Nové snažení s problémy

723
18.3.11 11:21

Nové snažení s problémy

Ahoj všem, ráda bych našla spřízněné duše, které jsou v podobné situaci jako já: jsem po zamlklém těhotenství (revize v listopadu), chceme se opět snažit o naše první miminko, ale bohužel mám problémy s menstruací (sama po revizi nepříchází :-( a vypadá to i na anovulační cykly, to se ale ukáže až po kontrole UTZ u doktora. Uvítám holky, které také musejí procházet nějakými trablemi při cestě za svým prvním miminkem, uvědomuju si, že to možná bude běh na dlouhou trať, ale nevzdávám se!!! Pojďme se společně podporovat, pomáhat, radit se, vyměnovat zkušenosti :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
18.3.11 11:34

Ahojky ,
tak ja mam klucinu 1,5 roka, ale chcem este jedno, s novym priatelom, ten ma vsak spatny spermiogram, doktorov uz vyse hlavy, zatial to skusame bez pomoci, bez inseminace, umel.oplodnenia, snazime sa od srpna 2010.
Momentalne druhy cyklus 43 dnovy :-?
zacinam zas merat BT, tak uvidime, pritel je vsak stale na cestach , a mat sexik prave ked mam plodne dni, je to sila, tak uvidim…
drzim palceky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.3.11 11:55

Ahoj Alčo! Ty cykly nás pěkně trápí, co? Já jsem po vysazení HA měla ještě dva cykly v pohodě (34 a 32 dní),pak jsem otěhotněla, ale bohužel ZT - až po revizi se mi cyklus totálně rozházel a bez agolutinu MS nedostanu :nevim: Co tvůj doktor, řešíš to s ním nějak a hlavně on s tebou? Já jsem vyměnila doktora a ten novej je hrozně ochotnej a bude mi ovulaci sledovat přes ultrazvuk, jestli k ní dochází, příští pátek tam půjdu, to budu 12 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
18.3.11 12:54

Tallulah-na jedné diskuzi jsme se už potkaly. od Dr.gynekologa, co má poradnu přes energy. Doporučuje 7kapek gynexu 3× denně a 15 kapek fytomineralu 2× denně. Zkus to. Mě cyklus vždy srovnal. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.3.11 12:58

Bee, já už jsem Gynex brala (3 měsíce a kousek), ale bohužel na mě nezabral :think: Teď zkouším Femigard, ale nečekám zázraky. Dle mého doktora jsou to vyhozené peníze, asi co člověk (doktor), to názor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.3.11 13:02

Tallu: no je to na zbláznenie s týmy cyklami :roll:
ale dufam ze sa to podari,hm, som 6 rokov po konyzaci, zas nejake horšie výsledky, tak neviem či ten moj čipok ma na tie cykly nejaky vplyv, myslím že ani ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
21.3.11 22:58

ahoj,můžu se přidat?taky se nám nedaří… už se snažíme od srpna a nic :nevim: dokonce mi našli hoooodně zvýšenou hladinu prolaktinu,takže na to od listopdu beru prášky a čekám a čekám a čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
23.9.11 13:48

Ahojky Tallulah, chtěla jsem se zeptat, jak to u tebe dopadlo s MS? Já totiž byla taky na revizi, 14.4. a od té doby jsem ještě neměla MS. Dr. to se mnou řeší, krevné testy,prášky a ted mě asi objedná na hysteroskopii. Máš už MS pravidelnou a co s tebou dr. dělal?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí