Nesnáším líbání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
21.12.13 08:10
@1.zizi píše:
Jinak tohle je dalsi vec, ktera by nemela byt mimo komunikacni temata…ja se hrozne rada libam, ale musi na to byt nalada..nekdy, kdyz chci jen rychlovku, nebo neco divocejsiho, tak me libani yslovene otravuje a taky to reknu…nebo, kdyz je chlap az moc neznej…mam rada proste to klasicke zhave libani, kdyz vas chlap chytne a polibi a vam se podlomi kolena…nejde o to si udelat z jazyku wrestlingovy turnaj, ale takove nevinne tanceni a letme dotykani se v kombinaci s obcasnym lehkym kousnutim do rtu atd.

Přesně :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3780
21.12.13 08:44

Tedy, z některejch popisů to líbaní vyada fakt nechutně :mrgreen:

trochu odbočím - ten zapach z pusy znamena problém a pokud mam partnera rada, tak mu to řeknu - jasně že nějak šetrně - důvodů je víc, od problemů s žaludkem, po paradentozu - vše se da snad řešit jinak, než spaním odděleně :nevim:

jo, a chlapi na naznačovní většinou nereagujou v případě nečištění zubů bych klidně řekla - „běž si umýt zuby, jinak nic nebude“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.13 09:21

@analoja no nevím. Ono se strašně špatně říká, smrdí ti z pusy :,( aniž by se to toho druhého dotklo… Vidím to na zánět žaludku. Trpí i potížemi s břichem… Jenže ho nedostanu k doktorovi. Pry nejlepší tam nechodit.. Máme špatnou zkušenost, takže :-( přece ho tam nepovedu za ruku :-( je dospělý a měl by sám se sebou něco udělat přece. Můj děda má zánět žaludku a bere na to léky. Tak jsem mu rikala, že má asi něco podobného a že by byl zdravější, cítil se líp a byl by i voňavější. Zatím to efekt nemělo…

• Citovat
  • Upravit
1685
21.12.13 10:31

Jde to i bez jazyku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
21.12.13 11:18

Líbání mi nevadí, ale jen od partnera a pusinky od mých dětí. Max. dám pusu mamce a taťkovi k narozeninám, když přeju. Ale nesnáším si dávat pusu s jinými lidmi, nerada dávám pusu, když někomu přeju k narozeninám. Když to jde, vyhnu se tomu, ale někteří špulí hubu už ve chvíli, kdy ze mě vypadne „všechno nejl…“ :D

• Citovat
  • Upravit
3780
21.12.13 11:38
@Anonymní píše:
@analoja no nevím. Ono se strašně špatně říká, smrdí ti z pusy :,( aniž by se to toho druhého dotklo… Vidím to na zánět žaludku. Trpí i potížemi s břichem… Jenže ho nedostanu k doktorovi. Pry nejlepší tam nechodit.. Máme špatnou zkušenost, takže :-( přece ho tam nepovedu za ruku :-( je dospělý a měl by sám se sebou něco udělat přece. Můj děda má zánět žaludku a bere na to léky. Tak jsem mu rikala, že má asi něco podobného a že by byl zdravější, cítil se líp a byl by i voňavější. Zatím to efekt nemělo…

No, nemusíš říct smrdí, řekneš že je cítit nemoc, nebo tak nějak.
Tchanovi bylo taky citit, ale šel na jakousi operaci, kde musel mít pořešene veškere zaněty v těle, včetně zubů a zapach je fuč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
21.12.13 11:43

Když se ti to s jazykem nalíbí nedělej to, není na tom nic špatného, já to miluju, ale co nesnesu je když mi přítel sahá nebo dokonce líbá ouška. :)

• Citovat
  • Upravit
Virginian
21.12.13 12:13
@1.zizi píše:
treba ji nesedl obed :mrgreen:

To by bylo ale moc obedu :)

Mela uzasne hladkou kuzi to si dodneska pamatuju, takovou babu jsem predtim ani potom nemel :)

• Citovat
  • Upravit
38179
21.12.13 12:28
TroisChéris píše:
Líbání mi nevadí, ale jen od partnera a pusinky od mých dětí. Max. dám pusu mamce a taťkovi k narozeninám, když přeju. Ale nesnáším si dávat pusu s jinými lidmi, nerada dávám pusu, když někomu přeju k narozeninám. Když to jde, vyhnu se tomu, ale někteří špulí hubu už ve chvíli, kdy ze mě vypadne „všechno nejl…“ :D

Tak pod tohle se podepíšu, mám to úplně stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.12.13 12:46
@TroisChéris píše:
Líbání mi nevadí, ale jen od partnera a pusinky od mých dětí. Max. dám pusu mamce a taťkovi k narozeninám, když přeju. Ale nesnáším si dávat pusu s jinými lidmi, nerada dávám pusu, když někomu přeju k narozeninám. Když to jde, vyhnu se tomu, ale někteří špulí hubu už ve chvíli, kdy ze mě vypadne „všechno nejl…“ :D
:mrgreen: u nás mladej už nechce vůbec :mrgreen: a malá má 2,5 roků a už se nenápadně utírá do rukávu :mrgreen: mrška malá :mrgreen: to ju pak naháním po baráku abych ju opusinkovala pořádně :mrgreen: ale nesnesu když ňákej kníratej dědula se třepe a hledá záminky :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
Krakatice88
21.12.13 13:08

@Heineken @sissi79 Vidím, že je nás víc, to jsem ráda, že nejsem jedinej exot, kterej nerad líbá široký příbuzenstvo a známý :D Jeden můj strýc je úplně expert. Bude mu 50, ale ženu nemá, děti nemá, celej život neměl ani ženskou, asi mu to nechybí, nebo nevím, už byly i úvahy nad jeho orientací, ale to je vedlejší a jeho věc. Jenže on si to jaksi vynahrazuje právě na nás ženách v jeho rodině a on dává takový slintáky, až se mi obrací žaludek :lol: A říct mu na jeho našpulenou pusu „ne, promiň“, to asi nezvládnu..

• Citovat
  • Upravit
38179
21.12.13 13:10
sissi79 píše: … nesnesu když ňákej kníratej dědula se třepe a hledá záminky :poblion:

No ona ani babča s knírkem není nic moc, když se třepe na pusu a hledá záminky.
8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
21.12.13 13:13
TroisChéris píše:
@Heineken @sissi79 Vidím, že je nás víc, to jsem ráda, že nejsem jedinej exot, kterej nerad líbá široký příbuzenstvo a známý :D Jeden můj strýc je úplně expert. Bude mu 50, ale ženu nemá, děti nemá, celej život neměl ani ženskou, asi mu to nechybí, nebo nevím, už byly i úvahy nad jeho orientací, ale to je vedlejší a jeho věc. Jenže on si to jaksi vynahrazuje právě na nás ženách v jeho rodině a on dává takový slintáky, až se mi obrací žaludek :lol: A říct mu na jeho našpulenou pusu „ne, promiň“, to asi nezvládnu..

Tak strýc teda musí být hustej. 8o 8o 8o :zed: :zed: :zed:
To bych snad ani nemohl zvládnout. :think: :nevim:
Jinak si právě často říkám, že bych nemohl žít ve Francii, protože pokud je pravda, že se fakt líbají skoro všichni při každém setkání, tak to bych nedal. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.12.13 13:30

O fuj :poblion: já mám tetu co je taky netknutá a asi na baby podle toho tak natěsno prochází kolem :mrgreen: a vždycky mi pohladí zadek :lol: ale co teprv ti bezzubí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Crystalline
21.12.13 13:43

@Triminka vadi mi hluboke libani. To uz musim byt aspon trochu pripita, abych to snesla. Bohuzel, manzel to ma rad a ja to nesnasim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová