Opakované čištění kanálku - zkušenosti

21.8.13 22:16

opakovane cisteni kanalku

Ahoj vsem!
Mam dotaz. minule pondeli mi zubarka vytrhla v petce dole nervy a vycistila kanalky.zub pomalicku prestaval byt citlivy, ale vcera zacal bolet a dneska boli taky. zitra si dojdu k zubarce at se na nej podiva a popr. znova vycisti.boli tento ukon kdyz by mel byt teda zu mrtvy? dekuji za vase zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.8.13 23:12

Někdy jo. Ale doktorka by ti to měla bez keců umrtvit. naše to tak dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
21.8.13 23:56

@ivca-kristynka ahojky, měla jsem uplne v háji sedmicku, tedy vlastni pohodlnosti chodit k Dr az kdyz hoří. Měla jsem v ni brutální díru, zub byl ale uz také po umrtvovaci vlozce, která tam pak byla do vypadnuti a pak bylo vse důležitější nez jít k zubari.. Pak nastaly pekelne záněty, kdy me bolela cela hlava a sama jsem si musela čistit dasen pod zubem. Moje zubařka me nezvládla brát kazde 3 dny na čistění a vždy to vyčistila za 5 minut a bylo hotovo. Našla jsem si zubaře, který mi umrtvil pul pusy a kanálky čistil 4 hodiny v kuse, i s umrtvenim, ne uplne super pocit, ale zub mám zachranenej a jako novej :D! Určitě at ti to umrtvi a poradne vyčistí, duslednost je nejdulezitejsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.8.13 03:30

Bolet by to nemelo, ale nekdy se to stane. Ale pokud hur zvladas bolest zubu a uz dopredu mas strach, tak at ti da dr injekci. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.