Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@desconocido A stará Bůča tu tedy psala co? Neustále na ni někde čtu nějaké narážky a vůbec se nechytám.
mne by zase zajímalo k čemu ten ban je dobrý? kdo chce je tady stejně zpátky ![]()
já už si moc nepamatuju co ta Bůča všechno dělala, já většinou vše co se mi nelíbilo brzy vypouštím z hlavy takže za rok nevím proč jsem někoho neměla ráda ![]()
jinak konečně to někdo pochopil @Markéta80 přesně o to mi jde, já tady chci být a budu tady, jen bych ráda svůj původní nick ![]()
hlavně se těším na vánoční kolotoč ![]()
@Burj Chalifa píše:
Tak udavačů je všude dost.Práskat se nesmí, ale ohlásit je to moje povinnost…
Nni se cemu divit, kdyz tento web vlastni Agent Bureš a jeho účelem je reklama a zisky z ní, diskuse jsou takový nechtěný, ale tolerovaný přívažek…
![]()
A já si myslím, že je zasloužený. Napsat někomu, že doufám, že zákrok nezdaří aby se dál nerozmnožovala a aniž bych znala situaci dotyčné dokáže někdo jen někdo s nízkým chrakterem. Tohle není o tom, že někomu řeknu pravdu, ale o tom, že si kopla do člověka o jehož situaci nic nevěděla a hned ho odsoudila. A ano, když nesouhlasím, tak to jde napsat slušně a ne, že člověk vyplodí takovou hrůzu
@eva valoi Souhlasim, ze praskání je hnůj. Kdyz neumim reagovat na poznámku, která se mi nelibi nebo me nebavi a nebo se nad ni neumim povznést, pak nelezu na veřejná fora! Ne, ze začnu regulérně “žalovat” administrátorům, aby to za me vyřešili.
![]()
@sissive píše:
A já si myslím, že je zasloužený. Napsat někomu, že doufám, že zákrok nezdaří aby se dál nerozmnožovala a aniž bych znala situaci dotyčné dokáže někdo jen někdo s nízkým chrakterem. Tohle není o tom, že někomu řeknu pravdu, ale o tom, že si kopla do člověka o jehož situaci nic nevěděla a hned ho odsoudila. A ano, když nesouhlasím, tak to jde napsat slušně a ne, že člověk vyplodí takovou hrůzu
dobré už je to ohrané trochu ![]()
@desconocido
Mě je jedno jestli to je ohrané, jenom vyjadřuji svůj názor
@desconocido Tvl, ty i kdybys byla neviditelná, tak jsem te poznala podle jednoho příspěvku
. Ale doslo mi to az za 20 minut, co jsem nad tim premyslela
. Nic no, detektiv ze me fakt nebude ![]()
@Markéta80 píše:
mne by zase zajímalo k čemu ten ban je dobrý? kdo chce je tady stejně zpátky
Asi takové výchovné bububu, aby se vlk nažral, ale koza zůstala celá ![]()
K tomu banu - diskusi jsem jen prolítla, ale už jsem tu viděla mnohem brutálnější hlášky, které zůstaly adminem nepovšimnuty. Zakladatelka založila kontroverzní téma, její plácání se životem bylo taky dost na hraně - nemůže se divit, že někoho vyprovokuje. Když hodím bejkovi rudej har, taky mě nabere na rohy ![]()
Příspěvek upraven 11.07.18 v 22:50
@pe-terka píše:
Asi takové výchovné bububu, aby se vlk nažral, ale koza zůstala celá
K tomu banu - diskusi jsem jen prolítla, ale už jste tu viděla mnohem brutálnější hlášky, které zůstaly adminem nepovšimnuty. Zakladatelka založila kontroverzní téma, její plácání se životem bylo taky dost na hraně - nemůže se divit, že někoho vyprovokuje. Když hodím bejkovi rudej har, taky mě nabere na rohy
Tak to je. ![]()
Malá_holka myslím, ale ona je teď už v poho