Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mám dotaz ohledně plánování mimi - rádi bychom druhé, ale říkam si,jestli je teď správná doba - příp.radiace z Japonska atd. Asi radši počkat na léto, ono odpadnou i chřipky apod. Co myslíte?
Ahoj,já bych se nebála.Otěhotněla jsem taky v zimě.Můžeš brát vitamíny jako Calibrum Baby plan,a pokud se opravdu bojíš,tak počkej.
Situaci sleduji každý den,tvrdí,že se to tady dostane za měsíc a v nepatrném množství,spíše mám strach z dovezených potravin oblečení je to nejvyspěl.stát s Číny vše pochází to je sousední stát.Neporadím Ti,ale rozhodně bych v momentální situaci až tak teť neplánovala
Hezký den ![]()
Ahoj taky se snažíme o mimčo,taky mě to napadlo ale asi se není čeho bát.Snažíme se dál. ![]()
Zimy bych se nebála, radiace možná trochu jo, ale na to téma tady už byla diskuze a docela přesvědčivá, že sem radiace nedosáhne. ![]()
Ahoj,
radiace z Japonska bych se nebála, je to daleko… A chřipka je na ústupu. Když to vezmeš kolem a kolem, pořád se něco děje a pořád bys mohla čekat na „vhodnou“ dobu k otěhotnění ![]()
myslím, že to je nesmysl. Potratit můžeš kdykoli. Stejně tak bych ti mohla napsat, že otěhotnění do 31.12.2012 není nejšťastnější řešení, protože co kdyby byl opravdu konec světa. ![]()
Já bych do toho asi šla, radiace z Japonska může ovlivnit i narozený mimi, nemocná jsem teď byla v tomhle těhu celkem 5×, bez léků samozřejmě, to jsem se bála. Asi bych do toho šla ![]()
take se snažime o mimiska ale už od zaři 2010 a rozhodně pokračujeme spiš mi nahaní hruzu že se to stále nedaří
V dnešní době ale nikdy nevíš, zda v létě nebude ještě neco horšího
já byt tebou, tak nic neřeším a jsem ráda, že se to podaří ![]()
Podle mě neexistuje vhodná doba na plánování miminka. Pořád je něco - hypotéka, krize, radiace, prasečí chřipka… To by se lidi nerozmnožovali vůbec
. Já bych se nebála. Tak směle do toho a ať se brzy zadaří!
![]()
Řekla bych, že vždycky se něco najde, kvůli čemu by jsi otěhotnění mohla odkládat a přesouvat na později…nějaké vnější vlivy. Nechala bych tomu volný průběh, protože jestli se zadařit má, tak se zadaří a půjde to😉
nebala,ono se vzdycky neco najde,vuli cemu to nahodou neodlouzit,tudiz by ses nemusela ani dockat,stejne ono treba chvilku trva nez se otehotni,tak bych si hlavu nelamala.
Vubec by mne nenapadlo resit radiaci, chripky apod…Kolem nas je takovych skodlivych veci, ze tohle je zanedbatelne. Navic ta radiace se sem nedostane, nevim, proc s tim porad nekdo „plasi“. Mnohem horsi jsou jedy, ktere kazdy den jime, pijeme a dychame. Byt Tebou, tak myslim pozitivne, neresim a tesim se na prcka. ![]()