Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@desconocido píše:já pořád chci svůj nick zpět! Jen mi nechcou říct kdy mi skončí ban, asi budu muset napsat přímo Andrejovi
Tomu se ted nedovolas, dneska mu bolševici podpoří vládu, takzé stbácký komouši včetně našeho fírera tady, budou slavit do bezvědomí…a nas prezident MilošKundaZeman jim to posveti, nu vot…
![]()
joooo nostalgie, to mi něco připomíná, zapovězenej les a odpočívá v pokoji.
jen pro pořádek, já nic neprášila, ale dobře ti tak ![]()
@Hanka1 píše:
Tomu se ted nedovolas, dneska mu bolševici podpoří vládu, takzé stbácký komouši včetně našeho fírera tady, budou slavit do bezvědomí…a nas prezident MilošKundaZeman jim to posveti, nu vot…![]()
![]()
@Burj Chalifa píše:
Banováním uživatelů ostřejších vyhraněných a otevřených názorů se zdejší stránky stávají dietními, bez chuti a zápachu, blafy.Jsou kořením,které do diskusního „jídla“ v určitém množství patří, tak jako pálivá paprika.
Moc pěkně napsáno
![]()
@malá_holka píše:Že se navážíš zrovna ty.
joooo nostalgie, to mi něco připomíná, zapovězenej les a odpočívá v pokoji.jen pro pořádek, já nic neprášila, ale dobře ti tak
@Limi123 píše:
A jak se jmenuje ta slavná Bůča teď? Já jsem sem za ní asi ještě nechodila, ale pořád o ní něco čtu…
Ona ta „Bůča“, ta holka by potřebovala samostatného editora, který by ji schvaloval příspěvky, někdy je to dokonce na roubík, takže si myslím, že plošně drží hubu a krok a bublá někde pod povrchem.
Edit: a někdy i vyvře na povrch
![]()
@sppo píše: Že se navážíš zrovna ty.
kdybys věděla, tohle bys nenapsala ![]()
@Burj Chalifa píše:
Banováním uživatelů ostřejších vyhraněných a otevřených názorů se zdejší stránky stávají dietními, bez chuti a zápachu, blafy.Jsou kořením,které do diskusního „jídla“ v určitém množství patří, tak jako pálivá paprika.
Se potom dozvíš, že se to nehodí k té reklamě, ale pokud tu nebudou chodit lidi, tak i reklamu neprodají. JD-bezejmená byla dlouhodobě na a za hranou, tož R.I.P.
a ona má ban jen krátkodobej ne? nebo ji blokli na pořád?
jestli docasnej, tak je za chvíli z5.myslím jako pod bloklým nickem.
@desconocido
. To je pak celé trapárna, někomu jakože zakážu vstup a on sem stejně vleze
Osobně nechápu za co tenhle ban, nic tak hrozného tam nebylo. Jako když zloději řeknu jsi zloděj
@pe-terka no právě, zakladatelka neni nic k politování. Dost šílený přístup k životu ![]()
Je to rebel!! Tři vojáky zranil, dva zhmozdil a jednoho..... zesmesnil. ![]()
@Swift píše:
Ona ta „Bůča“, ta holka by potřebovala samostatného editora, který by ji schvaloval příspěvky, někdy je to dokonce na roubík, takže si myslím, že plošně drží hubu a krok a bublá někde pod povrchem.
Edit: a někdy i vyvře na povrch![]()
no jasan ještě tam napiš „bubla“ ![]()
Asi tak, vyjadrila bych to velmi podobne…