Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malá_holka ty tady budes neco rikat,kdyz sama se sem vracis jak magor,kdyz te smazali ![]()
Jen k těm profilovkám, zrovna ta, co má Bubla_Bučková je perfektní. Rozhodně si ji totiž díky tomu každý zapamatuje. ![]()
@Nmdl píše:
Jen k těm profilovkám, zrovna ta, co má Bubla_Bučková je perfektní. Rozhodně si ji totiž díky tomu každý zapamatuje.
no a růžovovlasata nostress si to teď pijánko změnila ![]()
@Dojcanis píše:
@malá_holka ty tady budes neco rikat,kdyz sama se sem vracis jak magor,kdyz te smazali
a co říkal kdo? my 2 se snad známe? nemyslím, tak zalez do boudy a nech mě na pokoji ![]()
@Dojcanis píše:
@malá_holka ty vo.le ty si nedas pokoj co? Pusobis hrozne smesne a detinsky
nebereš ten net nějak važně? ![]()
@malá_holka prave,ze ho beres vazne ty ,jak tak vsude ctu.A ano ,pamatuji si te,vyhodily te voe ,jak si tim proslula.A vracis se pod jiným nickem.Nejsi tak průsvitna
@Dojcanis ja se s tebou víc veřejně hádat nebudu, jestli máš se mnou boj, tak mi napiš osobně. ![]()
@malá_holka za to mi nestojis
jenom si priste zamet pred svym prahem.
@Dojcanis píše:
@malá_holka za to mi nestojisjenom si priste zamet pred svym prahem.
tak když ti za to nestojím soukromě, ale tady jo, tak mě nech být. jak jednoduchý, pže ty tvoje komenty ke mě fakt nechápu. o můj prah se bat nemusíš
je virtuál a vlastně neexistuje. ![]()
@malá_holka proc schvalne provokujes? Tomu nerozumim. Tak ma JoeDane ban, tys ho mela taky. tak bys mela vedet, jake to je.
@warita píše:
@malá_holka proc schvalne provokujes? Tomu nerozumim. Tak ma JoeDane ban, tys ho mela taky. tak bys mela vedet, jake to je.
Tak ten nick pasuje.Jak malá holka.
Taky si říkám, jestli to těm holkám stojí za to. Než taková popularita, tak radši žádná.
Tak já profilovku už radši neměním…jednou mi ten spucunk stačil ![]()
Mívala sem tu svojí fotku, roky, ale pak mě začlo štvát propojení s idnesem a tak, a že už to není uzavřenej maminkovskej web a může sem vlézt kdekdo a poznat mě…tak sem nahodila Včelku Máju, ta je milá, neurazí, nikdo mě podle ní nepozná, a navíc má taky pořád tak blbě nakažlivej optimistickej pohled na život jako já
Ale od hodně lidí sem si to tu tehdá vyslechla, co si to dovoluju měnit profilovku, že mě podle jména skoro nikdo nepoznává
![]()
jinak abych se přidala k pochvalám, tak miluju profilovku @rokris a princezna vo_e mě prostě baví
@malá_holka