Jaká barva očí se může vyklubat z modrošedé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
3.10.13 17:58

@Acinore :mrgreen: může se vybarvit jakkoliv, já i otec jsme zelenoocí, takže nebyly pochyby. I když jsem čekala, jestli nebude hnědá, protože zbytek rodiny je hnědooký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
3.10.13 18:02

@martina.se no je mi to jasný, ale já jsem prostě zvědavá a nevydržim čekaaaaaat :mrgreen: kor když se barva mění až do 3 let!!! :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
3.10.13 18:05

@Acinore :mrgreen: ono nic jiného nezbude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
3.10.13 18:06

@martina.se tak já doufala, že nějaká z vás vytáhne tu křišťálovou kouli, jak je tady ve zvyku a budu mít jasno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jedna ženská
3.10.13 18:35

Mě se všechny děti narodili s modrýma očima (rodiče hnědoocí) a ty modré jim zůstaly. Mladší jsou tři a fousek, té už se asi taky nezmění. Nejmladší syn se narodil s tmavě šedýma očima, jsou skoro černé, ale to mu asi nezůstane.

• Citovat
  • Upravit
72725
3.10.13 19:27
@Acinore píše:
@martina.se tak já doufala, že nějaká z vás vytáhne tu křišťálovou kouli, jak je tady ve zvyku a budu mít jasno :mrgreen:

nemám :zed: :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.10.13 20:56

Můj starší se narodil s tmavě modrýma, měl je tak hodně dlouho. Až někdy kolem 9 měsíců se mu začal kolem panenky objevovat hnědý prstýnek a měl je celkem dlouho modro-hnědé. Teď má 27 měsíců a má je celé čokoládové. No a u druhého uvidíme. Ten je má modré, ale světlejší jak prvorozený, celkově je o dost světlejší, prorůstají mu blond vlásky, hnědé odrůstají… necháme se překvapit. Jinak manžel hnědovlasý a hnědooký, já modrooká blondýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.10.13 20:57

Tak já jsem u obou spozorovala barvu tak kolem 3. měsíce. A sestřenka a známá mají modrooká miminka a tam se to taky ukázalo kolem 3. měsíce a ta modrá byla tak jasná, že to už hnědoočka nebude :) Ale až tak, jak ty jsem dětem ty očka nesledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí