Ban Doe Jane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3366
11.7.18 19:41

Nesledovala jsem diskuzi, ale častokrát si všímám, že si tu lidé pletou upřímnost s tím, že je někdo zlý a snaží se druhému ublížit, ideálně ho ponížit před zbytkem diskutujících, často to vypadá, že se trumfují v tom, kdo zasadí větší ránu.

A jsem ráda, že tu i mnoho lidí vnímá to, že obsah sdělení Jane Doe byl v pořádku, ale forma byla značně za hranicí nebo u ní dost dobře a dlouho stepovala. Já osobně jsem ji často v takových situacích potkávala a neměla jsem takové reakce ráda.

Pravda se dá říct slušně, kdo si myslí, že je správná ta ostrost, asi má problém.

Takže, docela to i chápu, JD byla ostrá častokrát, tak na ni došlo, už je zase zpět, takže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.7.18 19:42

Holky, máte tady pěkný forum, tak si ho nezničte. Řešíte tady zajímavý věci, člověk se dozví spoustu nových a podstatných informací - není to nějaký slepičinec kde se jen tak plká o ničem. A jste k sobě většinou slušné - na jiných fórech si lidé přejí smrt, nadávají si tak, že se to sem nedá ani napsat apod. Važte si tohoto fóra a svých kolegyň, určitě to stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.7.18 19:44

@Prof. Farnsworth tak promlouvej i k sobě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
11.7.18 19:44

Já bych s tím souhlasila za to, jak o zdejších mužích obecně prohlašovala, že jsou zoufalci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.7.18 19:47
@Svetlana87 píše:
Já bych s tím souhlasila za to, jak o zdejších mužích obecně prohlašovala, že jsou zoufalci.

Tohle se nás nedotkne. To my o sobě víme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
@Prof. Farnsworth píše:
Tohle se nás nedotkne. To my o sobě víme :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
34473
@Gituš píše:
Nesledovala jsem diskuzi, ale častokrát si všímám, že si tu lidé pletou upřímnost s tím, že je někdo zlý a snaží se druhému ublížit, ideálně ho ponížit před zbytkem diskutujících, často to vypadá, že se trumfují v tom, kdo zasadí větší ránu.

A jsem ráda, že tu i mnoho lidí vnímá to, že obsah sdělení Jane Doe byl v pořádku, ale forma byla značně za hranicí nebo u ní dost dobře a dlouho stepovala. Já osobně jsem ji často v takových situacích potkávala a neměla jsem takové reakce ráda.

Pravda se dá říct slušně, kdo si myslí, že je správná ta ostrost, asi má problém.

Takže, docela to i chápu, JD byla ostrá častokrát, tak na ni došlo, už je zase zpět, takže :D

Jenom aby došlo i na ostatní a nezůstala po téhle banánové akci hořká pachuť nerovného hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.7.18 19:48
@warita píše:
Tohle mi pripomina diskuze o jine uzivatelce..... uz delsi dobu od ni clovek nic neslysel.

Transformovala se nám na Malou holku…

• Citovat
  • Upravit
6021
11.7.18 19:54

@Bubla_Bučková @g.sandova
Njn, to je daň za to, že jsem zvolila podobný nick :mrgreen:

Drsná je hodně, někomu se to líbí, tomu, na koho to míří patrně ne, a nic si z toho nevezme. Když někdo řekne pravdu drsným (ale ne vulgárním) způsobem, mně osobně to nevadí. Podle mě tu hranici častokrát nezvládala. :nevim: A svůj názor podávala bez jakékoliv sebereflexe, se 100% jistotou, že jenom její názor je jediný správný (což často dělají lidé s nedostatkem zkušeností, kterým se něco povedlo na první dobrou), to mi vadilo snad ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.18 19:58
@micta píše:
Ta tady je zase
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
11.7.18 19:58

@J_Doe já osobně si myslím,že kolikrát její názor nebyl až tak zarytý,ale prostě se bavila tím,jakou formou ho podala. Jestli vhodně či nevhodně už tu nehraje roli. Já když občas čtu některé dotazy tady,napadají mě daleko ostřejší odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.18 19:59
@Janli píše:
Transformovala se nám na Malou holku…

Taky si to myslím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 20:00
@g.sandova píše:
@Prof. Farnsworth tak promlouvej i k sobě, ne?

Presne :-D

• Citovat
  • Upravit
rokris
11.7.18 20:00
@terien píše:
Jenom aby došlo i na ostatní a nezůstala po téhle banánové akci hořká pachuť nerovného hodnocení.

JJ, podobně neuctivých příspěvků jsou tu mraky. DJ když člověk čte, tak se může buď okamžitě urazit nebo se možná trochu zamyslet. Prostě záleží na tom, jak to kdo bere.

• Citovat
  • Upravit
5185
11.7.18 20:02

Tu zamknutou diskuzi jsem četla celou. DJ tam byla ostrá ale už jsem ji zažila i v lepší formě. :mrgreen: S jejimi názory a formou volených slov semtam nesouhlasím, ale tento ban nebyl fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová