Baštýřská klobása

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10048
27.1.14 11:03

Baštýřská klobása

Ahoj holky,

shánění klobásy mě donutilo zkusit využít poslední možnost a založit diskuzi tady a byla bych hrozně ráda, kdyby to pomohlo :D
Manžel má hrozně rád Baštýřskou klobásu..je k dostání na benzince Schell a poznávací znamení je, že je strašně ostrá :) Projela jsem snad uplně všechno, hledala i na netu samozřejmě, ale fakt nemůžu nikde najít, kde by se dala sehnat.
V obchodech to mám celkem projetý, akorát netuším, zda ji nemají třeba v Makru :think:
Kdyby ji někdo z nás znal, věděl výrobce, nebo kde sehnat, budu moc ráda :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.1.14 11:07

@Dice jednu dobu je mívali v Albertu. U nás je k sehnání v malém stánku u Tesca, mrknu, kdo to má pod palcem. Ale nikde jinde jsem ji neviděla.. můj chlap na tom též ujíždí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
27.1.14 11:08

http://www.alfa-food.cz/…acovane.html

Hned první odkaz na googlu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.1.14 11:09

@martina.se
Alberta u nás máme, ale nenašla jsem ji, ten stánek u tesca zní slibně, kdyby to šlo zjistit budu fakt strašně vděčná :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.1.14 11:10

@Ambriel Tam mě právě přijde, že jde jen o dodavatele směsi koření, ale tu klobásu jako takovou nevyrábějí :think: :nevim:

Příspěvek upraven 27.01.14 v 11:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 11:10
@Ambriel píše:
http://www.alfa-food.cz/…acovane.htmlHned první odkaz na googlu. ;)

jenže to je koření, nikoliv ta klobása :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 11:11
@Dice píše:
@Ambriel Tam mě právě přijde, že jde jen o dodavatele směsio koření, ale tu klobásu jako takovou nevyrábějí :think: :nevim:

jj, je to jen výrobce té kořenící směsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
27.1.14 11:11
@Dice píše:
@Ambriel Tam mě právě přijde, že jde jen o dodavatele směsio koření, ale tu klobásu jako takovou nevyrábějí :think: :nevim:

hm hm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 11:12
@Dice píše:
@martina.se
Alberta u nás máme, ale nenašla jsem ji, ten stánek u tesca zní slibně, kdyby to šlo zjistit budu fakt strašně vděčná :) :D

zachvíli tam jedu, bo potřebuju housky na hamburgery, mrknu, jak se to jmenuje. Oni tam stojí už pár let - nějaká místní výrobna - nevím. Ale věci mají mňam a tuhle klobásu právě jako jediní :lol: mrknu, napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.1.14 11:12

Tak koření mě moc nepomůže, řekla bych že to doma fakt nevyrobím :lol: :lol: :lol: Ale i tak se od nich asi odebírá ve velkým, mě by stačil nějaký pytlík s pár kusy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.1.14 11:13

@martina.se Zlatá, děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
27.1.14 11:24

@martina.se @Dice

Alespoň je tam fotka té klobásy. :lol: :lol: :lol: Teď Dice ví, jak vypadá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 11:26
@Ambriel píše:
@martina.se @DiceAlespoň je tam fotka té klobásy. :lol: :lol: :lol: Teď Dice ví, jak vypadá. :lol:
:mrgreen: :lol: to je fakt :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
7.12.18 09:21

Ahoj a dobré ráno.

Jak dlouho vydrží v lednici klobásy tipu - ostravská, dunajská, maďarská…apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.12.18 09:31
@Salorka píše:
Ahoj a dobré ráno.Jak dlouho vydrží v lednici klobásy tipu - ostravská, dunajská, maďarská…apod?

Týden určitě. Dnes jsem koupila a hodlám ji tu mít do středy, než přijdou poslední hosté. V lednici úplně dole nad zeleninovými boxy. Tam by mělo být nejchladněji. Jestli nemáš nějakou supermoderní lednici, kde je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák