Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Myslíte si, že jsou barefoot boty pro malé dítě dobré, nebo špatné? Pokud chcete odpovídat, nerozepisujte se, jen do příspěvku napište DOBRÉ nebo ŠPATNÉ - nic nevysvětlujte.
Dobré-postavení nohy v běžné botě a v botě Berefoot je jiné (přirozené).
@klafina123 píše:
Dobré-postavení nohy v běžné botě a v botě Berefoot je jiné (přirozené).
Nerozepisovat- psát pouze DOBRÉ nebo ŠPATNÉ
@Anonymní píše:
co to je tohleto? Nejaky pruzkum, nebo co to tady diktujes a jeste anonymne? Co konkretne je na botach citliveho??
To přece nejde, odpovědět jednoslovně. Nedá se to brát paušálně.
@Anonymní píše:
Proč anonym a ještě tak nepříjemně?
@Tichošlápek píše:
Proč anonym a ještě tak nepříjemně?
taky nechápu… Já sama v barefootech jedu, ale stejně nemůžu napsat DOBRÉ - protože prostě pro každého dobré nejsou…
To se nedá tak jednodušše říct. Pro mě a pro moje dítě díte DOBRÉ, nosíme. Znám ale dítě co má tak vbočené kotníky, až tam má skoro zánět. Co je pro něj dobré nevím. Spíš klínek, tejpy, cvičení a chození bosky opravdu jen na zahradě a ne na tvrdém. Zatím to řeší takto.
U zdravého dítěte, které nemá pohybové nebo neurologické problémy, DOBRÉ.
Ahojte holky, nechci zakládat nové téma, tak oživuji tuto diskuzi. Zajímaly by mě vaše zkušenosti ať už pozitivní nebo negativní s barefoot botičkami pro dítě - konkrétně proč jste se pro ně rozhodli, jak vám vyhovují, co na to třeba říkali vaši dětští doktoři nebo ortopedi (pokud jste se jich na to třeba ptali), v čem vám přijdou lepší nebo horší oproti klasickým botám, budu ráda za jakoukoliv zkušenost. Malá začíná chodit a já v tom, jaké botky koupit plavu. Díky!
Jo a malá má trošku slabší svalový tonus, jsou takové botky vhodné i pro ni?