Ban Doe Jane

Anonymní
11.7.18 18:05

Ban Doe_Jane

Doe_Jane dostala ban za urazky v diskusi https://www.emimino.cz/…ankovani/20/?…

Pritom tam nic extra zavadneho nepsala, jen jednou se vyjadrila, ze ta matka je bud krkavci matka, nebo svine. Ale v ramci diskuse s jinou uzivatelkou, neslo o prvoplanovou urazku.

@admin Karin - za co byla tedy vlastne bloknuta? Nejsem uplne jeji fanousek, ale jeji prispevky byly vzdy k veci, provokativni, ale ne prvoplanove utocne. Nejak nerozumim tomu banu, jine uzivatelky se tu urazeji podstatne hure a dostanou jen vystrahu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1543
11.7.18 18:10

Souhlasím, také se mi nezdá, že by psala něco přímo urážlivého, ostřejších debat je tu spousta a nikdo se nebanuje :nevim: Zato anonymní zakladatelka v jednom příspěvku označuje některé uživatelky za krávy, to @admin ovi nevadí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
11.7.18 18:10

No já nevím teda, ale stýskat se mi zas nebude.. Nahradí ji tu mnoho jiných ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.7.18 18:11
@Limi123 píše:
Doe_Jane dostala ban za urazky v diskusi https://www.emimino.cz/…ankovani/20/?…

Pritom tam nic extra zavadneho nepsala, jen jednou se vyjadrila, ze ta matka je bud krkavci matka, nebo svine. Ale v ramci diskuse s jinou uzivatelkou, neslo o prvoplanovou urazku.

@admin Karin - za co byla tedy vlastne bloknuta? Nejsem uplne jeji fanousek, ale jeji prispevky byly vzdy k veci, provokativni, ale ne prvoplanove utocne. Nejak nerozumim tomu banu, jine uzivatelky se tu urazeji podstatne hure a dostanou jen vystrahu?

Jakej ban,co? Tu diskuzi si pamatuji.Ona už tu neni doe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 18:12

@Dojcanis viz. posledni prispevek v diskusi od @admin

• Citovat
  • Upravit
3662
11.7.18 18:15

Už sem koukala.Ale její profil mi šel normálně rozkliknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
11.7.18 18:16

No, jak tak koukám, spíš asi někomu ležela v žaludku a někdo ji nahlásil .. Podle mě sami od sebe admini nehledají, kde můžou něco „rozvířit“ ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 18:17

Neboj, budu tady pořád, jen mi nevrátí můj starý nick. Protože Karinka, je na mě zasedlá, přitom ostatní adminky mi často píšou do zpráv, děkují mi za nahlášení trollů apod. :mrgreen:
Je to tu cvokhaus. Protože většinou to jsem já, na kterou padají ty opravdové urážky, kvůli mého ostrého názoru a ty admini jen editujou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
11.7.18 18:18

Tak jsem na tu diskuzi mrkla a na ban mi to taky nepřijde. Proč tedy nezablokovali kupříkladu uživatelku Misule457, která tam vypotila pěkně nechutný jedovatý příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
11.7.18 18:30

@Tichošlápek teď jsem tu diskuzi dočetla a napadlo mě přesně to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
11.7.18 18:32
@Anonymní píše:
Neboj, budu tady pořád, jen mi nevrátí můj starý nick. Protože Karinka, je na mě zasedlá, přitom ostatní adminky mi často píšou do zpráv, děkují mi za nahlášení trollů apod. :mrgreen:
Je to tu cvokhaus. Protože většinou to jsem já, na kterou padají ty opravdové urážky, kvůli mého ostrého názoru a ty admini jen editujou :mrgreen:

Jsi tu tak slavná,že už ti založili druhou diskuzi… :palec: to víš,někteří se prostě s pravdou neumí vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.7.18 18:38

Škoda, tu jsem ráda četla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80426
11.7.18 18:41

také se připojuji k těm, které si myslí, že blokování v tomto případě bylo nespravedlivé, Doe-Jane je vtipná a chytrá žena a od adminů to je trošku hloupé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.18 18:44
@Andrea.Tom píše:
No, jak tak koukám, spíš asi někomu ležela v žaludku a někdo ji nahlásil .. Podle mě sami od sebe admini nehledají, kde můžou něco „rozvířit“ ..

Admini tu fungují jako poskoci ufňakánků ať už je to oprávněné nebo ne. Viz. naprosto zbytečné anonymy, bezdůvodně zablokované a smazané diskuze, bany uživatelek co řeknou pravdu, atd… :cert: :cert: s tímhle se jděte vycpat drahé adminky :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.18 18:45
@Aduš8 píše:
Jsi tu tak slavná,že už ti založili druhou diskuzi… :palec: to víš,někteří se prostě s pravdou neumí vyrovnat.

Jo to už je na emimi klasika, tady projde všechno kromě pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová