Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky, dá se někde koupit Banánový Sunar třeba jen 50g? Mě se moc nechce kupovat celé balení, nevím jestli by to malé chutnalo
je jí 13 měsíců a zatím je pořád kojená, ale už bych to chtěla pomalu odbourat. Dřív jsme zkoušeli, Sunar, Nutrilon a Bebu a všechno plivala a zbytek mlíka letělo do koše
Sunar myslím vzorky nedělá, jen nutradefence. Ale nejjednodušší je zeptat se v lékárně, pokud se vzorky vyrábějí, mohou ti je objednat.Jen si nejsem jistá, jestli budou ochotní pokud budou muset objednávat větší množství.
Ahoj, koukala jsem na to, bohuzel, bananovej sunar se dela pouze 600g, objednat po jednom kousku by nebyl problem, ale podle toho, co vidim, se vubec ve vzorcich nevyrabi.. ![]()
Moni a tys na netu našla na prodej nějaké vzorky mlíček? My bysme zkusily i jiné, kdyby to zabralo
Januliiiku, jsem lekarnice, takze se muzu podivat primo na to, co je dostupny k objednani a se vzorkama mlicek nebo nejakyma balenima na zkousku je problem, v podstate se dela pouze Nutrilon a to jeste jen 1, takze pro uplny prcky a ten Sunar nutradefense. Je to desna skoda, spousta mamin to chce logicky nejdriv zkusit, nez koupi skatuli za nekolik set, ale bohuzel, vyrobci to neresi… ![]()
Janulíku a holky ![]()
a nebylo by možné, že by ti nějaká maminka, která banánový Sunar používa-trochu poslala?
Já nevim třeba blbej nápad, ale třeba by šlo ![]()
No já bych vám klidně odsypala, ale nejsem si jistá, jestli by se s tím nic nestalo(nezkazilo)při doručování poštou.
Ditta77 píše:
Janulíku a holky
a nebylo by možné, že by ti nějaká maminka, která banánový Sunar používa-trochu poslala?
Já nevim třeba blbej nápad, ale třeba by šlo
Monika29 píše:
Januliiiku, jsem lekarnice, takze se muzu podivat primo na to, co je dostupny k objednani a se vzorkama mlicek nebo nejakyma balenima na zkousku je problem, v podstate se dela pouze Nutrilon a to jeste jen 1, takze pro uplny prcky a ten Sunar nutradefense. Je to desna skoda, spousta mamin to chce logicky nejdriv zkusit, nez koupi skatuli za nekolik set, ale bohuzel, vyrobci to neresi…
Ahoj, najdi si na netu stránky firmy Hero, která Sunar vyrábí, můžeš se tam zaregistrovat a vzorky si objednat, jen nevím, jestli ti pošlou ten banánový, mně poslali vzorek Nutra Defense a Sunar comlex, ale třeba Sunar originál prý jako vzorek neposílají, ale každopádně ti alespoň dají vědět, jestli zrovna tenhle typ Sunaru mají ve vzorcích.
Ahojky,
taky mám doma banánový sunar, protože mi malej nechtěl mléko a zkoušela jsem různé značky, na kterou se chytne. Abych ho nevyhazovala,tak ho nakonec spotřebovávám do instatní nemléčné rýžové kaše…tu mi s banánovou příchutí sní.
Dělá se 600 g ,ale uvnitř balení jsou 2 pytlíky po 300g, takže se ten druhý neotevřený pytlík dá schovat na dobu kdy budeš dávat příkrmy a myslím, že pokud bys měla pytlík otevřený a dobře uschovaný,tak vydrží déle než měsíc. Hlavně nesmí zvlhnout.