Batoh pro prvňáčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
29.1.14 15:21

My už máme vybranou aktovku od Emipo, motiv masinka, syn miluje vlaky, tak snad bude fajn a vše se mu tam vejde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
29.1.14 17:59

My budeme kupovat Emipo. Má být lehoučká, pevná na záda a přehledná. Musím to omrknout v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
2.2.14 21:08

A nemate nekdo tuto. Moc se nam libi a cena taky ujde http://www.morelega.cz/…ny-5255.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.2.14 12:27

Tuto ma synovec a přijde mi menší, ale jsou s ni spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
3.2.14 13:16

Jako ze uplne stejnou nebo mensi. Na litry pisou 17 a jinak vetsina ma 13 tak jsem doufala ze bude vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
3.2.14 16:53

@Márty taky jsem původně chtěla batoh Topgal, ale už na ilustrační fotce výrobce je v poměru k dítěti strašně velký. Nakonec jsme šli do batohu od EMIPO, jsme spokojení, je super! Je to batoh s klopou, lehký, přehledný, funkční, se super obrázky.
 http://www.emipo.cz/…olni-batohy/

Před normálními batohy mě varovali - malí prvňáčci prý nedopínají zipy až jim prší na sešity atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.2.14 17:05

Přijde mi takový užší, my máme ten ultimate a přijde mi širší, ale jinak to taky není nic velkého. Ale syn nosí zatím tak maximálně 3 pracovní sešity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.2.14 17:10

Jinak emipo mají netere a jsou pekne, jedna ma aktovku a jedna batoh - je to hodně podobne. Ta velikost mi přijde hodně podobná. Na emipo mi vadilo, ze je ma 75% deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
4.2.14 11:36
@Maryla píše:
Jinak emipo mají netere a jsou pekne, jedna ma aktovku a jedna batoh - je to hodně podobne. Ta velikost mi přijde hodně podobná. Na emipo mi vadilo, ze je ma 75% deti.

Má je hodně dětí, protože podle mě nic lepšího na trhu pro tuto věkovou skupinu není :)
A myslím, že prvňákovi to nevadí, to vadí hlavně Tobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.2.14 14:08

Zase bych to kvalitu nepřeceňovala, ale neříkám, ze jsou špatné. Nikomu nic nenutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.2.14 14:22
@Veveří píše:
@Márty taky jsem původně chtěla batoh Topgal, ale už na ilustrační fotce výrobce je v poměru k dítěti strašně velký. Nakonec jsme šli do batohu od EMIPO, jsme spokojení, je super! Je to batoh s klopou, lehký, přehledný, funkční, se super obrázky.
http://www.emipo.cz/…olni-batohy/Před normálními batohy mě varovali - malí prvňáčci prý nedopínají zipy až jim prší na sešity atd. :nevim:

super volba, taky jsme vybrali od Emipo :-) tak snad budeme taky spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
19.7.14 11:22

@BohunkaP ono je poměrně jedno, jestli se to jmenuje batoh nebo aktovka.

Protože i batohy mají pevné dno, nožičky, pevná záda, logické členění uvnitř (některé jsou na stahovací šňůrku a ještě se přes to překlopí kryt na přezku, jiné mají jen kryt na přezku, jiné jsou celé na zip, přičemž počet komor, rozměry a váha se liší, je to opravdu rozmanité).

Je to hlavně o co nejnižší váze při zachování zpevnění zad atd. A dobré je pohlídat si těžiště, aby plný batoh (nebo aktovka, to je jedno), netáhnul dítě dozadu. Dobré je, když to má hrudní pás, aby nepadaly popruhy z ramen a z toho nebolela právě ta ramena a záda. Tady je video o tom, co vše může splňovat ergonomický batoh/aktovka http://www.ergobag.cz/videa/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 23:05

Batoh

Já jsem naprosto spokojená s batohem, který jsme pořídili synovi(121 cm, 19 kg) minulý rok jako prvňáčkovi. Protože má moc rád pohádku Příšerky i jeho batoh musel být v tomto motivu. Batoh jsme koupili na internetové stránce presco group, mají i holčičí motiv příšerek. Batoh je kvalitní, protože splňuje normy EU. Pro nás navíc i cenově velice přijatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
28.8.14 23:31
@Pokornikova píše:
Já jsem naprosto spokojená s batohem, který jsme pořídili synovi(121 cm, 19 kg) minulý rok jako prvňáčkovi. Protože má moc rád pohádku Příšerky i jeho batoh musel být v tomto motivu. Batoh jsme koupili na internetové stránce presco group, mají i holčičí motiv příšerek. Batoh je kvalitní, protože splňuje normy EU. Pro nás navíc i cenově velice přijatelný.

Tak zaprvé, nováček a hned reklama na eshop, kdo by to byl řekl :mrgreen:. Jinak ten batoh se mi nijak zvlášť nelíbí, má přes kilo, výrobce neznámý, že si v popisu napíší, že splňuje normy, to může říct kde kdo. Navíc tyto batohy s klopou se mi opravdu příčí, buď klasická aktovka(herlitz, emipo) nebo klasický batoh(dakine). Já čekám na nákup aktovek na podzimní slevy, aby bylo co dát pod stromeček ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
29.8.14 07:00
@lemanka píše:
Tak zaprvé, nováček a hned reklama na eshop, kdo by to byl řekl :mrgreen:. Jinak ten batoh se mi nijak zvlášť nelíbí, má přes kilo, výrobce neznámý, že si v popisu napíší, že splňuje normy, to může říct kde kdo. Navíc tyto batohy s klopou se mi opravdu příčí, buď klasická aktovka(herlitz, emipo) nebo klasický batoh(dakine). Já čekám na nákup aktovek na podzimní slevy, aby bylo co dát pod stromeček ;).

my byli spokojeni s batohem od TOPGALu, dcera už má druhý, první měla od 1.do 4.tř. a teď má od 5.tř. (jde do 7.tř.). Ten co měla do první byl na zipy a s klopou, nevím, proč tento typ přestali vyrábět. Při výběru jsme měli hned jasno, že žádné princezny a momentálně populární obrázky, za rok už by nebyl in a batoh za 1500,– by nebyl k ničemu. Eliška měla narozky v červenci, tak jsme vybírali až před narozeninama, chtěla jsem, ať si vybere sama, tak proto ne pod stromek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí