Pejsek od FP-zřejmě porouchaný?

4239
26.12.09 23:31

Pejsek od FP-zřejmě porouchaný?

Maminky prosím pěkně-kdo máte doma mluvícího pejska, jak vám funguje?
já mám už od první chvíle pocit, že není v pořádku :nevim:
Abecedu říká jenom do písmena N a i ostatní písničky a říkanky-ani nevim, jaké tak jsou, pač odříkává jen jednu a stejně se zasekne-hlava ruce, kolena, kolena a…konec..jak to máte vy???
samozřejmě bych ho šla reklamovat, ale pro jistotu se ptám, abych se náhodou neshodila v obchodě..teda moje mamča-máme ho od ní.............
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
26.12.09 23:49

Taky bych viděla kouknout se po pojistce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.12.09 23:50

Nám funguje normálně. Máme ho už 1,5 roku a teď teda začíná blbnout - sám od sebe začne zpívat, třeba ve 2 ráno :nevim: , ale jinak OK.
Normálně ho běžte reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
26.12.09 23:55

pehot, a nemuseli jste taky před tím 1,5 rokem při koupi vytahnout od baterek pojistku? :) Taky jsme ho chtěli hned po koupi reklamovat protože zpíval jen kousky, ale bylo to tímhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
27.12.09 00:08

Holčenky díky za radu-zkusím to, ale až ráno..to je právě to-aby tam nebyla nějaká zrada a v obchodě na nás nekoukali jak na blbce................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
27.12.09 09:35

U nekterych hracek se nevytahuje pojistka od baterek,ale musi se prepnout z demo na play, zkus najit nejaky knoflik, vetsinou je tam co se davaji baterie, v obchode to byva na demo, aby se jim nevybijely baterie, tak to hraje jen kousek a musi se to pak prepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
27.12.09 10:33

Ahoj,
my ho take dostali a prijde mi divny.. mluvi, kdyz se ho nikdo nedotyka a kdyz mu zurive mackame nozicku, tak nic.. :nevim: ale pisnicky a rikadla rika cele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.12.09 11:17

mala dostala pejska na Vanoce uz loni,po par mesicich se ulozil do skrine kde je do dneska.Take zpival a povidal kdyz na nej nikdo nesahal,pisnicky a rikanky furt mlel dokola a nikdy je nedorekl do konce.
Pojistku jsem teda zadnou nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena Danylea
27.12.09 11:28

ahoj, my ho mame taky a funguje v pohode, je to maleho nejoblibenejsi vanocni darek :) Ale kdyz mi tenrkat prisel postou, lekla jsem se ze rika basnicky jen zacatky, ale bylo to prave tou pojistkou. Takze vzadu odlepit suchy zip a podivat se, jestli tam neni jeste pojistka. Jinak jetli blbne a mluvi sam od sebe znicehonic, to bych videla asi na reklamaci, nas to teda nedela (jesteze tak).
Ale dnes jsem se rozchechtala, kdyz jsem si na pejska omylem sedla a on rekl TAAAAK VELIKYYY :lol: :lol: Ja vim, ze mam velkej zadek, ale kdyz mi to rikaji uz i hracky, je to hodne zly… :lol:

• Citovat
  • Upravit
44208
27.12.09 13:07

Ahoj..Já se přiživím na tématu :-D

My pejska nemáme,malá dostala od Ježíška mluvicí hrnec..Dost dlouho jsem zvažovala,kterou z těchto hraček jí koupit :-? Nakonec jsem se rozhodla pro hrnec..

Moje děti jsou asi nějaké divné. :-? :-? Protože s hrncem si malá hrála první den a dneska už jí moc nezajímá.Přestože se snažím,aby byly všechny hračky uklizené a nebyla tu změť,která děti spíš rozčiluje.Adámka ani Emičku nikdy moc nezaujaly ani hračky od Lamaze,drahé,zbytečně vyhozené peníze.Aspoň u nás.. :-?

To jsem ještě zvažovala další hračky,jako dětský počítač apod.Naštěstí jsem si to rozmyslela.Adámek umí už zacházet s normálním notebookem,omezený čas si prohlíží fotky zvířat.Hrát hry ho zatím nenechávám..Emička dostala např.medvídka a pejska,který po zmáčknutí zahraje písničku.Jsou to hračky z vánočních trhů,ne tak drahé.S tím si vyhraje víc.Když má vedle sebe hrnec FP a jinou,obyčejnou hračku,vítězí ta obyčejná..

Je tu někdo,kdo to má doma podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
27.12.09 13:27

Jano my to máme stejně. Mikuláš má hrnec i pejska. Hrnec ještě tak nějak vzal na milost, ale to jenom protože, že tam jsou čísla a ty on miluje. Ale pejska si vůbec nevšímá. Spíš ho baví stavět lego, malovat a vůbec hračky nehračky - kolíčky na prádlo, cd a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.12.09 15:35

no u nas taky pejsek nezaujal a proto je schovany v krabici.
Malou spise bavi skladat kostky a leporela a puzzle nez pejsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
31.12.09 21:37

jo holky moc díky-úplně jsem se semka zapomněla vrátit :oops: :lol:
Tak tu pojistku jsem našla, vytáhla a pejsek začal všechno odříkávat do konce :dance: :mrgreen:
ale stejně musim ještě vyměnit baterky, pač mi připadá trošku popletenej-občas mluví sám, aniž by na něj někdo šahal a pořád nechápu, kde je těch slibovaných 10 písniček ke zpívání :nevim: :think:
já tam slyším tak 3-4 :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
1.1.10 23:40

My máme psa od těhto vánoc.Funguja dobře a syna zatím zajímá-7měsíců.Ale deset písniček taky nezaspívá.
1.abeceda Zpívá abecedu
2.čísla Zpívá čísla
3.části těla hlava ruce kolena…
4.malý zlatý pavouk......
víc nezpívá
Tak by mě teda zajímalo co by měl vše teda říkat a zpívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
8.1.10 21:22

My ho máme od vánoc a myslím, že písniček zpívá víc - když je v režimu zpívejme a hrajme si, tak písnička je vždycky na uchu, ruce, noze, bříšku (nebo básnička Pejsek šel do obchůdku, pejsek zůstal doma, pejsek mlsá dobrůtku… bla bla, tu úplně nesnáším…), a pak na ruce, kde je nota, tam je jich „schovaných“ víc.
Ale rozčiluje mě, že když třeba zpívá a do toho mu někdo zmáčkne cokoli jinýho, tak začne plácat to něco jinýho, kolikrát ani nemám pocit, že by ho někdo usilovně mačkal, ale je nějaký citlivý… Máte to taky tak? Tedy - zpívá písničku, vtom mu někdo zmáčkne ruku a řekne „ruka“, hned potom „žlutá ruka“ a zas bříško a bla bla bla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí