Ban Doe Jane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40807
11.7.18 21:54
@Anonymní píše:
Několikrát napomínána? Kde a kým? To si snad děláte srandu. Tenhle dvojí metr je fakt směšný. Do kdy je ten ban? Budete tak slušní a odpovíte?

Když budu někomu domlouvat, tak se aspoň podepíšu, takhle je to směšné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 21:55

zajímalo by mě jak funguje ta pracovní doba adminů, že jste v diskuzi několikrát označováni, nabádáni k odpovědi, řešení důležitých věcí a nikde nikdo… Hlavně že na Facebook sdílíte nesmyslné příspěvky… je to výsměch všem uživatelkám, které si stěžují na to rozbité upozornění

• Citovat
  • Upravit
desconocido
11.7.18 21:55
@free333 píše:
Když budu někomu domlouvat, tak se aspoň podepíšu, takhle je to směšné 8)

nebuď trapná, oni vidí kdo je za anonymem, nemusíš to vidět i ty

• Citovat
  • Upravit
34473
11.7.18 21:56
@Anonymní píše:
zajímalo by mě jak funguje ta pracovní doba adminů, že jste v diskuzi několikrát označováni, nabádáni k odpovědi, řešení důležitých věcí a nikde nikdo… Hlavně že na Facebook sdílíte nesmyslné příspěvky… je to výsměch všem uživatelkám, které si stěžují na to rozbité upozornění

Jdi s tím anonymem do hajzlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40807
11.7.18 21:56
@desconocido píše:

Proč myslíš, že bych měla být trapná? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 21:57
@free333 píše:
Když budu někomu domlouvat, tak se aspoň podepíšu, takhle je to směšné 8)

Tak to je Doe Jane s novou přezdívkou, tak dává smysl, že je jako anonym. Admin tu přezdívku vidí tak jako tak, ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
desconocido
@terien píše:
Jdi s tím anonymem do hajzlu

hele nebuď sprostá, dostaneš ban :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40807
@Anonymní píše:

Výsměch uživatelkám je spíš to, co sem leze za anonymy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 21:58
@Limi123 píše:
Tak to je Doe Jane s novou přezdívkou, tak dává smysl, že je jako anonym. Admin tu přezdívku vidí tak jako tak, ne? :roll:

jo vidí, to je jedno už to nechám tak, stejně jsem psala v jiné diskuzi, stejně to smažou až budou jednou za čas pracovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36720
11.7.18 21:58
@desconocido píše:

Doufám že jí odtajní a uvidíme to i my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 21:59

já jsem se jich ptala pár dní zpátky proč může nováček být anonym, zakládat diskuze atd. a psali že se chcou prostě anonymně svěřit, je to ale blbá funkce coo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40807
@Limi123 píše:
Tak to je Doe Jane s novou přezdívkou, tak dává smysl, že je jako anonym. Admin tu přezdívku vidí tak jako tak, ne? :roll:

Tohle už je na diagnozu, bych řekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957

@free333 lepší, když to napíše jako anonym, než když to nenapíše vůbec, ne? Nereagovani na označení mi přijde jako celkem relevantni dotaz v této diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 22:00
@micta píše:
Doufám že jí odtajní a uvidíme to i my :mrgreen:

omg jsem to tam dala omylem to anonymně, jsem to zaškrtla poprvé a pořád to tu naskakovalo, asi zas nějaká inovace pro ty nováčky co se chcou svěřit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34473
11.7.18 22:00
@desconocido píše:
hele nebuď sprostá, dostaneš ban :mrgreen:

To by měl dostat i ten, co porušuje pravidla pro používání anonymu že :think: ale né vlastně, tady má ten metr každý jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová