Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky chtěla bych se Vás zeptat, mám 6. měsíční holčičku, je to velký spáč, po obídku když jí dám spinkat je schopná spát i 4-5 hodin v kuse, nevím jestli to není dlouho, a jestli bych jí měla nechat takhle dlouho spát. Vždycky pak musíme večerku o hodinu posunout protože má naspinkáno. Na druhou stránku se mi to náramně hodí že takhle spinká protože si aspon můžu poklidit uvařit atd. taky mě napadlo jestli nespinká takhle dlouho proto, protže jí dávám spinkat do ložnice, zatáhnu záclony, a pustím kolotoč aby usnula, má závřený dveře tak je tam ticho, ale napadlo mě jestli si třeba nemyslí že je večer a jde se spát, jestlimi rozumíte?:-) díky za odpovědi
Zuzi a jak ti spi v noci??V kolik chodi spat kdy se budi a tak??
Posunout večerku, to neznám. Jestli ti nechodí spát třeba v 10 večer,kdy chcete jít spát vy, tak bych to neřešila. Můj malý odmalička chodí spát jen s námi, at je to v 9, v 10, nebo při návštěvě i v 1 v noci. ![]()
holky když spí přes den dlouho tak chodíme spát v 9 a spinká do 7-8 hodiny, a když přes den moc nespinká jdeme spát v 8 a probouzí taky kolem té 7 hodiy
Tak to neres zuzi.Mala mi taky chodi spat okolo 8-9 ale mela obdobi kdy i v 10 nebo v 11
![]()
Ahoj, dcera mi tak spava od roku do ted (4 roky). Spava od 12.30 do 16.30. Ve skolce ji ale budi. To jen o vikendech, prazdninach a pokud je nemocna. Vecer usina v devet. Me to tak vyhovuje.
S.
mě to nevad at spinká jak chce, ale spíš jsem si říkala jestli jí jako třeba neutíká den
hloupý asi co?
Já nad tím taky pořád přemýšlím, když dávám malýho každý 2h spát, protože je protivnej, ale asi to ti prcci potřebují
Nebo je možnost, že má málo nějakého vitamínu, malýmu musím dávat železo, prý i z nedostatku železa může být tak unavený mi řekla doktorka. A dopoledne nespí? Pokud ne, tak to prostě dohání odpoledne, tak si to užívej, za měsíc může být všechno jinak a nebo taky ne ![]()
exule odpoledne nespí vůbec, myslím že má hodně naspinkáno z noci tak řádí, tak to je možné že to bude tím
Tvoje holčička je stejně stará jako můj Mareček, a spává 19:30-5:00 někdy ještě dospí do 7, pak 9-9:30 - 11:30, pak 14-15:00 někdy do 16h, takže celkově naspí skoro stejně ![]()
Taky jsem celkem mile překvapená z naší Báry ( elí totiž od roka nespala vůbec).
bára spí večer od 20.00 do 7 ráno.
Pak v 9 do 11
odpol od 14 - někdy až do 17 a musím jí jít probudit..
Ale protože je v noci OK, tak jsem jedině ráda.
Spáčům zdar ![]()