Batoh pro prvňáčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
29.8.14 07:10

Dcery měli a stále mají od topgalu. Jsou lehké a prakticke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
12.5.16 19:57

Obnovuji diskuzi…holky prosím poraďte na co si dát pozor pri výběru aktovky/batohu pro prvňáčka… Dcerka je hodně hubená, takže důležitá je váha…na co si máme ještě při výběru dát pozor? Paní v obchodě doporučovala spíš batoh než aktovku, že prý ji druháci už nechtějí… :think: Díky všem za rady, tipy a postřehy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
12.5.16 20:39

Ahoj, taky máme stejný problém, ale sehnaly jsme TOPGAL batoh, psala jsem si přímo do Topgalu, napsala jsem jim váhu a výšku dcery a oni mi poradili, jaký batoh koupit. Koupili jsme batoh z nové kolekce, sedí ji perfektně. Takže spokojenost. Přeji šťastný výběr :lol:, nyní je těch značek spousta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
12.5.16 20:41

@Lemuska pokud je dcera hubená, tak určitě na váhu a je potřeba aktovku/batoh pořádně vyzkoušet, aby dobře seděl. Mě obě holky aktovky nosily bez problémů do 2.třídy a mladší by ji měla mít příští rok i do 3. a zatím nepřišla s tím, že by chtěla batoh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.5.16 20:47

Ahoj, my tedy budeme řešit aktovku až příští rok, ale moje známé pořídili batohy bagmaster a jsou spokojené. Mají taky drobné děti (stejně jako moje dcera) takže budeme kupovat taky tam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
19.5.16 11:15

Pokud jste někdo z Prahy a máte holčičku, tak v Midi marketu ve Štěpánské ulici(u I. P. Pavlova). měli Herlitz Smart světe růžovou s motýlem za 799 Kč! Nevím, jestli to nebyl překlep, ale za takovouto cenu je skoro zadarmo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí