Bát se vyjít do ulic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
16.6.15 12:40
@kjhui píše:
@martina.se
ty tak takhle podáno už mi to nepřijde uplně normální.. jakože pohoda džez, mávnu rukou.. to jsi fakt neměla strach?

a tak to víš, že se o děcka bojim. Ale co můžeš dělat? :nevim: max koukam, když lezu do mhd, jestli tam není nějakej magor od pohledu. Děcka jsou poučený, co dělat popř nedělat.. ale když se budu bát všeho, tak fakt nevylezu na ulici. Jednou bydlim v 3 největším městě v čr, je třeba počítat s tim, že je tu víc magorů.. Jinak samože nelezu do míst, kde vim, že je to o hubu, děcka nepouštim tam, kde mi to přijde rizikový. Ale rupnout v kouli může téměř komukoliv, kdekoliv.. počítáš snad tim, že jedeš ráno do práce a bude tam magor s nožem? :nevim: já jsem prostě jen ráda, že se holce nic nestalo, ale žijem dál. Trauma z toho nemá ani ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.6.15 12:59

@martina.se
Aha, no tak to děláme to samé, akorát ty říkáš „nebojím se“ a já přiznávám že právě teď hysterčím :-) (minimálně i kdybych se měla popo do gatěk, tak na tom místě ještě dloooouho nezastavím).. akorát v tom Brně teď to je jiné, protože tam ještě pořád ten hoch někde pobíhá s nabitým kvérem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.15 14:13
@kjhui píše:
@martina.se
Aha, no tak to děláme to samé, akorát ty říkáš „nebojím se“ a já přiznávám že právě teď hysterčím :-) (minimálně i kdybych se měla popo do gatěk, tak na tom místě ještě dloooouho nezastavím).. akorát v tom Brně teď to je jiné, protože tam ještě pořád ten hoch někde pobíhá s nabitým kvérem..

to u nás taky.. denně se pohybuju v lese, kde se schovává spousta magorů.. jako jasný, bojim se, ale nehysterčim, tim si prostě nepomůžu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.6.15 14:17

@martina.se
no já taky nehysterčím abych si pomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.15 14:19
@kjhui píše:
@martina.se
no já taky nehysterčím abych si pomohla :mrgreen:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.6.15 14:25

@martina.se
no dooobře, nó.. tak hysterčím abych si pomohla.. zpracovat ten prvotní šok.. ale už přecházím do další fáze „co udělat lépe a jinak“ aby se mi něco takového nestalo / co by pomhlo kdyby se mi něco takého stalo.. :mrgreen: tak už tu přestanu plevelit více-méně monologem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.15 14:26
@kjhui píše:
@martina.se
no dooobře, nó.. tak hysterčím abych si pomohla.. zpracovat ten prvotní šok.. ale už přecházím do další fáze „co udělat lépe a jinak“ aby se mi něco takového nestalo / co by pomhlo kdyby se mi něco takého stalo.. :mrgreen: tak už tu přestanu plevelit více-méně monologem :mrgreen:
:palec: tak je to dobře.. stát se prostě může cokoliv, ale zkus na to nemyslet :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.6.15 14:33

@martina.se
no nemyslet.. to dost dobře nejde, když tudy jezdím každou neděli.. ale jako jestli myslíš přefiltrovat to pro něco pozitivního, aby to mělo smysl tak to jo.. dokud kámoška nedostala rakovinu, tak mě určité věci nezajímaly.. dokud známý neskončil s encefalitidou na vozíku, tak jsem považovala repelent za zbytečnost.. díky tomuto si minimálně dám pozor abych sedala do auta na delší trasu vyčůraná a nebudu se vztekat, když vydávání dětí ze školky bude trvat půl hodiny místo pěti minut, když budou chtít po rodičích občanky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.15 14:51

@kjhui :mrgreen: jasný, spousta věcí se dá pochopit.. taky nebudu brát drogy, bo mi na ně to zemřel blízký člověk, nebudu skákat pod vlak, jako kámoš a v práci si dám majzla - další kámoš přišel o všechny končetiny.. to si prostě nemůžeš připouštět, jinak se zblázníš. To bych v životě nesedla do auta (přežila jsem těžkou bouračku, kterou zavinil známý), nesedla bych na motorku - zabil se mi kámoš, když mu baba nedala přednost atd.. prostě vim, že cvoci jsou, snažim se na to nemyslet.. :think: za rohem mě může porazit kterén v autě, taky neudělám nic, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová