Barevné plomby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1943
26.8.13 19:52
@triada píše:
@janet9 Jenže, když máš rovnátka, tak je vidět, že to jsou rovnátka. Tohle vypadá, jak když má v zubech zbytek jídla, ale proti vkusu.. :mrgreen:

Bude to nosit dítě, ne já. Jen to jen na mléčné zuby, takže je to tak na 3-4 roky. Jo, je to zvláštní, ale dětem se to asi líbi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26460
26.8.13 19:59

@janet9

nevím, kolik je dítku, ale ty 3 - 4 roky se můžu sakra protáhnout, já mám ve svém dinosauřím věku stále 2 mléčné zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.8.13 20:04
@neumisa píše:
@janet9nevím, kolik je dítku, ale ty 3 - 4 roky se můžu sakra protáhnout, já mám ve svém dinosauřím věku stále 2 mléčné zuby :mrgreen:

Ty jooo 8o :lol: Tak bude ve 20ti s růžovou plombou :mrgreen: třeba to za těch 14 let bude IN :mrgreen: (i když do té doby by to asi vypadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26460
26.8.13 20:09

@janet9

kéž by jen ve dvaceti, je mi skoro dvakrát tolik… a plomby mám až na jednu všechny poctivé komunistické, nevypadla žádná, jen ta jedna se rozsypala po styku s popcornem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.8.13 20:21

@neumisa ty bláho. Tak to asi moc lidí nemá. Že ti tak dlouho vydržely :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26460
26.8.13 20:23

@janet9

nemám pod nimi založené trvalé zuby, tak je nemělo co vytlačit ven. Zatím drží, jsou bez kazů a míním si je nechat ještě hodně dlouho. Zubařka je z nich na větvi každou prohlídku. :mrgreen: Zato nemám a ani nebudu mít žádný zub moudrosti - taktéž se mi nějak zapomněly založit. Zkrátka - mám velmi exotickou… ústa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.8.13 20:30

@neumisa To jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
7.10.15 15:02

Dneska jsme byly s dcerkou(3r) u zubaře, měla kazík na stoličce. Doma jsem ji připravovala, že bude pan zubař vrtat, a pak dá zoubku plombičku. Dcera se nechala slyšet, ža by chtěla plombičku červenou…
Netušila jsem, že to fakt existuje. Tak jsem u zubaře vtipkovala, že dcera chce plombičku červenou, nato povídá zubař dceři…červenou nemám, ale růžovou…může být? :mrgreen: Čučela jsem jak péro z gauče…takže máme růžovou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.