Vysazení HA a opožděná MS

2217
17.3.11 09:44

Vaše zkušenosti?:)

Zdravím :-) Ráda bych si vyslechla názor Vás zkušenějších, s přítelem bychom rádi miminko,vysadila jsem v prosinci antikoncepci.. praktikovali jsme přerušovanou milovajdu :) Jelikož jsme chtěli chvili počkat až se můj organismus očistí od HA. Ale teď mám již 17 dní zpoždění.. Byla jsem u dr. ta mi řekla, že mám hoodně vysokou děložní sliznici a že těhu nemůže zatím potvrdit ani vyloučit.. dostala jsem vyvolávačku a již 4 dny nic, těhu test jsem dělala den před návštěvou dr a byl negativní a další se mi moc dělat nechce - nechci být zklamaná - a raději počkám až na pondělní verdikt dr.. Jen by mě zajímalo jestli máte někdo podobnou zkušenost, nebo jaký máte na to názor?:)
Jinak mám trošku bolesti v podbřišku, ale jiné než před MS a ostatní příznaky buďto mám nebo si je vsugerovávám.. jako časté wc, citlivost atd… myslím, že to znáte :-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1712
17.3.11 10:06

Ha ha, to jsem zažila taky. Všichni do mě hustili, jak dlooouho trvá, než se tělo po antiko vyčistí, měli jsme před svatbou, tak jsem dobrala poslední plato a nechala to na „osudu“. A bum, nedostala jsem menstruaci, test jsem si tedy dělala a byla tam slaboulinká čárka, nebo jsem ji jí tam možná já vykoukala :?: , u gynekoliga mi bylo řečeno něco podobného, že je nějak ta sliznice více prokrvená, či co, už nevím, ale že nemůže potvrdit ani vyvrátit, ať přijdu snad za měsíc, vyvolávačku mi ale nepíchnul. No a na konec jsem na svatbě byla už oficiálně těhotná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.3.11 10:08

ahoj, na 95% ked meska ms a tehotensky test je negativny, tak to znamena len tolko, ze si mala neskor ovulaciu.

vysoka sliznica je normalna pred ms, aj v tehu, ale napr. moze byt aj v anovulacnom cykle.

nehovorila Ti doktorka, ci si po ovulacii?

vsak urob dalsi test, inak nic nezistis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
17.3.11 10:17

Právě dr říkala, že nebvypadám na to, že bych měla mít menstruaci… a že protož mi dá tu vyvolávačku a buď to probudí, nebo těhotenství pomůže… ja nevím, odešla jsem od ní poměrně zmatená :-) Říkala že na ultrazvuku to jakože vapadá že aji bych klidně mohla být, ale velmi krátce a proto, že mi dá injekci a za týden když nic tak mám přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.11 10:41

Omlouvam se, ze vam vstupuju do diskuze, ja jsem ted cersve tehotna a jak jsem se tesila, tak mam ted hruzu z toho, co se deje v Japonsku.. Strasne se bojim, ze hlasi, ze se sem dostane sice mala koncentrace radiace, ale i tak se bojim, aby mimi nebylo diky tomu postizene…

• Citovat
  • Upravit
17359
17.3.11 11:27
Anonymní píše:
Omlouvam se, ze vam vstupuju do diskuze, ja jsem ted cersve tehotna a jak jsem se tesila, tak mam ted hruzu z toho, co se deje v Japonsku.. Strasne se bojim, ze hlasi, ze se sem dostane sice mala koncentrace radiace, ale i tak se bojim, aby mimi nebylo diky tomu postizene…

uz je tu o tom tema,
https://www.emimino.cz/…onska-65253/

nechapem, preco pises ako anonym :roll:

zakladatelka, v tom pripade Ti neostava nic ine nez cakat, alebo si kup mamtest a ocikaj ho este dnes, ak si tehotna, mal by to uz ukazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.3.11 11:43

Ahoj, dneska jsou HA, že se tělo čistit nemusí. Já jsem toho příkladem. Vysadila jsem a hned ten měsíc jsem otěhotněla a malej je v pořádku někdy až moc. Po vysazení HA je nevyšší pravděpodobnost těhu, protože vaječníky dostanou signál a začnou být víc aktivní, proto se uvádí, že je větší šance na více četné těhu a nebo otěhotnění hned. Jestli to funguje, to se dozvím až budu opět HA vysazovat, takže držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.3.11 13:12

Já jsem vysadila po pěti letech HA a půl roku jsem MS vůbec nedostala. Potom jsem lítala po doktorech nakonec jsem skončila v GYN centru v Praze a tam mi řekli, že jsem v předčasném přechodu a navíc, že mám obrovký dva myomy…Tudíž jsem neplodná…
Nevadilo mi to, protože už mám dvě děti, takže jsem byla ráda, že nemusím jíst prášky a máme po starostech…

Jaké ale bylo mé překvapení, když jsem následující měsíc otěhotněla a máme osmi měsíční dvojčata!!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.3.11 13:16
peggy.sl píše:
Jaké ale bylo mé překvapení, když jsem následující měsíc otěhotněla a máme osmi měsíční dvojčata!!!! :mrgreen: :mrgreen:

To by mě asi manžel zabil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.3.11 13:18
peggy.sl píše:
Já jsem vysadila po pěti letech HA a půl roku jsem MS vůbec nedostala. Potom jsem lítala po doktorech nakonec jsem skončila v GYN centru v Praze a tam mi řekli, že jsem v předčasném přechodu a navíc, že mám obrovký dva myomy…Tudíž jsem neplodná…
Nevadilo mi to, protože už mám dvě děti, takže jsem byla ráda, že nemusím jíst prášky a máme po starostech…Jaké ale bylo mé překvapení, když jsem následující měsíc otěhotněla a máme osmi měsíční dvojčata!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Ty jo, no tak to musel být šok! No já bych si hodila snad mašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.3.11 13:20

To byl šok. A ještě větší, když mi řekli, že jsou dvě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie