Ban Doe Jane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40785
13.7.18 10:54

@sirikit

Já jsem zase pro, aby si @Bubla_Bučková tuhle ikonku ponechala.

Já mám obrovský problém si tady někoho zapamatovat, funguju na obrázky, u mě se opravdu lehce stane, že se s někým někde nepohodnu anebo naopak si dobře popovídám a pak třeba za týden ho podle jména nepoznám, přestože bych chtěla… :nevim:

A ony tady hodně mění obrázky ikonek a já jsem bez šance… :nevim:

A Bublinku jsem si začala pamatovat, tak prosím o zachování současného stavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
13.7.18 10:56

@sirikit no, bůča měla a má ikonku vždycky cajk ;) Tohle je jiný gang

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77895
13.7.18 10:57

@free333 Jasně, jenom jsem svým příspěvkem chtěla upozornit, že jsou tu povrchni uživatelé,třeba já :oops: , kteří ji přeskakují z estetickych důvodů.
Nic osobního ať v tom nehledá. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.7.18 10:58

@free333 no jo fotka co máš ty, na tu se jináč kouká :mrgreen:

pro odpůrce vzhledu, mimochodem moc milé paní, Bubbles De Vere… založte diskuzi na toto téma a až bude mít 502 příspěvků hluboce se zamyslím nad změnou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77895
13.7.18 10:58
@samá práce píše:
@sirikit no, bůča měla a má ikonku vždycky cajk ;) Tohle je jiný gang

Přesně tak! :palec:
Musim dotyčnému příležitostně vysvětlit jeho omyl. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.7.18 10:59
@Bubla_Bučková píše:
@sirikit 8okaždý nemůže být krásný a dokonalý jako ty :P Smějící se obézní žena může někoho i odpuzovat, ale jestli se se mnou kvůli tomu povrchní lidé nebudou bavit na emiminu, tak to asi „přežiju“ :mavam:

Ale, snad Ti nic tak zlého nenapsala, ne? :) Taky by mě zajímalo, proč sis takový obrázek vybrala. A kdo ví, kolik lidí se nezdrží u Tvého příspěvku jen proto, aby na babu nemuseli koukat. :lol: Samozřejmě si ji měj. Ber příspěvek jako názor. Tak jako všechny tady. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26747
13.7.18 11:03

@rokris je to postava z oblíbeného britského komediálního seriálu, co miluje lidi a společnost a kam přijde tam šíří pozdvižení. Takhle se culí pořád a vždy objedná šampaňské pro všechny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77895
13.7.18 11:05
@rokris píše:
Ale, snad Ti nic tak zlého nenapsala, ne? :) Taky by mě zajímalo, proč sis takový obrázek vybrala. A kdo ví, kolik lidí se nezdrží u Tvého příspěvku jen proto, aby na babu nemuseli koukat. :lol: Samozřejmě si ji měj. Ber příspěvek jako názor. Tak jako všechny tady. :kytka:

Dík, osobně je mi fakt úplně fuk, jakou ikonku si kdo má.
Já mám třeba westika, protože je mám doma, miluju je a jejich povaha kopiruje ve spoustě bodů tu moji. :andel:
Samozřejmě včetně nadpozemske krásy a roztomilosti, že ano. :jazyk:

To jen, že jsem si v jiném vlaknu několikrát všimla Bublina "já jsem to ale psala, tohle jsem říkala - a úplně to zapadlo. :nevim: :cert: "
Chtěla jsem jen vysvětlit možný důvod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40785
13.7.18 11:08
@sirikit píše:
@free333 Jasně, jenom jsem svým příspěvkem chtěla upozornit, že jsou tu povrchni uživatelé,třeba já :oops: , kteří ji přeskakují z estetickych důvodů.
Nic osobního ať v tom nehledá. :andel: :kytka:

Já jsem zvyklá jít pod povrch a všimla jsem si, že je Bubla chytrá ženská 8)

A takhle se maskuje, aby ji tady nepronásledovalo těch 10 chlapů nebo kolik jich tu máme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40785
13.7.18 11:09
@Bubla_Bučková píše:
@rokris je to postava z oblíbeného britského komediálního seriálu, co miluje lidi a společnost a kam přijde tam šíří pozdvižení. Takhle se culí pořád a vždy objedná šampaňské pro všechny :pankac:

Tak jestli objednáváš pravidelně šampanské pro všechny, tak to jsou další plusové body pro Tebe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.7.18 11:10

@sirikit jako někoho brutálně vyhatovat s ikonkou a pak napsat, že mně osobně jsou ikonky fuk :lol: :lol: :lol: povahou psa btw. je mimo jiné věrnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77895
13.7.18 11:10
@free333 píše:
Já jsem zvyklá jít pod povrch a všimla jsem si, že je Bubla chytrá ženská 8)A takhle se maskuje, aby ji tady nepronásledovalo těch 10 chlapů nebo kolik jich tu máme :P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jo. Jak primitivní - a jak účinné! :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.7.18 11:11
@Bubla_Bučková píše:
@rokris je to postava z oblíbeného britského komediálního seriálu, co miluje lidi a společnost a kam přijde tam šíří pozdvižení. Takhle se culí pořád a vždy objedná šampaňské pro všechny :pankac:

JJ, já neříkám, že to musí být protiva protivná. Jen Ti to člověka vždycky táák bací přes oko. :lol:

• Citovat
  • Upravit
26747
13.7.18 11:12
@rokris píše:
JJ, já neříkám, že to musí být protiva protivná. Jen Ti to člověka vždycky táák bací přes oko. :lol:

nabízím tu možnost… samostatné téma, 502 příspěvků a měním :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77895
13.7.18 11:15
@Bubla_Bučková píše:
@sirikit jako někoho brutálně vyhatovat s ikonkou a pak napsat, že mně osobně jsou ikonky fuk :lol: :lol: :lol: povahou psa btw. je mimo jiné věrnost…

Ježíš. 8o
MNĚ je šumák,jakou má kdo ikonu, protože ty, co mě odpuzují,jednoduše eliminuju.
Vidím, že Ti moje technická nedala vůbec nic, naopak jdeš na osobní útok - takže já se prostě vrátím k přeskakovani a Ty na to zapomeň a nenech si kazit pátek. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová