Jaká barva očí se může vyklubat z modrošedé?

4092
22.5.10 17:53

Barva očí

Ahojky chtěla jsem se zeptat za jak dlouho se vašemu mimi zbarvily oči do jejich barvy? Jaká barva se může vyklubat z modrošedé, kterou má mimi po narození? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
22.5.10 17:56

nas prcek mel do dvou let modre, zezelenaly az po druhem roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
22.5.10 18:07

Mikky barva může být jakákoliv. Modrošedé oči má téměř každé mimčo, krom těch s tmavýma a ty tmavé pak zůstávají hnědé, aspoň z mé zkušenosti z okolí. Holka měla modrošedé hodně dlouho, tchýně se radovala, že bude mít modré oči a nechápala, že když já mám zelené a manžel taky, tak je fakt málo pravděpodobné, že by měla jinou barvu a taky zezelenaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
22.5.10 19:13

záleží jaké máš oči ty a muž…který pigment bude silnejší takové oči budou…já mám hnědozelené a přítel modré…malá má oči po mně…babička si moc přála modré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
22.5.10 19:27

Obě moje děti se narodili s černohnědýma očima, v porodnici se na ně chodili dívat a oči májí pořád tmavě hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sebross
22.5.10 19:34

Nas prcek se narodil s vylozene modryma ockama (takove mam ja) a kolem 10.mesice se mu zmenily na tmave hnede (takove ma manzel). Clovek holt nikdy nevi…

• Citovat
  • Upravit
16694
22.5.10 19:35

řekla bych, že tmavé se moc nezmění, světlé se dobarvují dost dlouho. Bratr měl do 5ti let modrošedé oči a pak se začli barvit. Teď je má světle hnědé. Je mu 27 takže už asi definitivní :mrgreen: Luky měl očička skoro černá, všichni říkali, že si je má umýt, že je má ušmudlané :roll: a tohle je foto z minulého týdne, pořád dost tmavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.10 19:59

Barva se může vyklubat jakákoli, záleží na rodičích. Samíkovi se vybarvily tak kolem toho půl roku, má zelenohnědé. Ale přijde mi, že mu ještě trošičku víc hnědnou… Já mám zelené a manžel hnědé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
22.5.10 20:09

Kubíkovise z modré barvy v roce změnily na hnědou, a v roce a půl na zelenou,a ta je konečná, jsou mu tři . Lubošek je má zatím modré, bude mu 9 měs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.5.10 20:26

Ahojky, u nás po porodu strašně tmavě modré, postupně zesvětlaly na světlomodré po manželovi (asi v 5m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
22.5.10 20:29

No tak Samula ma uz od narozeni modre (je mu 1 rok)… ale vlastne je nema mit po kom, oba mame s manzelem oci spis sedozelene :nevim: Ted mi ale prijde, ze se od stredu zacinaji zabarvovat (do jake barvy zatim teda neni poznat) :wink:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
23.5.10 06:34

Adámek má taky očička od narození stejné - modré. My s manželem máme takové šedozelené, ale moje mamka má modré, tak je možné, že je bude mít po ní.

• Citovat
  • Upravit
338
23.5.10 08:14

miminko muze mit barvu ocicek pouze po jednom z rodicu. tak jakou barvu mit bude zhruba vite.ted jen po kom. my jsme oba zelenooci,tak jsem to cekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.5.10 08:29

tříletá dcera má oči velmi sytě modré. Asi po dědečkovi ((-: a jestli ne po něm, tak po mě, ale mě se v pubertě přebarvili na zelenomodrohnědé. Přála bych jí, aby je měla po dědečkovi ((-: ten je má blankytně modré do teď. A další děti mají barvu olivovou (tedy zelenohnědou). Manžel má oči čistě světle hnědé, tak je možné, že se dvojčatům budou oči ještě nějak dobarvovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.5.10 13:26

nám už teď říkají, že jestli mu zůstanou takové modré, jako je má, že budeme muset ty holky od něj odhánět,
manžel má krásně modré (tak snad je má po něm)
a já mám kolem rohovek šedé, pak modré a pak takové zvláštní :)
toník má devět měsíců za týden, tak snad mu zůstanou…hlavně zdraví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky