Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj naše Vali dostala k vánocům panenku Barbie Šípková růženka asi.Je od matela byla drahá stála 700 kč.Já jsem byla po rozbalení dost otrávená protože panenka nemá kloubové nohy,já myslela že u bárbín od Matela je to automatické a vůbec mě nenapadlo že bude mít takové obyč ještě takový divný tvrdý plast.Jaké máte zkušenosti z Barbínama mají všechny kloubové nohy nebo jen některé a jak se to pozná když je zabalená v krabici.
ZUZAN
Ahoj, taky dcera dostala pravou Barbie a byla jsem stejně nepříjemně překvapená jako Ty. Pamatuju si na svoje Barbie, před 30 lety, a ty byly ze super plastu-gumy, ohýbací v kolenou i rukama se dao hýbat. Ta naše nová Barbie nedělá nic, jen je ten plast tvrdý a když se jedna noha dotkne druhé, tak to nepříjemně cvaká.
Mladší dcera dostala neznačkovou panenku alias Barbie a je mnohem lepší, pogumovaná a ohýbací v kolenou i ruce se dají rozpažit. Příště si rozmyslím, jestli se mi bude chtít do pravé investovat, v Číně se vyrábí stejně všechno ![]()
Taky jsem koupila bárbínu, jakousi s křídly a nohy se jí neohýbají vůbec a ještě k tomu je má od ostatního zbytku těla reflexně růžové, pod sukní to nebylo vidět. Stála taky kolem 700,–
Máme za necelé čtyři stovky, první na zkoušku, vlasy už zacuchané a nohy neohebné.
A to na ty vlasy používám svůj kartáč s kančími štětinami, kterej uhladí snad všechno. ![]()
Ahoj. Minulý rok jsem chtěla koupit barbie H2O. před vánocemi bohužel už vůbec nebyly. Tak jsem chtěla vzít alespoň nějakou hezkou, co by se dala česat a tak, nějakou kadeřnici nebo co. No tu už taky neměli. tak mě pozvali do skladu, ať si prý du vybrat. No byly tam občas dost ohavné panenky s pevnýma nohama, ale i rukama bez kloubů. ruce byly divně vykroucené, takže panenka měla doživotně jednu ruku vzhůru. a některé měli natvrdo obarvené nohy nebo celý tělíčko, jakože korzet. Některé divoce blikaly. dlouho jsem hledala než jsem našla opravdu hezkou v hezkých šatech. načeš jsem stejně dostala slovní pohlavek „ale to není H20“. no letos se jí chystám koupit už teď a proto se chci všech zeptat. čím se ty šaty stříkají a co když ta tekutina dojde? Dík
Ahojky, moje holka ji chce taky. Předpokládám že se to stříká vodou. Proto H2O , ne?
Ahoj. no já právě slyšela, že se to vypere ve vodě a barvy zmizí? nebo kdy zmizí? a nebo je to speciální látka a po namočení zrůžový? to to pak nepůjde vyprat. nerozumím tomu a ani na barbie. cz to nemají a kontakt tam nemají. ptala sem se internetového obchodu u kterého to chci kupovat, protože mají jediní i play doh dorty. ale neodpověděli mi ještě. Prosím chci to už koupit
. Dík
My máme doma mořskou pannu, a ta když se namočí ve vlažné vodě, tak se jí obyrví vlasy na růžovo a břiše se objeví tetovačka. Když uschne tak to zmizí. Myslím, že to bude fungovat podobně.
Jo už to vím. až to zaschne , tak ty barvy zmizí tzn. sprej nikdy nedojde
Už jsem jí koupila. Dík.