Zuří, vzteká se....

3627
22.5.10 14:16

Zuří, vzteká se....

Řekněte mi někdo, že to přejde nebo už mě vážně odvezou :zed: Stále čekám, že to malýho přejde, ale je to čímdálhorší. Synovi je 6,5 měs. Vzteká se, zuří, vzpíná se, většinou když chce spát, respektive po tomhle výstupu vždy usne. Ale proč ten histerycký výstup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
22.5.10 15:05

Nemůže to být tím, že když ho dáváš spát, je už přetažený?
Tohle mi dělával syn, když jsem nevychytala ten správný okamžil, kdy měl jít spát.
Byl potom tak unavený, že už ani zabrat nemohl, proto plakával.
Nemyslím, že by zuřil, spíš se ti snaží dát najevo, že je něco špatně. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.5.10 15:09

Je to možné, ale to by chodil spat každou hodinu, abych to vychytala :nevim: Nejvíc to dělá v kočáře, myslela jsem si, že je to tím, že nevidí, tak jsem dala sporťák, a to stejné :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.5.10 15:12

Ewule, ono se takhle na dálku špatně radí :nevim:
Ale taky jsme měli takové období, bylo to někdy mezi 4 a 6 měsíci.
Nic se mu nelíbilo a velice hlasitě protestoval.
V kočáře se mu nelíbilo, chtěl být pořád se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.5.10 15:16

A přešlo to, jo? :-) Já už tomu nějak nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
22.5.10 18:56

čau,Viki tohle dělala od miminka do jednoho roku,šíleně furt řvala,nespala,do dnes nevím proč,byla jsem s nervama v koncích,příšerné období :zed: přešlo v jednom roce,ale
pak přišlo období vzdoru kolem 2 let a to jsem myslela,že mě odvezou-ostuda všude,kam jsme vlezly,řvala neskutečně kvůli každé blbině,válela se po zemi,hrůůůzaaaaa :roll: skončilo to,když jinak velmi klidnému manželovi už ujely nervy a po jedné neuvěřitelné scéně v obchoďáku dostala takový výprask na prdel,že tímhle její vzdor skončil…
ted když jí o tom vyprávím,kroutí hlavou a udiveně kouká :lol:
je totiž hodná a vzorná školačka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.5.10 21:13

ahojky, na dálku opravdu těžko říct, ale my máme v 5,5m skoro to samý, přesně jak píše cappy když nevychytám že chce spát a je pak přetažený (lhostejno, jestli je to spánek večer, dopo nebo odpo). Těžko se to vychytává, ale pokud si hrajeme a koukám, že už hračky spíš zahazuje, tak zkusím dát spát a občas to vyjde. Jak to zjistím až když už si mne očička, tak se to většinou zvrhne už v ten řev :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí