. Nevím proč, ale nějak se mi blbě soustředí na orgasmus, když se u toho ještě musím líbat :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.12.13 23:10

Pro me je libani soucast predehry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
20.12.13 23:22

Já se k vám taky přidám. Líbání bylo vždy fakt super, až do seznámení se současným partnerem. Jen otevře pusu a dýchne na mě svůj odér, tka se mi navalí. Fakt děsnej puch. Už jsme tak daleko, že s ním už ani raději nespím, bo tohle nedávám. Tak asi tak. I tak se to může zvrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.12.13 23:33
@Virginian píše:
To jsem znal jednu slecnu a z nejakyho duvodu mi na libani nechutnala, dodneska tomu nerozumim. Libat se s ni bylo jak volizovat horkou zehlicku. A pritom vsude jinde chutnala dost dobre.

treba ji nesedl obed :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9374
20.12.13 23:36
@olousek35 píše:
Já se k vám taky přidám. Líbání bylo vždy fakt super, až do seznámení se současným partnerem. Jen otevře pusu a dýchne na mě svůj odér, tka se mi navalí. Fakt děsnej puch. Už jsme tak daleko, že s ním už ani raději nespím, bo tohle nedávám. Tak asi tak. I tak se to může zvrhnout.

A řekla jsi mu, že ti vadí jeho zápach z úst?? 8o Nějak jemně naznačit, nebo vyměnit za někoho, kdo ti bude víc vonět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.12.13 23:41

Jinak tohle je dalsi vec, ktera by nemela byt mimo komunikacni temata…ja se hrozne rada libam, ale musi na to byt nalada..nekdy, kdyz chci jen rychlovku, nebo neco divocejsiho, tak me libani yslovene otravuje a taky to reknu…nebo, kdyz je chlap az moc neznej…mam rada proste to klasicke zhave libani, kdyz vas chlap chytne a polibi a vam se podlomi kolena…nejde o to si udelat z jazyku wrestlingovy turnaj, ale takove nevinne tanceni a letme dotykani se v kombinaci s obcasnym lehkym kousnutim do rtu atd.

• Citovat
  • Upravit
1692
20.12.13 23:54

@Petule030 no, řekla jsem mu to v těhotenství, že prostě líbání ne, že mi to strašně vadí. A od té doby se to táhne. Max.ode mě vidí letmou pusu a to ještě pro mě se sebezapřením. Nevím, jak mu to citlivě říct. Samože nadhazuju, když mu malej nechce dát pusu, že nejspíš nemá tatínek vyčištěné zuby atd., ale mijí se to účinkem. Když jsme byli na dovči, tak si o pastu řekl od soboty až ve středu. A to mu člověk mohl nabízet denně. Téměř pořád nějak nadhazuju, že se zuby čistí nejmín 2× denně, míjí se to účinkem. Doplácí na to ale on, tím že je vlastně bez sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.12.13 23:56
@olousek35 píše:
@Petule030 no, řekla jsem mu to v těhotenství, že prostě líbání ne, že mi to strašně vadí. A od té doby se to táhne. Max.ode mě vidí letmou pusu a to ještě pro mě se sebezapřením. Nevím, jak mu to citlivě říct. Samože nadhazuju, když mu malej nechce dát pusu, že nejspíš nemá tatínek vyčištěné zuby atd., ale mijí se to účinkem. Když jsme byli na dovči, tak si o pastu řekl od soboty až ve středu. A to mu člověk mohl nabízet denně. Téměř pořád nějak nadhazuju, že se zuby čistí nejmín 2× denně, míjí se to účinkem. Doplácí na to ale on, tím že je vlastně bez sexu.

a to jsem myslela, že tvůj manžel má nějakou nemoc, a ona to je nehygiena :poblion:, to se pak nesmí divit že s tebou nic není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.12.13 23:59

@olousek35 Já myslím, že na to doplácíte oba a hlavně váš vztah. Kdyby jste neměli prcka, tak bych se zeptala, proč s ním ještě jsi? Normálně, je mi to líto i za tebe :think: já si neumím představit být s někým, komu táhne z pusy a nereaguje na narážky. Bylo by to asi hodně těžké, ale kdyby byla vhodná chvilka o samotě, zkus se ho zeptat, zda mu nevadí málo sexu? A na to řekni důvod, co tě odrazuje. Nemusí to být tvrdě, že mu smrdí z pusy, ale že ti nevoní… (zní mi to líp :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
21.12.13 00:07

Jj, tak nějak. No nic, jdu spát a téma opouštím. Potřebovala jsem to někomu říct a tak jsem využila tuhle diskuzi a moc dík za ni. Mějte se fajn a pěkné sny a hlavně vo%navé charizmatické pány, kteří to po všech stránkách umí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
21.12.13 01:00

Já líbání miluji. Zažila jsem jednoho ex, který to fakt uměl a jeste dneska vzpomínám… Jeho bratr prý umí taky :)
Mám ráda ale líbání jen se rty, max lehce kousnout do rtu či přejet rty jazykem, jinak ať jazicek pekne zůstane. tam kde má byt. Nejhorší je chlap co neumí libat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.13 07:19

@olousek35 Já radši anonymně… Manžel zná můj nick. I když by to byla dobrá náhoda, aby se to dozvěděl, asi by to ale neodpustil, že to řeším tu…
Bohužel mu taky z pusy nevoní :-( úplně se bojím, když si ráno nebo i večer zívne a vypustí ten vzduch :jazyk: spím ve vedlejší místnosti. Důvod mu říkám, že chrápe. Což samozřejmě taky jo.
On si ale zuby čistí, používá i mezizubní kartáčky. Je čistotný celkově. Ale řekla bych, že má nějakou nemoc. Doktor mu zjistil zvětšená játra. Jiná vyšetření mu ale nedělal, chtěl ho poslat na endoskopii, ale manžel k doktorům nechodí, pořád pracuje, nemá čas :-( Dítě k doktorovi vezmu, ale donutit manžela… Takže ať si dělá, co chce… Jenže to o té vůni mu říct nedokážu. Nespím s ním skoro vůbec… :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová