Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miluji libani… je ale fakt, ze ve vztahu, ktery jsem mela par let uz jsme se ke konci nelibali. Ted mam zase libajici obdobi a je to super ![]()
@renda81 píše:
jo, to je jako mít v puse mrtvýho slizkýho hlemýždě![]()
jo přesně si to nazvala
![]()
Taky to nesnášíííím
a -náct už mi dávno není, ale líbání je pro mě utrpení ![]()
Anonym třeba Božka ![]()
Já nesnáším líbání s mojim manželem, je to jak kdyby mi v puse přistál slimák, vůbec to neumí ![]()
Jinak mi líbání vůbec nevadilo.
@renda81 píše:
Tak mě se líbání líbí, ale opravdu mi ten muž musí vyhovovat, a měl by umět s jazykem zacházet, a hlavně neslintat - to je pak humus a nelíbí se mi to taky
To je zvláštní. Až teď si uvědomuju, že já jsem o svém vztahu k líbání nikdy nepřemýšlela.
Barca12345 píše:
Ted mam zase libajici obdobi a je to super
Tak líbací období je určitě nejlepší, to je jasný.
![]()
Zrovna jsem o tom minuly tyden premyslela… taky to moc nemusim, mam blbou zkusenost, minuly partner byl humus ochlasta a nejak se mi to zprotivilo, tak se tomu docela vyhybam ![]()
Ja jak s kym. S nekym si vylozene sednu. Ale treba jeden kluk vystrcil jazyk ven z pusy a takhle se libal. Bylo jedno rande. Nebo jinej mi proste silou natlacil otevreny rty na rty a zacal zbesile hybat jazykem. To taky nebylo nic pro me.
Ja to teda taky nesnasim
Pusu na pusu klidne, ale libani fakt ne.Leda v lehke opilosti ![]()
To jsem znal jednu slecnu a z nejakyho duvodu mi na libani nechutnala, dodneska tomu nerozumim. Libat se s ni bylo jak volizovat horkou zehlicku. A pritom vsude jinde chutnala dost dobre.
Na tu pravou vasnivou libacku si musej opravdu lidi sednout, kolikrat jsem byla schopna prolibat noc…kdeze ty leta jsou
…muj pritel to neovlada vubec, vi o tom, rekla mu to i byvala partnerka…takze se s vyjimkou par promile pod kuzi nelibame
..nekdy si zastesknu, ale zivotni priorita ma to nastesti neni
@Sasanka30 píše:
no a nebo nesmí bejt jak kapr
holky není nic lepšího (skoro) než líbání
pokud oba dodržují aspoň základy hygieny tak je to nejlepší předehra
s některýma i lepší než sex
ale nedovedu si představit líbat ožralu, někoho netknutého pastou atd.. to už fakt radši ten popelník co zrovna dokouřil
i když musím přiznat že mi děsně smrdí káva a bojím se reakce žaludku ![]()