Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
To je jen několik pořád těch samých, kteří se nemůžou dočkat, až už odtud sir konečně vykopnou - a ono ne a ne.![]()
Proč myslíš? ![]()
@Božislava píše:
Proč myslíš?
Klopy se mnou měla svého času problém, protože nepobírá moje dlouhé příspěvky.
Smíchy tenkrát řvalo celé vlákno a dostala jsem od ní výslovny zákaz ji zmiňovat.
Pak jsme se dlouho mijely - a teď koukám nervove nevydržela,taková pěkná příležitost si trošinku rejpnout a vysvětlit někomu, kdo je ti ukradenej,že je ti uuuuplne ukradenej.
![]()
@sirikit píše:
Klopy se mnou měla svého času problém, protože nepobírá moje dlouhé příspěvky.
Smíchy tenkrát řvalo celé vlákno a dostala jsem od ní výslovny zákaz ji zmiňovat.
Pak jsme se dlouho mijely - a teď koukám nervove nevydržela,taková pěkná příležitost si trošinku rejpnout a vysvětlit někomu, kdo je ti ukradenej,že je ti uuuuplne ukradenej.![]()
Tvá velká výhoda je ta, že máš obrovské slohové nadání a dokážeš vše obkecat ve svůj vlastní prospěch, ale jsi úplně mimo, je to ale Tvoje věc, Tvoje namlouvání si věcí, naivita. Pravda je jen jedna. P.S. jsi mimo mísu.
![]()
@Klopotkova Jasně, pravda je jen jedna a to je ta tvoje. ![]()
My víme. Takže bych myslím zůstala u toho nezminovani, budeš mnohem klidnější. ![]()
@sirikit píše:
@Klopotkova Jasně, pravda je jen jedna a to je ta tvoje.
My víme. Takže bych myslím zůstala u toho nezminovani, budeš mnohem klidnější.
Mně nebudeš radit, co mám a co nemám dělat. ![]()
Nic si z toho nedělejte, já jsem taky hrozně startovací, co jsem těhotná. Taky to v diskuzích rozjíždim. Dnes mě naštvalo ty bastardi a parchanti.
@Klopotkova píše:
Mně nebudeš radit, co mám a co nemám dělat.
Zase dieta, nebo těžký průběh PMS?
![]()
@sirikit píše:
@Klopotkova Jasně, pravda je jen jedna a to je ta tvoje.
My víme. Takže bych myslím zůstala u toho nezminovani, budeš mnohem klidnější.
A to se pletes, pravda je jen ta moje!
@sirikit píše:
Zase dieta, nebo těžký průběh PMS?![]()
Třeba jo, třeba ne a co Ty, už Ti nastal ten přechod, o kterém jsi mluvila? ![]()
P.S. neotravuj, odchod na párek
![]()
@inkakřivák píše:
A to se pletes, pravda je jen ta moje!
Pravda je jen jedna a čí, tak to už je věc podružná. ![]()
@Klopotkova odchod na párek mě zabije, přísahám
a cože sirkit tebe chce někdo vyštípat?
@sirkit
a pravdu tu maj jen ti jejichž jméno nesmíme vyslovit přece ![]()
@Klopotkova píše:
Třeba jo, třeba ne a co Ty, už Ti nastal ten přechod, o kterém jsi mluvila?
P.S. neotravuj, odchod na párek![]()
![]()
Chihi, nezvan nevolán ses tu Ivane zjevil ty a podle tvého dnešního projevu to vypadá na značnou hormonální nerovnováhu. ![]()
@malá_holka píše:
@Klopotkova odchod na párek mě zabije, přísahám![]()
a cože sirkit tebe chce někdo vyštípat?
@sirkit
a pravdu tu maj jen ti jejichž jméno nesmíme vyslovit přece
To je pravda, Klopotkova a Lord Voldemort. ![]()
Mě ne-e, protože já jsem hodná a nekonfliktní, ale nedostatek sacharidů je previt a když se chce Klopič hádat, nějaká ta příležitost se vždycky najde. ![]()
@sirikit píše:
Chihi, nezvan nevolán ses tu Ivane zjevil ty a podle tvého dnešního projevu to vypadá na značnou hormonální nerovnováhu.
Prosímtě, běž už fakt někam. Pochybuji, že Tě tady chce někdo vyštípat, co by z toho jako měl. To jsem nevěděla, že mě tady musíš zmínit, abych sem přispěla, chodím tady už pár dní - do tohoto vlákna. Si tady hraješ na prezidentku nebo co …
Neber se tak vážně. ![]()
Zda tady budeš nebo ne, je mi ukradené.