Banánový Sunar

30420
9.3.11 10:27

Banánový Sunar

Holky, dá se někde koupit Banánový Sunar třeba jen 50g? Mě se moc nechce kupovat celé balení, nevím jestli by to malé chutnalo :nevim: je jí 13 měsíců a zatím je pořád kojená, ale už bych to chtěla pomalu odbourat. Dřív jsme zkoušeli, Sunar, Nutrilon a Bebu a všechno plivala a zbytek mlíka letělo do koše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
9.3.11 10:35

Sunar myslím vzorky nedělá, jen nutradefence. Ale nejjednodušší je zeptat se v lékárně, pokud se vzorky vyrábějí, mohou ti je objednat.Jen si nejsem jistá, jestli budou ochotní pokud budou muset objednávat větší množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.3.11 10:44

Ahoj, koukala jsem na to, bohuzel, bananovej sunar se dela pouze 600g, objednat po jednom kousku by nebyl problem, ale podle toho, co vidim, se vubec ve vzorcich nevyrabi.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.3.11 10:54

Moni a tys na netu našla na prodej nějaké vzorky mlíček? My bysme zkusily i jiné, kdyby to zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.3.11 11:21

Januliiiku, jsem lekarnice, takze se muzu podivat primo na to, co je dostupny k objednani a se vzorkama mlicek nebo nejakyma balenima na zkousku je problem, v podstate se dela pouze Nutrilon a to jeste jen 1, takze pro uplny prcky a ten Sunar nutradefense. Je to desna skoda, spousta mamin to chce logicky nejdriv zkusit, nez koupi skatuli za nekolik set, ale bohuzel, vyrobci to neresi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.3.11 11:23

Janulíku a holky :mavam:
a nebylo by možné, že by ti nějaká maminka, která banánový Sunar používa-trochu poslala?
Já nevim třeba blbej nápad, ale třeba by šlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.3.11 11:23

No já bych vám klidně odsypala, ale nejsem si jistá, jestli by se s tím nic nestalo(nezkazilo)při doručování poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.3.11 11:27
Už se mi jedna maminka nabídla :-)
Ditta77 píše:
Janulíku a holky :mavam:
a nebylo by možné, že by ti nějaká maminka, která banánový Sunar používa-trochu poslala?
Já nevim třeba blbej nápad, ale třeba by šlo :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.3.11 11:32
Je fakt, že na to nikde nekoukají :-( my už jsme vyhodili tolik peněz do koše, že to raději ani nepočítám a neměla jsem to komu dát
Monika29 píše:
Januliiiku, jsem lekarnice, takze se muzu podivat primo na to, co je dostupny k objednani a se vzorkama mlicek nebo nejakyma balenima na zkousku je problem, v podstate se dela pouze Nutrilon a to jeste jen 1, takze pro uplny prcky a ten Sunar nutradefense. Je to desna skoda, spousta mamin to chce logicky nejdriv zkusit, nez koupi skatuli za nekolik set, ale bohuzel, vyrobci to neresi… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.3.11 12:04

Ahoj, najdi si na netu stránky firmy Hero, která Sunar vyrábí, můžeš se tam zaregistrovat a vzorky si objednat, jen nevím, jestli ti pošlou ten banánový, mně poslali vzorek Nutra Defense a Sunar comlex, ale třeba Sunar originál prý jako vzorek neposílají, ale každopádně ti alespoň dají vědět, jestli zrovna tenhle typ Sunaru mají ve vzorcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.3.11 22:52

Ahojky,
taky mám doma banánový sunar, protože mi malej nechtěl mléko a zkoušela jsem různé značky, na kterou se chytne. Abych ho nevyhazovala,tak ho nakonec spotřebovávám do instatní nemléčné rýžové kaše…tu mi s banánovou příchutí sní.
Dělá se 600 g ,ale uvnitř balení jsou 2 pytlíky po 300g, takže se ten druhý neotevřený pytlík dá schovat na dobu kdy budeš dávat příkrmy a myslím, že pokud bys měla pytlík otevřený a dobře uschovaný,tak vydrží déle než měsíc. Hlavně nesmí zvlhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová