Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Několikrát napomínána? Kde a kým? To si snad děláte srandu. Tenhle dvojí metr je fakt směšný. Do kdy je ten ban? Budete tak slušní a odpovíte?
Když budu někomu domlouvat, tak se aspoň podepíšu, takhle je to směšné ![]()
zajímalo by mě jak funguje ta pracovní doba adminů, že jste v diskuzi několikrát označováni, nabádáni k odpovědi, řešení důležitých věcí a nikde nikdo… Hlavně že na Facebook sdílíte nesmyslné příspěvky… je to výsměch všem uživatelkám, které si stěžují na to rozbité upozornění
@free333 píše:
Když budu někomu domlouvat, tak se aspoň podepíšu, takhle je to směšné
nebuď trapná, oni vidí kdo je za anonymem, nemusíš to vidět i ty
@Anonymní píše:
zajímalo by mě jak funguje ta pracovní doba adminů, že jste v diskuzi několikrát označováni, nabádáni k odpovědi, řešení důležitých věcí a nikde nikdo… Hlavně že na Facebook sdílíte nesmyslné příspěvky… je to výsměch všem uživatelkám, které si stěžují na to rozbité upozornění
Jdi s tím anonymem do hajzlu
@desconocido píše:
Proč myslíš, že bych měla být trapná? ![]()
@free333 píše:
Když budu někomu domlouvat, tak se aspoň podepíšu, takhle je to směšné
Tak to je Doe Jane s novou přezdívkou, tak dává smysl, že je jako anonym. Admin tu přezdívku vidí tak jako tak, ne? ![]()
@terien píše:
Jdi s tím anonymem do hajzlu
hele nebuď sprostá, dostaneš ban ![]()
@Anonymní píše:
Výsměch uživatelkám je spíš to, co sem leze za anonymy ![]()
@Limi123 píše:
Tak to je Doe Jane s novou přezdívkou, tak dává smysl, že je jako anonym. Admin tu přezdívku vidí tak jako tak, ne?
jo vidí, to je jedno už to nechám tak, stejně jsem psala v jiné diskuzi, stejně to smažou až budou jednou za čas pracovat ![]()
@desconocido píše:
Doufám že jí odtajní a uvidíme to i my ![]()
já jsem se jich ptala pár dní zpátky proč může nováček být anonym, zakládat diskuze atd. a psali že se chcou prostě anonymně svěřit, je to ale blbá funkce coo ![]()
@Limi123 píše:
Tak to je Doe Jane s novou přezdívkou, tak dává smysl, že je jako anonym. Admin tu přezdívku vidí tak jako tak, ne?
Tohle už je na diagnozu, bych řekla ![]()
@free333 lepší, když to napíše jako anonym, než když to nenapíše vůbec, ne? Nereagovani na označení mi přijde jako celkem relevantni dotaz v této diskuzi.
@micta píše:
Doufám že jí odtajní a uvidíme to i my
omg jsem to tam dala omylem to anonymně, jsem to zaškrtla poprvé a pořád to tu naskakovalo, asi zas nějaká inovace pro ty nováčky co se chcou svěřit ![]()
@desconocido píše:
hele nebuď sprostá, dostaneš ban
To by měl dostat i ten, co porušuje pravidla pro používání anonymu že
ale né vlastně, tady má ten metr každý jinak ![]()