Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Mám 15 dní zpoždění do toho i pocity na zvracení, větší bolavá prsa, bolest břicha jakoby MS měla dorazit ale stále nic, únava, sem tam najednou sucho v ústech, žravost i v noci což jsem nikdy nemívala a moje maminka a kamarádi si všimli že mám jiný pohled (lesklé oci) čehož jsem si já sama nevšimla. Nikdy jsem si ale neměřila banální teplotu a dnes jsem to zkusila poprvé. V pochvě jsem naměřila ráno teplotu 37,6 myslíte že to značí těhotenství? Test si udělám, ale nejdřív jsem se chtěla zeptat vašich zkušeností
Nevím co je banální teplota, asi bazalni. Teplota ti nic neřekne, kdyz si neměřila do ted, udelej test a mas to. Nechápu proc neudelas test hned
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Mám 15 dní zpoždění do toho i pocity na zvracení, větší bolavá prsa, bolest břicha jakoby MS měla dorazit ale stále nic, únava, sem tam najednou sucho v ústech, žravost i v noci což jsem nikdy nemívala a moje maminka a kamarádi si všimli že mám jiný pohled (lesklé oci) čehož jsem si já sama nevšimla. Nikdy jsem si ale neměřila banální teplotu a dnes jsem to zkusila poprvé. V pochvě jsem naměřila ráno teplotu 37,6 myslíte že to značí těhotenství? Test si udělám, ale nejdřív jsem se chtěla zeptat vašich zkušeností
Bazální sis měřila? Já si v životě teplotu pochvy neměřila. Spoléhala jsem se na vynechání MS a test. Lesklé oči mám při teplotě. V těhotenství jsem si nevšimla, jestli se mi oči leskly.
@lachtanice86 ano bazální, telefon mi to opravil na jiné slovo. No test si udělám, ale nejdřív zítra. Dnes ho bohužel nikde nekoupím ![]()
@Anonymní píše:
@lachtanice86 ano bazální, telefon mi to opravil na jiné slovo. No test si udělám, ale nejdřív zítra. Dnes ho bohužel nikde nekoupím
No tak bez testu je to o ničem. Teplota by ti těhotenství řekla, kdyby jsi merila cely cyklus
Překvapivě se tu dozvíš, že bez testu se nic nedozvíš. Zkušenosti jiných jsou ti k ničemu, co u jedné může být signál těhotenství, u další může být příznaky cysty nebo nemoci…
Dobrý den maminky chtěla bych se zeptat ohledně měření bazální teploty jak to vlastně funguje píše se že 36,6 je po MZ nízká a když má žena ovulaci tak jde až k 37 stupňů mám týden po ovulaci a mám stále teplotu 36,8 už 6ti den je možné že to může byt těhotenstvím? Děkuji moc.
Ahoj holky,
) čehož jsem si já sama nevšimla. Nikdy jsem si ale neměřila banální teplotu a dnes jsem to zkusila poprvé. V pochvě jsem naměřila ráno teplotu 37,6 myslíte že to značí těhotenství? Test si udělám, ale nejdřív jsem se chtěla zeptat vašich zkušeností 
Mám 15 dní zpoždění do toho i pocity na zvracení, větší bolavá prsa, bolest břicha jakoby MS měla dorazit ale stále nic, únava, sem tam najednou sucho v ústech, žravost i v noci což jsem nikdy nemívala a moje maminka a kamarádi si všimli že mám jiný pohled (lesklé oci