Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za její ban jsem rád, byla protivná. A jestli se ostatní nebanují, tak musíme víc práskat.
@Russet píše:
Taky si to myslím
Tuhle to právě DJ někde napsala v diskuzi,aby to jo všichni věděli a mohli jí zase naprášit, že je tu pod jiným nickem
Jinak ten ban byl zbytečný. S tím souhlasím. Jsou tu horší. A já si neodpustim @admin raději dejte do pořádku upozornění. To je pro ostudu, co jste udělali.
@terien @rokris Rozhodně souhlasím, že příspěvků podobných jsou tu mraky… Ale tipla bych si, že zrovna JD byla asi hodněkrát napomínána. Ostatní třeba nemají tolik „škraloupů“
.
Jo, člověk se možná u jejích příspěvků zamyslí, ale nemění to nic na tom, že mnohdy její reakce mají daleko i k „normálním“, natož k empatickým nebo „sluníčkovým“
.
S jejími názory vetsinou souhlasím, vyjadřování je někdy na hraně, někdy lehce za hranou, ale dle mého na upozornění, ne na ban. Myslím, ze i drsnější protinázor je v otevřeném fóru potřeba. Dnešní rozprava ve sněmovně, tam si vůči Babisovi taky nikdo servítky nebere. Myslím, ze mela dostat upozornění, za osobní útoky, které v te poslední diskuzi bezpochyby byly. Ale evidentně je to pro ni téma dost citlivé, je pro me pochopitelně, ze ma zrovna v této veci takto vyhraněný názor.
@Maui52 píše:
S jejími názory vetsinou souhlasím, vyjadřování je někdy na hraně, někdy lehce za hranou, ale dle mého na upozornění, ne na ban. Myslím, ze i drsnější protinázor je v otevřeném fóru potřeba. Dnešní rozprava ve sněmovně, tam si vůči Babisovi taky nikdo servítky nebere. Myslím, ze mela dostat upozornění, za osobní útoky, které v te poslední diskuzi bezpochyby byly. Ale evidentně je to pro ni téma dost citlivé, je pro me pochopitelně, ze ma zrovna v této veci takto vyhraněný názor.
Taky jsem dostala ban. Ale už nevím za co…
![]()
@Maui52 píše:
Tak pozor, do Babise se na foru Mafry nenavazej
Abys za chvili nemela ban take ![]()
@Maui52 píše:
Sněmovna je jen komedie pro televizi a voliče. Skončí schůze a jdou spolu na panáka.
Tak servítky si nebrala. Ale některé ty diskuze jsou prostě šílené. V normálních tématech, aspoň co já vím, odpovídala normálně.
Jen tak mimochodem - dole v podobných tématech se mi zobrazuje na prvním místě Co z toho uživatelka emimina Doe_Jane má? Nečetl jsem to, ale asi někoho pořádně vytáčela, když kvůli tomu zakládal diskusi…
@Božislava to je další věc. Když se da založit novy nick, tak přínos je nula, naopak je to pro ostatní uživatelky matoucí, ze si nemohou dohledat kompletní historii.
@Limi123 ten ted bude mit jiny starosti
@Prof. Farnsworth zatímco internetová diskuze pro maminky je otázkou života a smrti uživatelek!
@rokris souhlasim. Admini by meli přihlédnout k typu diskuze a její kontroverznosti, ze které vyplývá i možnost hodně vyhrocenych názoru
Banováním uživatelů ostřejších vyhraněných a otevřených názorů se zdejší stránky stávají dietními, bez chuti a zápachu, blafy.Jsou kořením,které do diskusního „jídla“ v určitém množství patří, tak jako pálivá paprika.
@Maui52 píše:
@Božislava to je další věc. Když se da založit novy nick, tak přínos je nula, naopak je to pro ostatní uživatelky matoucí, ze si nemohou dohledat kompletní historii.
@Limi123 ten ted bude mit jiny starosti
@Prof. Farnsworth zatímco internetová diskuze pro maminky je otázkou života a smrti uživatelek!
@rokris souhlasim. Admini by meli přihlédnout k typu diskuze a její kontroverznosti, ze které vyplývá i možnost hodně vyhrocenych názoru