Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle mi pripomina diskuze o jine uzivatelce..... uz delsi dobu od ni clovek nic neslysel.
@terien píše:
Mě teda jo. To, že někdo nesnese pravdu není její problém.
Jaká je pravda
Která ta pravda je ta správná? Jako víš co, z netu (je to anonymní, je to jenom net) nevíš o člověku naprosto nic. Max si můžeš udělat obrázek o něm ze způsobu vyjadřování apod. Často se tu stává, že aniž by někdo něco napsal, je to ostatníma „vydedukovaný“
Já můžu přece říct svůj názor. To je ale jen moje pravda a já nemám právo někoho urážet. Zanadávat si můžu pro sebe, ale copak se to nedá říct normálně?
@rokris píše:
Přesně tak.
Já myslím, že i ty drsné přispěvky zakladatele někam posunou. Že ho donutí zamyslet se nad tím z druhé strany. Protože Jane často ťala do živého. Takové to ťuťu nikomu moc nepomůže. A koho rozhodí internetová diskuze, ať radši nikam nepíše a zepta se maminky. Nebo kamarádky.
@Russet píše:
Já myslím, že i ty drsné přispěvky zakladatele někam posunou. Že ho donutí zamyslet se nad tím z druhé strany. Protože Jane často ťala do živého. Takové to ťuťu nikomu moc nepomůže. A koho rozhodí internetová diskuze, ať radši nikam nepíše a zepta se maminky. Nebo kamarádky.
Já si to třeba nemyslím
Někdo se tuplem „kousne“ a je to. Nevím, co je to dneska za módu, otevírat někomu oči tím, že po něm vyjedu. Věcná rada by byla na místě. A nemusí člověk dělat ťuťu ňuňu.
@Aduš8 píše:
Jsi tu tak slavná,že už ti založili druhou diskuzi…to víš,někteří se prostě s pravdou neumí vyrovnat.
Která je ta druhá?
Ta diskuse byla příšerná. Ani jsem ji nesledovala celou. Tak když ban, tak pro víc uživatelek.
@Pomka píše:
Jaká je pravdaKterá ta pravda je ta správná? Jako víš co, z netu (je to anonymní, je to jenom net) nevíš o člověku naprosto nic. Max si můžeš udělat obrázek o něm ze způsobu vyjadřování apod. Často se tu stává, že aniž by někdo něco napsal, je to ostatníma „vydedukovaný“
Já můžu přece říct svůj názor. To je ale jen moje pravda a já nemám právo někoho urážet. Zanadávat si můžu pro sebe, ale copak se to nedá říct normálně?
Pravda je taková, že některé by potřebovaly pár facek. Mě nepřijde že by někoho urážela, prostě napíše svůj názor způsobem, který někomu nevoní protože je to ta postřelená z hejna vran.
Nechapu, taky se mi nelíbil jeden příspěvek. Ale kvůli tomu se snad uživatel nemusi hned zablokovat?
Navic, nelíbila se mi jen forma.
@warita píše:
Tohle mi pripomina diskuze o jine uzivatelce..... uz delsi dobu od ni clovek nic neslysel.
Myslíš bůču?
@melasa píše: Říct někomu, aby se ten zákrok nepovedl, aby už nemohla množit ti přijde jako říkat pravdu? To je jako by mluvila o nějakým psovi, tohle ani není možný, jak si tohle někdo může dovolit.
Když to chceš slyšet, tak ano, znám X lidí u kterých by bylo opravdu lepší, kdyby se dál nemnožili.
@Pomka píše:
Já si to třeba nemyslímNěkdo se tuplem „kousne“ a je to. Nevím, co je to dneska za módu, otevírat někomu oči tím, že po něm vyjedu. Věcná rada by byla na místě. A nemusí člověk dělat ťuťu ňuňu.
Nemůžu si pomoct, ale kde se opravdu vulgárně uráží (přímo někomu nadává do krav atd.), tak @admin spí, stejně jako když je diskuze zaplevelená nepřeberným množstvím anonymů- úplně zbytečných, či dokonce někdo anonymně hrdinně napíše nějaký kontroverzní post, prostě jen prudí ![]()
Nelíbí se mi jednostranná přísnost a zároveň šlendrián v jiných věcech.
Podotýkám, že jsem jako studentka administrovala středně velké diskuzní chovatelské fórum, takže tuším, co to obnáší.
@Russet píše:
Člověk by si měl dobře rozmyslet, co založí. Pro jistotu.
A takových „divokých“ příspěvků, jako jsou její, je tady všude víc. Osobně považuju její příspěvky za prospěšné, až ozdravné. I když to možná někdy chce zhluboka dýchat. Takže s Tebou naprosto souhlasím. ![]()
Přesně tak.