Nesnáším líbání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
20.12.13 21:27

Miluji libani… je ale fakt, ze ve vztahu, ktery jsem mela par let uz jsme se ke konci nelibali. Ted mam zase libajici obdobi a je to super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
20.12.13 21:29
@renda81 píše:
jo, to je jako mít v puse mrtvýho slizkýho hlemýždě :mrgreen: :mrgreen:

jo přesně si to nazvala :poblion: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 21:32

Taky to nesnášíííím :poblion: a -náct už mi dávno není, ale líbání je pro mě utrpení :-O

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.13 21:37

Anonym třeba Božka :D

Já nesnáším líbání s mojim manželem, je to jak kdyby mi v puse přistál slimák, vůbec to neumí :oops:

Jinak mi líbání vůbec nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
rokris
20.12.13 21:37
@renda81 píše:
Tak mě se líbání líbí, ale opravdu mi ten muž musí vyhovovat, a měl by umět s jazykem zacházet, a hlavně neslintat - to je pak humus a nelíbí se mi to taky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6536
20.12.13 21:40

To je teda téma :mrgreen: hned bych se líbala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.12.13 21:41

To je zvláštní. Až teď si uvědomuju, že já jsem o svém vztahu k líbání nikdy nepřemýšlela.

• Citovat
  • Upravit
38179
20.12.13 21:44
Barca12345 píše:
Ted mam zase libajici obdobi a je to super :mrgreen:

Tak líbací období je určitě nejlepší, to je jasný. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 21:45

Zrovna jsem o tom minuly tyden premyslela… taky to moc nemusim, mam blbou zkusenost, minuly partner byl humus ochlasta a nejak se mi to zprotivilo, tak se tomu docela vyhybam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
20.12.13 21:49

Ja jak s kym. S nekym si vylozene sednu. Ale treba jeden kluk vystrcil jazyk ven z pusy a takhle se libal. Bylo jedno rande. Nebo jinej mi proste silou natlacil otevreny rty na rty a zacal zbesile hybat jazykem. To taky nebylo nic pro me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.12.13 21:56

Ja to teda taky nesnasim :poblion: Pusu na pusu klidne, ale libani fakt ne.Leda v lehke opilosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
20.12.13 22:07

To jsem znal jednu slecnu a z nejakyho duvodu mi na libani nechutnala, dodneska tomu nerozumim. Libat se s ni bylo jak volizovat horkou zehlicku. A pritom vsude jinde chutnala dost dobre.

• Citovat
  • Upravit
1381
20.12.13 22:12

Na tu pravou vasnivou libacku si musej opravdu lidi sednout, kolikrat jsem byla schopna prolibat noc…kdeze ty leta jsou :(…muj pritel to neovlada vubec, vi o tom, rekla mu to i byvala partnerka…takze se s vyjimkou par promile pod kuzi nelibame :oops:..nekdy si zastesknu, ale zivotni priorita ma to nastesti neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
20.12.13 22:14
@Sasanka30 píše:
no a nebo nesmí bejt jak kapr :lol:
:mrgreen: a taky záleží na stavu chrupu.
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
20.12.13 22:14

8o holky není nic lepšího (skoro) než líbání 8o pokud oba dodržují aspoň základy hygieny tak je to nejlepší předehra :oops: s některýma i lepší než sex ;) ale nedovedu si představit líbat ožralu, někoho netknutého pastou atd.. to už fakt radši ten popelník co zrovna dokouřil :( i když musím přiznat že mi děsně smrdí káva a bojím se reakce žaludku :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová