Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
shánění klobásy mě donutilo zkusit využít poslední možnost a založit diskuzi tady a byla bych hrozně ráda, kdyby to pomohlo ![]()
Manžel má hrozně rád Baštýřskou klobásu..je k dostání na benzince Schell a poznávací znamení je, že je strašně ostrá
Projela jsem snad uplně všechno, hledala i na netu samozřejmě, ale fakt nemůžu nikde najít, kde by se dala sehnat.
V obchodech to mám celkem projetý, akorát netuším, zda ji nemají třeba v Makru ![]()
Kdyby ji někdo z nás znal, věděl výrobce, nebo kde sehnat, budu moc ráda
![]()
@Dice jednu dobu je mívali v Albertu. U nás je k sehnání v malém stánku u Tesca, mrknu, kdo to má pod palcem. Ale nikde jinde jsem ji neviděla.. můj chlap na tom též ujíždí ![]()
http://www.alfa-food.cz/…acovane.html
Hned první odkaz na googlu. ![]()
@martina.se
Alberta u nás máme, ale nenašla jsem ji, ten stánek u tesca zní slibně, kdyby to šlo zjistit budu fakt strašně vděčná
![]()
@Ambriel Tam mě právě přijde, že jde jen o dodavatele směsi koření, ale tu klobásu jako takovou nevyrábějí
![]()
Příspěvek upraven 27.01.14 v 11:11
@Ambriel píše:
http://www.alfa-food.cz/…acovane.htmlHned první odkaz na googlu.
jenže to je koření, nikoliv ta klobása ![]()
@Dice píše:
@Ambriel Tam mě právě přijde, že jde jen o dodavatele směsio koření, ale tu klobásu jako takovou nevyrábějí![]()
jj, je to jen výrobce té kořenící směsi.
@Dice píše:
@Ambriel Tam mě právě přijde, že jde jen o dodavatele směsio koření, ale tu klobásu jako takovou nevyrábějí![]()
hm hm ![]()
@Dice píše:
@martina.se
Alberta u nás máme, ale nenašla jsem ji, ten stánek u tesca zní slibně, kdyby to šlo zjistit budu fakt strašně vděčná![]()
zachvíli tam jedu, bo potřebuju housky na hamburgery, mrknu, jak se to jmenuje. Oni tam stojí už pár let - nějaká místní výrobna - nevím. Ale věci mají mňam a tuhle klobásu právě jako jediní
mrknu, napíšu.
Tak koření mě moc nepomůže, řekla bych že to doma fakt nevyrobím
Ale i tak se od nich asi odebírá ve velkým, mě by stačil nějaký pytlík s pár kusy
![]()
@Ambriel píše:
@martina.se @DiceAlespoň je tam fotka té klobásy.![]()
![]()
Teď Dice ví, jak vypadá.
Ahoj a dobré ráno.
Jak dlouho vydrží v lednici klobásy tipu - ostravská, dunajská, maďarská…apod?
@Salorka píše:
Ahoj a dobré ráno.Jak dlouho vydrží v lednici klobásy tipu - ostravská, dunajská, maďarská…apod?
Týden určitě. Dnes jsem koupila a hodlám ji tu mít do středy, než přijdou poslední hosté. V lednici úplně dole nad zeleninovými boxy. Tam by mělo být nejchladněji. Jestli nemáš nějakou supermoderní lednici, kde je to jedno.