Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla_Bučková píše:
safra měla jsem zvolit Carol Pivková, ale taky nic moc výraz nemá
Kam na ty ksichtíky chodíš. ![]()
@Russet píše:
Kam na ty ksichtíky chodíš.
Malá Velká Británie ![]()
tss…
No tak snad Doe Jane stihne ten vánoční kolotoč ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Malá Velká Británie![]()
tss…
No tak snad Doe Jane stihne ten vánoční kolotoč
mě tvá profilovka vždycky pobaví. Je to vtipná fotka. ![]()
@rokris Mne připadá, ze je mnohem vic pokrytecký nekoho nahlásit a neumet si s nim vec vyrikat nebo se nad to povznést a ignorovat ho. Vidis, taky máme každá jiny nazor. A kdybys mi k tomu napsala, ze jsem k.ava, kdyz mam takový nazor, tak je to hned důvod pro cenzora a zablokováni profilu? Podle me ne… myslela bych si neco o tvem intelektu, ale rozhodne bych nikoho nikdy nenatrela…
@Tiffany1 píše:
@rokris Mne připadá, ze je mnohem vic pokrytecký nekoho nahlásit a neumet si s nim vec vyrikat nebo se nad to povznést a ignorovat ho. Vidis, taky máme každá jiny nazor. A kdybys mi k tomu napsala, ze jsem k.ava, kdyz mam takový nazor, tak je to hned důvod pro cenzora a zablokováni profilu? Podle me ne… myslela bych si neco o tvem intelektu, ale rozhodne bych nikoho nikdy nenatrela…
Já bych právě řekl, že urážení je důvod pro ban.
@Emimin7 píše:
Já bych právě řekl, že urážení je důvod pro ban.
Tak u někoho je kráva urážka, u někoho konstatování faktu
@Tiffany1 píše:
Souhlasím. To práskání je taková slaboduchá pomsta.
@terien píše:
Možná. Prostě by to dotyčný měl podle mě lépe formulovat.
@terien píše:
Taky myslím. A ona si diskutujíjí většinou sama naběhne na vidle.
Tak vysloveně někomu přímo nadávat ( do krávy, p.čy atd) by se podle mě adminy tolerovat nemělo, ale souhlasím, že nahlašování a bany by měly sloužit spíš k odstranění spamu, opravdu obtěžujícího trolení, nebo kdyby někdo někoho vyloženě pronásledoval a otravoval. Ne k cenzuře ostřejšího názoru. ![]()
jak tu někdo psal, vyřídit si to s ním…
no jo a pak budu mít ban taky ne? ![]()
Já nechápu, že se nad tím někdo pozastavuje a ještě schovává urážky za ostré názory. A adminy chápu, že udržují aspoň nějakou úroveň.
@Bubla_Bučková tak si udělej podpis, nejsem TA BŮČA !!! K**** !! DO P*****!!!
![]()