Batoh na kočárek - máte tip?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
271
24.4.22 09:27

Batoh na kocarek - mate tip?

Ahoj vsem, nemate prosim nekdo tip na batoh na kocarek, cerny, idealne kozeny/umela kuze? Google mam projety, ale nic me nejak extra nenadchlo, tak treba mate nekdo nejaky tip, co mi utekl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18550
24.4.22 09:55

@aannnnaa tak Kožený nebo umělou kuzi bych vypustila (me se to nelíbí a je to pro me vrchol nevkusu, ale taky neprakticnost). To nevyperes. Ceska znacka https://www.yourstar.cz/…batoh-cerny/
Dávají automaticky Poutka na kočárek. Batoh je fajn i pak na výlety a procházky kdy už dítě chodí samo. Neřekla jsi žádnou představu, tak je těžké radit. Ještě můžeš kouknout na Dara Bags jestli něco nemaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
24.4.22 16:03

@hospodki Diky za hodnoceni meho (ne)vkusu :D bez toho se to tady asi neobejde, ale s tim uz tak nejak pocitam.. a s tou predstavou - no, myslela jsem si, ze cerny kozeny batoh na kocarek je dostatecne popisny, ale tak kdyztak jeste pridavam, ze nehledam nic, co by melo nejake vyrazne detaily (zlate zipy atp.) a nic, co ma na sobe nejak extremne viditelne logo.. Tak budu pripadne rada i za dalsi tipy, pokud nekdo bude mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.4.22 11:39

@aannnnaa Ahoj, já mám zálusk na tento https://www.kocarky.cz/…a-batoh-sorm

Já se u toho batohu bojím, abych do něj nekopala při chůzi s kočárkem.. Tak pořád váhám..

Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.4.22 20:33

@Haninaa_B Hmm to je velmi dobry tip! Ale mas pravdu, ze vypada ze je opravu hodne dlouhy, s tim kopanim by to byl celkem opruz :/ asi to vyresim ledvinkou na ty nejdulezitejsi veci co nechci ztratit a nejakym mensim organizatorem na madlo, precijen ma kocar docela velky spodni kos na zapinani, tak nejaky vetsi zasoby schovam tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.4.22 07:35

@aannnnaa já se jedu podivat na kočárek v sobotu, tak tam ten batoh rovnou vyzkouším a klidně sem mohu napsat recenzičku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.4.22 11:14

@Haninaa_B To budu moc rada, dekuji!😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.5.22 19:39

@aannnnaa Ahoj, tak posílám recenzi na batoh. Má špatně zapínání. Jakmile je ten batoh naštvaný věcmi, tak jde těžko rozepnout i zapnout. A bohužel jak je dlouhý, tak se kopnuti nevyhnes. Navíc, když pujdes třeba do kopce, tak to taky není úplně super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí