Ban Doe Jane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
11.7.18 22:50
@pe-terka píše:
Asi takové výchovné bububu, aby se vlk nažral, ale koza zůstala celá :lol:
K tomu banu - diskusi jsem jen prolítla, ale už jste tu viděla mnohem brutálnější hlášky, které zůstaly adminem nepovšimnuty. Zakladatelka založila kontroverzní téma, její plácání se životem bylo taky dost na hraně - nemůže se divit, že někoho vyprovokuje. Když hodím bejkovi rudej har, taky mě nabere na rohy :jazyk:

Asi tak, vyjadrila bych to velmi podobne… :potlesk: :palec: :think:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.7.18 22:55
@desconocido píše: :mrgreen: já pořád chci svůj nick zpět! Jen mi nechcou říct kdy mi skončí ban, asi budu muset napsat přímo Andrejovi :mrgreen:

Tomu se ted nedovolas, dneska mu bolševici podpoří vládu, takzé stbácký komouši včetně našeho fírera tady, budou slavit do bezvědomí…a nas prezident MilošKundaZeman jim to posveti, nu vot… :pocitac: :poblion: :zed:

• Citovat
  • Upravit
18001
11.7.18 22:56

joooo nostalgie, to mi něco připomíná, zapovězenej les a odpočívá v pokoji. :,( jen pro pořádek, já nic neprášila, ale dobře ti tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
11.7.18 23:04
@Hanka1
@Hanka1 píše:
Tomu se ted nedovolas, dneska mu bolševici podpoří vládu, takzé stbácký komouši včetně našeho fírera tady, budou slavit do bezvědomí…a nas prezident MilošKundaZeman jim to posveti, nu vot… :pocitac: :poblion: :zed:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.7.18 02:01
@Burj Chalifa píše:
Banováním uživatelů ostřejších vyhraněných a otevřených názorů se zdejší stránky stávají dietními, bez chuti a zápachu, blafy.Jsou kořením,které do diskusního „jídla“ v určitém množství patří, tak jako pálivá paprika.

Moc pěkně napsáno :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.7.18 05:49
@bartsch píše:
Moc pěkně napsáno :potlesk: :palec:

děkuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
12.7.18 07:08
@malá_holka píše:
joooo nostalgie, to mi něco připomíná, zapovězenej les a odpočívá v pokoji. :,( jen pro pořádek, já nic neprášila, ale dobře ti tak :mavam:
Že se navážíš zrovna ty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
12.7.18 07:45
@Limi123 píše:
A jak se jmenuje ta slavná Bůča teď? Já jsem sem za ní asi ještě nechodila, ale pořád o ní něco čtu…

Ona ta „Bůča“, ta holka by potřebovala samostatného editora, který by ji schvaloval příspěvky, někdy je to dokonce na roubík, takže si myslím, že plošně drží hubu a krok a bublá někde pod povrchem.
Edit: a někdy i vyvře na povrch :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
12.7.18 07:59

@J_Doe Která z Vás dvou je ta s připinákem? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
12.7.18 08:13
@sppo píše: Že se navážíš zrovna ty.

kdybys věděla, tohle bys nenapsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
12.7.18 08:45
@Burj Chalifa píše:
Banováním uživatelů ostřejších vyhraněných a otevřených názorů se zdejší stránky stávají dietními, bez chuti a zápachu, blafy.Jsou kořením,které do diskusního „jídla“ v určitém množství patří, tak jako pálivá paprika.

Se potom dozvíš, že se to nehodí k té reklamě, ale pokud tu nebudou chodit lidi, tak i reklamu neprodají. JD-bezejmená byla dlouhodobě na a za hranou, tož R.I.P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
12.7.18 09:09

a ona má ban jen krátkodobej ne? nebo ji blokli na pořád? :nevim: jestli docasnej, tak je za chvíli z5.myslím jako pod bloklým nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59508
12.7.18 09:45

@desconocido :palec: . To je pak celé trapárna, někomu jakože zakážu vstup a on sem stejně vleze :lol: Osobně nechápu za co tenhle ban, nic tak hrozného tam nebylo. Jako když zloději řeknu jsi zloděj :mrgreen: @pe-terka no právě, zakladatelka neni nic k politování. Dost šílený přístup k životu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
12.7.18 10:55

Je to rebel!! Tři vojáky zranil, dva zhmozdil a jednoho..... zesmesnil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.7.18 10:57
@Swift píše:
Ona ta „Bůča“, ta holka by potřebovala samostatného editora, který by ji schvaloval příspěvky, někdy je to dokonce na roubík, takže si myslím, že plošně drží hubu a krok a bublá někde pod povrchem.
Edit: a někdy i vyvře na povrch :lol: :lol:

no jasan ještě tam napiš „bubla“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová