Ban Doe Jane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
20.7.18 12:04

@Mar__tanka1983 hezky číst něco pozitivního :palec: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.7.18 12:14
@Mar__tanka1983 píše:
Tak já profilovku už radši neměním…jednou mi ten spucunk stačil :D
Mívala sem tu svojí fotku, roky, ale pak mě začlo štvát propojení s idnesem a tak, a že už to není uzavřenej maminkovskej web a může sem vlézt kdekdo a poznat mě…tak sem nahodila Včelku Máju, ta je milá, neurazí, nikdo mě podle ní nepozná, a navíc má taky pořád tak blbě nakažlivej optimistickej pohled na život jako já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale od hodně lidí sem si to tu tehdá vyslechla, co si to dovoluju měnit profilovku, že mě podle jména skoro nikdo nepoznává :andel: :andel:
jinak abych se přidala k pochvalám, tak miluju profilovku @rokris a princezna vo_e mě prostě baví :mrgreen: @malá_holka

Včelka je hezká, ale já si teda Tvůj nick pamatuju. :andel:

• Citovat
  • Upravit
31332
20.7.18 12:15

@malá_holka akorát sem si říkala, kdes jí splašila, nebo jestli si jí vytvořila, protože to je podle mě dost unikátní :P
Já právě už párkrát profilovku změnit chtěla, protože je hodně obrázků, co mě baví…ale pak sem si řekla, že je to blbý, když mě tu už všichni znaj pod touhle, ví, co ode mě čekat a spousta lidí to bere jako já - jak se změní profilovka, sem v pěkný pér…deli, protože si vesměs lidi pamatuju podle profilovek, jméno je podružný, u někoho si ho pamatuju, u někoho jen tak zběžně, u někoho mi úplně vypadává. A pak sem lehce zmatená, s kým že to vlastně mluvím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
20.7.18 12:18
@rokris píše:
Včelka je hezká, ale já si teda Tvůj nick pamatuju. :andel:

tak to mě těší…
Já sem na jména obecně hrozná…jako když někoho potkávám dnes a denně, tak v pohodě, to dám i jméno, ale i v běžném životě, obličeje si pamatuju desetiletí, ale jméno se vykouří už za pár dní :zed: :zed:
A ještě teda dodám, že si taky myslim, že úplně náhodně si profilovou fotku nikdo nevybírá. Buď tam koresponduje vzhled nebo typ humoru, případně jde o oblíbenou postavu. Takže pro mě výběr profilovky u každé z nás hodně vypovídá i o tom člověku (možná se ve svým odhadu mýlím, ale prostě určitý dojem z toho obrázku mám na první pohled)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
20.7.18 12:44
@Mar__tanka1983 píše:
@malá_holka akorát sem si říkala, kdes jí splašila, nebo jestli si jí vytvořila, protože to je podle mě dost unikátní :P
Já právě už párkrát profilovku změnit chtěla, protože je hodně obrázků, co mě baví…ale pak sem si řekla, že je to blbý, když mě tu už všichni znaj pod touhle, ví, co ode mě čekat a spousta lidí to bere jako já - jak se změní profilovka, sem v pěkný pér…deli, protože si vesměs lidi pamatuju podle profilovek, jméno je podružný, u někoho si ho pamatuju, u někoho jen tak zběžně, u někoho mi úplně vypadává. A pak sem lehce zmatená, s kým že to vlastně mluvím :jazyk:

můj nápad to není, je to potisk na třičko :mrgreen: asi pořídím :think: jsou tam různý srandy http://www.uax.cz/cs/uax/potisky/#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
20.7.18 12:49
@malá_holka píše:
můj nápad to není, je to potisk na třičko :mrgreen: asi pořídím :think: jsou tam různý srandy http://www.uax.cz/cs/uax/potisky/#
:mrgreen:
mě ta stránka nejde otevřít…
já zase nutně potřebuju tohle, akorát ho nikde nemůžu najít na eshopu, tak si ho asi budu muset nechat vytisknout… :jazyk:
Chceme si ho nechat udělat s kámoškou a pak s ním obrážet letní festivaly 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
20.7.18 12:57
@Mar__tanka1983 píše: :mrgreen:
mě ta stránka nejde otevřít…
já zase nutně potřebuju tohle, akorát ho nikde nemůžu najít na eshopu, tak si ho asi budu muset nechat vytisknout… :jazyk:
Chceme si ho nechat udělat s kámoškou a pak s ním obrážet letní festivaly 8)
:mrgreen: :mrgreen: ty vo.le :lol: :palec:
http://www.uax.cz/cs/uax/potisky/
kdyby nešlo je to www.uax.cz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
20.7.18 13:15

@malá_holka nanosekunda nemá chybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
20.7.18 13:19

@malá_holka už to jde…tak ty sou boží :D ani bych nevěděla který vybrat, ty jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
20.7.18 13:58
@micta píše:
@malá_holka nanosekunda nemá chybu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Mar__tanka1983 píše:
@malá_holka už to jde…tak ty sou boží :D ani bych nevěděla který vybrat, ty jo…

jojo nachlámala jsem se dost :mrgreen: dobrej napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
20.7.18 22:32

@malá_holka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Už vím, co dám synkovi k narozkám. Nanosekunda ho rozbije, stejně, jako mě.

A Ty neprovokuj Ti řikám! :cert: :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.7.18 07:25
@sirikit píše:
@malá_holka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Už vím, co dám synkovi k narozkám. Nanosekunda ho rozbije, stejně, jako mě.A Ty neprovokuj Ti řikám! :cert: :cert: ;)

copak nanosekunda :think: - co mít na triku mapu Gambie?.Město Serekunda je největší město tohoto státu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
21.7.18 07:29
@Burj Chalifa píše:
copak nanosekunda :think: - co mít na triku mapu Gambie?.Město Serekunda je největší město tohoto státu. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Myslím, že synek nema kamarády s tak širokým geografickým rozhledem, aby to pobrali. :nevim: Ale naturalisticky pojednaná nanosekunda by jim po delší úvaze "cotojakowoe..? 8o :think: :think: " doklapnout mohla. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
21.7.18 08:10
@sirikit píše: :mrgreen: :mrgreen: Myslím, že synek nema kamarády s tak širokým geografickým rozhledem, aby to pobrali. :nevim: Ale naturalisticky pojednaná nanosekunda by jim po delší úvaze "cotojakowoe..? 8o :think: :think: " doklapnout mohla. 8)

mě to došlo až teď boha, že to je na-nose-kun.da :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
21.7.18 09:20

@malá_holka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Budu Ti říkat Blesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová