Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A máš snad něco proti? Víš jak, příbuzný si člověk zkrátka nevybírá.
@inkakřivák píše:
A máš snad něco proti? Víš jak, příbuzný si člověk zkrátka nevybírá.
Nebud nevrlá.
@inkakřivák píše:
Já nejsem, já mám dneska fakt strašnou radost.
Tak mi hod recept ![]()
Na radost? TO se tak ztratí pes kterého máte 8 let, a je pryč celý den a noc - a pak se vrátí. Sice pochroumaný, ale vrátí. No a je to.
@inkakřivák píše:
Na radost? TO se tak ztratí pes kterého máte 8 let, a je pryč celý den a noc - a pak se vrátí. Sice pochroumaný, ale vrátí. No a je to.
ztratit se mi pejsan, nespím hrůzou celou noc.Chudák malý starý..Pokud mohu, posílám pejskovi podrbání za ouškem.
Nakopat jí, bestii. Co má co utíkat, trubka stará. NO ne, ještěže se vrátila. Vnoučata by byla na vohrabky.
@inkakřivák píše:
Vi kde mu je nejlip
to znám moc dobře,fena venku zahara a je v trapu.Pak nevi,čí je.
@g.sandova píše:
@inkakřivák co ji to napadlo?
To právě pořád řešíme, normálně neutíká. Jo jednu dobu se přidávala k sousedovi, když šel venčit svoji trojici, a doprovázela je a pak se bud vracela domů, nebo došla až k nám do sousední vesnice ( čubina je dcery), ale vždycky došla. Ale jinak nikdy neutíkala. Kdoví, leda mne napadlo, že mohla honit lišku .
Háravá není, je kastrovaná.
@inkakřivák kamarádce začal pes utíkat, když už měl stařeckou demenci.
ty jane
furt sis tu brala do hu.by bůču a její best friends a sama seš ve stejny situaci, to je ták smutné
ale rozbouřit vody jako ona neumíš, co. slabej čajík oproti ní, spíš jen převařená voda
tak na to mysli, až se vrátíš, že ona nezapomene a její best friends taky ne ![]()
@malá_holka píše:
ty janefurt sis tu brala do hu.by bůču a její best friends a sama seš ve stejny situaci, to je ták smutné
ale rozbouřit vody jako ona neumíš, co. slabej čajík oproti ní, spíš jen převařená voda
tak na to mysli, až se vrátíš, že ona nezapomene a její best friends taky ne
nerouhej se. radsi. Ono se to muze rychle obratit proti tobe.
@warita píše:
nerouhej se. radsi. Ono se to muze rychle obratit proti tobe.
ono se stalo už. ![]()
@malá_holka ty vo.le ty si nedas pokoj co? Pusobis hrozne smesne a detinsky