Bály byste se teď otěhotnění?

809
18.3.11 12:18

Bály byste se teď otěhotnění?

Ahoj holky,
mám dotaz ohledně plánování mimi - rádi bychom druhé, ale říkam si,jestli je teď správná doba - příp.radiace z Japonska atd. Asi radši počkat na léto, ono odpadnou i chřipky apod. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
18.3.11 12:20

Ahoj,já bych se nebála.Otěhotněla jsem taky v zimě.Můžeš brát vitamíny jako Calibrum Baby plan,a pokud se opravdu bojíš,tak počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
18.3.11 12:21

Situaci sleduji každý den,tvrdí,že se to tady dostane za měsíc a v nepatrném množství,spíše mám strach z dovezených potravin oblečení je to nejvyspěl.stát s Číny vše pochází to je sousední stát.Neporadím Ti,ale rozhodně bych v momentální situaci až tak teť neplánovala :think: Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.3.11 12:21

Ahoj taky se snažíme o mimčo,taky mě to napadlo ale asi se není čeho bát.Snažíme se dál. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.3.11 12:22

Zimy bych se nebála, radiace možná trochu jo, ale na to téma tady už byla diskuze a docela přesvědčivá, že sem radiace nedosáhne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Ahoj,
radiace z Japonska bych se nebála, je to daleko… A chřipka je na ústupu. Když to vezmeš kolem a kolem, pořád se něco děje a pořád bys mohla čekat na „vhodnou“ dobu k otěhotnění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

myslím, že to je nesmysl. Potratit můžeš kdykoli. Stejně tak bych ti mohla napsat, že otěhotnění do 31.12.2012 není nejšťastnější řešení, protože co kdyby byl opravdu konec světa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.3.11 12:24

Já bych do toho asi šla, radiace z Japonska může ovlivnit i narozený mimi, nemocná jsem teď byla v tomhle těhu celkem 5×, bez léků samozřejmě, to jsem se bála. Asi bych do toho šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
18.3.11 12:24

take se snažime o mimiska ale už od zaři 2010 a rozhodně pokračujeme spiš mi nahaní hruzu že se to stále nedaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.3.11 12:26

Příspěvek upraven 03.11.18 v 23:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.3.11 12:34

V dnešní době ale nikdy nevíš, zda v létě nebude ještě neco horšího :pocitac: já byt tebou, tak nic neřeším a jsem ráda, že se to podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.3.11 12:34

Podle mě neexistuje vhodná doba na plánování miminka. Pořád je něco - hypotéka, krize, radiace, prasečí chřipka… To by se lidi nerozmnožovali vůbec :wink: . Já bych se nebála. Tak směle do toho a ať se brzy zadaří! :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
18.3.11 12:35

Řekla bych, že vždycky se něco najde, kvůli čemu by jsi otěhotnění mohla odkládat a přesouvat na později…nějaké vnější vlivy. Nechala bych tomu volný průběh, protože jestli se zadařit má, tak se zadaří a půjde to😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.3.11 12:36

nebala,ono se vzdycky neco najde,vuli cemu to nahodou neodlouzit,tudiz by ses nemusela ani dockat,stejne ono treba chvilku trva nez se otehotni,tak bych si hlavu nelamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
18.3.11 12:37

Vubec by mne nenapadlo resit radiaci, chripky apod…Kolem nas je takovych skodlivych veci, ze tohle je zanedbatelne. Navic ta radiace se sem nedostane, nevim, proc s tim porad nekdo „plasi“. Mnohem horsi jsou jedy, ktere kazdy den jime, pijeme a dychame. Byt Tebou, tak myslim pozitivne, neresim a tesim se na prcka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí