Ban Doe Jane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
desconocido
11.7.18 22:01
@free333 píše:
Tohle už je na diagnozu, bych řekla :lol:
:mrgreen: na diagnozu je tvuj stalking uz zacinas byt nebezpecna :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
34473
11.7.18 22:02
@Limi123 píše:
Tak to je Doe Jane s novou přezdívkou, tak dává smysl, že je jako anonym. Admin tu přezdívku vidí tak jako tak, ne? :roll:

Ta už má dávno jinou a vesele si krafe na diskuzich ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40805
11.7.18 22:03
@desconocido píše: :mrgreen: na diagnozu je tvuj stalking uz zacinas byt nebezpecna :mrgreen:

já bych si vygůglila význam tohoto slova, když už ho chceš používat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
@terien píše:
Ta už má dávno jinou a vesele si krafe na diskuzich ;) :lol:
:mrgreen: já pořád chci svůj nick zpět! Jen mi nechcou říct kdy mi skončí ban, asi budu muset napsat přímo Andrejovi :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
desconocido
@free333 píše:
já bych si vygůglila význam tohoto slova, když už ho chceš používat ;)

tak vygůgli a nepruď mě tady! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 22:05
@desconocido píše:
omg jsem to tam dala omylem to anonymně, jsem to zaškrtla poprvé a pořád to tu naskakovalo, asi zas nějaká inovace pro ty nováčky co se chcou svěřit :mrgreen:

Aspon důvod, aby te zase smazali :-D

• Citovat
  • Upravit
desconocido
11.7.18 22:06
@Limi123 píše:
Aspon důvod, aby te zase smazali :-D
:mrgreen: musím se zeptat té Bůči jak to udělala že pořád dělala nové a nové profily a nakonec ji tu nechali, asi se jim nechtělo už to mazat, ale mi se nechcou zakládat nové profily, já chci svůj starý :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 22:08
@desconocido píše: :mrgreen: musím se zeptat té Bůči jak to udělala že pořád dělala nové a nové profily a nakonec ji tu nechali, asi se jim nechtělo už to mazat, ale mi se nechcou zakládat nové profily, já chci svůj starý :mrgreen:

Hele, a to blokuji jen nick? Spis by davalo smysl bloknout celou IP adresu…

• Citovat
  • Upravit
40805
@desconocido píše: :mrgreen: já pořád chci svůj nick zpět! Jen mi nechcou říct kdy mi skončí ban, asi budu muset napsat přímo Andrejovi :mrgreen:

Ber to jako čas na meditaci, rozjímání o životě a oproštění se od virtuálního světa, třeba se Ti otevřou nové obzory :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
@desconocido píše: :mrgreen: musím se zeptat té Bůči jak to udělala že pořád dělala nové a nové profily a nakonec ji tu nechali, asi se jim nechtělo už to mazat, ale mi se nechcou zakládat nové profily, já chci svůj starý :mrgreen:

Nestíhali. Je uštvala, no. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 22:09

A jak se jmenuje ta slavná Bůča teď? Já jsem sem za ní asi ještě nechodila, ale pořád o ní něco čtu…

• Citovat
  • Upravit
desconocido
11.7.18 22:09
@free333 píše:
Ber to jako čas na meditaci, rozjímání o životě a oproštění se od virtuálního světa, třeba se Ti otevřou nové obzory :P :P

promiň ale to je hrozně vtipné od někoho kdo má tolik příspěvků :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40805
11.7.18 22:10
@Limi123 píše:

Smysl podle mě má jen rozdupat NTB, podpálit PC a mobil vyhodit z okna, jinak stejně bude mít zítra 3 nové nicky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 22:11
@Limi123 píše:

no jen nick, právě že to nemá žádný smysl, mohla bych si vytvořit profil, který bych neprozradila hned z fleku :mrgreen: ono v dnešní době to je asi zbytečné s tou IP adresou, ani doma nemáme jen jednu

• Citovat
  • Upravit
40805
11.7.18 22:11
@desconocido píše:
promiň ale to je hrozně vtipné od někoho kdo má tolik příspěvků :mrgreen:

Protože já rozjímám a medituji zde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...