Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Limi123 píše:
Tak to je Doe Jane s novou přezdívkou, tak dává smysl, že je jako anonym. Admin tu přezdívku vidí tak jako tak, ne?
Ta už má dávno jinou a vesele si krafe na diskuzich
![]()
@desconocido píše:na diagnozu je tvuj stalking uz zacinas byt nebezpecna
já bych si vygůglila význam tohoto slova, když už ho chceš používat ![]()
@terien píše:
Ta už má dávno jinou a vesele si krafe na diskuzich![]()
@free333 píše:
já bych si vygůglila význam tohoto slova, když už ho chceš používat
tak vygůgli a nepruď mě tady! ![]()
@desconocido píše:
omg jsem to tam dala omylem to anonymně, jsem to zaškrtla poprvé a pořád to tu naskakovalo, asi zas nějaká inovace pro ty nováčky co se chcou svěřit
Aspon důvod, aby te zase smazali ![]()
@Limi123 píše:
Aspon důvod, aby te zase smazali
@desconocido píše:musím se zeptat té Bůči jak to udělala že pořád dělala nové a nové profily a nakonec ji tu nechali, asi se jim nechtělo už to mazat, ale mi se nechcou zakládat nové profily, já chci svůj starý
Hele, a to blokuji jen nick? Spis by davalo smysl bloknout celou IP adresu…
@desconocido píše:já pořád chci svůj nick zpět! Jen mi nechcou říct kdy mi skončí ban, asi budu muset napsat přímo Andrejovi
Ber to jako čas na meditaci, rozjímání o životě a oproštění se od virtuálního světa, třeba se Ti otevřou nové obzory
![]()
@desconocido píše:musím se zeptat té Bůči jak to udělala že pořád dělala nové a nové profily a nakonec ji tu nechali, asi se jim nechtělo už to mazat, ale mi se nechcou zakládat nové profily, já chci svůj starý
Nestíhali. Je uštvala, no. ![]()
A jak se jmenuje ta slavná Bůča teď? Já jsem sem za ní asi ještě nechodila, ale pořád o ní něco čtu…
@free333 píše:
Ber to jako čas na meditaci, rozjímání o životě a oproštění se od virtuálního světa, třeba se Ti otevřou nové obzory![]()
promiň ale to je hrozně vtipné od někoho kdo má tolik příspěvků ![]()
@Limi123 píše:
Smysl podle mě má jen rozdupat NTB, podpálit PC a mobil vyhodit z okna, jinak stejně bude mít zítra 3 nové nicky ![]()
@Limi123 píše:
no jen nick, právě že to nemá žádný smysl, mohla bych si vytvořit profil, který bych neprozradila hned z fleku
ono v dnešní době to je asi zbytečné s tou IP adresou, ani doma nemáme jen jednu
@desconocido píše:
promiň ale to je hrozně vtipné od někoho kdo má tolik příspěvků
Protože já rozjímám a medituji zde ![]()