Ban Doe Jane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
desconocido
11.7.18 22:12
@Limi123 píše:
A jak se jmenuje ta slavná Bůča teď? Já jsem sem za ní asi ještě nechodila, ale pořád o ní něco čtu…

Malá_holka myslím, ale ona je teď už v poho

• Citovat
  • Upravit
desconocido
11.7.18 22:12
@free333 píše:
Protože já rozjímám a medituji zde 8)

bod pro tebe :potlesk: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 22:16

@desconocido A stará Bůča tu tedy psala co? Neustále na ni někde čtu nějaké narážky a vůbec se nechytám.

• Citovat
  • Upravit
40814
11.7.18 22:20
@desconocido píše:
bod pro tebe :potlesk: :kytka:

chichi, nějaká hodná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
11.7.18 22:21

mne by zase zajímalo k čemu ten ban je dobrý? kdo chce je tady stejně zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.7.18 22:28

@Markéta80 K prdu je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 22:31

já už si moc nepamatuju co ta Bůča všechno dělala, já většinou vše co se mi nelíbilo brzy vypouštím z hlavy takže za rok nevím proč jsem někoho neměla ráda :mrgreen:
jinak konečně to někdo pochopil @Markéta80 přesně o to mi jde, já tady chci být a budu tady, jen bych ráda svůj původní nick :mrgreen:
hlavně se těším na vánoční kolotoč :dance:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.7.18 22:33
@Burj Chalifa píše:
Tak udavačů je všude dost.Práskat se nesmí, ale ohlásit je to moje povinnost…

Nni se cemu divit, kdyz tento web vlastni Agent Bureš a jeho účelem je reklama a zisky z ní, diskuse jsou takový nechtěný, ale tolerovaný přívažek… 8o :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
313
11.7.18 22:33

A já si myslím, že je zasloužený. Napsat někomu, že doufám, že zákrok nezdaří aby se dál nerozmnožovala a aniž bych znala situaci dotyčné dokáže někdo jen někdo s nízkým chrakterem. Tohle není o tom, že někomu řeknu pravdu, ale o tom, že si kopla do člověka o jehož situaci nic nevěděla a hned ho odsoudila. A ano, když nesouhlasím, tak to jde napsat slušně a ne, že člověk vyplodí takovou hrůzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
11.7.18 22:34

@eva valoi Souhlasim, ze praskání je hnůj. Kdyz neumim reagovat na poznámku, která se mi nelibi nebo me nebavi a nebo se nad ni neumim povznést, pak nelezu na veřejná fora! Ne, ze začnu regulérně “žalovat” administrátorům, aby to za me vyřešili. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 22:34
@sissive píše:
A já si myslím, že je zasloužený. Napsat někomu, že doufám, že zákrok nezdaří aby se dál nerozmnožovala a aniž bych znala situaci dotyčné dokáže někdo jen někdo s nízkým chrakterem. Tohle není o tom, že někomu řeknu pravdu, ale o tom, že si kopla do člověka o jehož situaci nic nevěděla a hned ho odsoudila. A ano, když nesouhlasím, tak to jde napsat slušně a ne, že člověk vyplodí takovou hrůzu

dobré už je to ohrané trochu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
313
11.7.18 22:35

@desconocido
Mě je jedno jestli to je ohrané, jenom vyjadřuji svůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
11.7.18 22:40

@desconocido Tvl, ty i kdybys byla neviditelná, tak jsem te poznala podle jednoho příspěvku :mrgreen: :mrgreen: . Ale doslo mi to az za 20 minut, co jsem nad tim premyslela :mrgreen: :mrgreen: . Nic no, detektiv ze me fakt nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.7.18 22:46
@Markéta80 píše:
mne by zase zajímalo k čemu ten ban je dobrý? kdo chce je tady stejně zpátky :mrgreen:

Asi takové výchovné bububu, aby se vlk nažral, ale koza zůstala celá :lol:
K tomu banu - diskusi jsem jen prolítla, ale už jsem tu viděla mnohem brutálnější hlášky, které zůstaly adminem nepovšimnuty. Zakladatelka založila kontroverzní téma, její plácání se životem bylo taky dost na hraně - nemůže se divit, že někoho vyprovokuje. Když hodím bejkovi rudej har, taky mě nabere na rohy :jazyk:

Příspěvek upraven 11.07.18 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
11.7.18 22:49
@pe-terka píše:
Asi takové výchovné bububu, aby se vlk nažral, ale koza zůstala celá :lol:
K tomu banu - diskusi jsem jen prolítla, ale už jste tu viděla mnohem brutálnější hlášky, které zůstaly adminem nepovšimnuty. Zakladatelka založila kontroverzní téma, její plácání se životem bylo taky dost na hraně - nemůže se divit, že někoho vyprovokuje. Když hodím bejkovi rudej har, taky mě nabere na rohy :jazyk:

Tak to je. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová