Batole - nechodící - u moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
16.5.10 09:35

Kubykula díky. Nakupuji všechno pro prďolku a pro sebe skoro nic nemám - ale sebe neřeším. Kojím a přikrmuji, tak o jídlo obavy nemám, ještě jeden detail, to malý torpédo si všechno co mu dám na hlavu - rve a nechce nic mít, tak to bude boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
16.5.10 09:36

dynamiko, vem si to, v čem se bude cítit Honzík nejlíp. Klárka fakt běhala, teda lezla, v tričkách a kraťasech. letní overálky měla na spaní. ono je to nakonec úplně jedno. mě v létě přišla trička praktičtější než bodýčka.
do vody jsem měla plavací plínky, vylezli jsme z vody, plínku jsem vyhodila a nasadila pampersku. ale spíš kvůli tomu, aby se jí nedostal písek úplně všude (stejně jsme měli na pokoji vždycky pískoviště :-) )
a neboj, ono to všechno dobře dopadne a krásně si to užijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.5.10 09:41

Nozu, takže raději brát vše dvakrát? Do vody plínky, nebo plavečky a pak na písek přebalit? Do vody asi chodil i s tričkem - takže další na převlečení. Už zase dostávám depku - cestovní - ale fakt se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
16.5.10 10:13

určitě ano, aby se ti neplácal na pláži v mokrém. Klárka chodila do moře jen v plínce, ne v tričku. ale ona se hodně dobře opaluje. a jinak ta normální plínka nám vydržela i klidně celý den (ona Klárka tak nějak čůrala víc do toho moře :-) ).
a nechala bych si tak 3 trička na pláž a ty točila celý pobyt. stejně budou strašně od soli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.10 10:19
Mišuna píše:
Sice to nebylo na mě, ale: na kojeneckým plavání jsme měli plavky BambinoMio, dělají myslím tři velikosti, my měli kolem roku na 9-12kg a dělají si i do 15kg. Moč samozřejmě neudrží, o tom si nebudeme dělat iluze že si každý poctivě z moře odskočí, ale na stolici dobré jsou. Dávala jsem mu je do moře i do bazénu, ale protože pomalu schly střídala jsem je s plavacíma plenama.

Mišunu a ZelvaVeruno - děkuji za rady. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
16.5.10 10:25
Wiolla píše:
kubykula píše: …do moře jsem dávala plavečky, aby byl frája..:-), do hotelového bazenu jsem dávala plavací plenky, …

Jaké plavečky jsi pro dítko měla? Jedeme s 1,5 letým dítětem k moři, „papírové“ plavečky už mám, ale přemýšlela jsem i o normálních. Ale na druhou stranu na nočník vůbec neumíme, tak nevím. :nevim: Ani jsem nikde žádné rozumné neviděla…

Kvaček Ad kočár do letadla - já rozhodně kočár brát budu. Malej sice běhá, ale když je unavenej, tak se mu nechce. Váží skoro 14kg, takže tahat ho fakt nebudu. V kočáru si odpočne, naložím do něj i ostatní krámy a letadla se nebojím. Kamarádky mají zkušenost, takže vím, že je to ok a kočár se odevzdává až pod schůdkama letadla. Vrátí v pořádku - neztratí se jako jiné kufry, které jsou normálně na odbavení, protože to dáváš právě až u toho správnýho letadla.

měli jsme klasické dětské, síťka uvnitř, žádné takové které zachytí bobek, prostě takové co mají i dospělý…:-)
jinak s váhou do letadla jsme jednou dopláceli, a jeli jsme přes cestovku,asi je to fakt o tom, na koho narazíš.
ke konvici, měli jsme malou, cestovní a stejně jsme jí uklízeli, aby nebyla na pokoji vidět, aby kdyžtak neřekli, ale přitomjim do toho může být prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
16.5.10 10:28
dynamika píše:
Omlouvám se, že jsem včera nereagovala. Malýho musím vždycky ukojit, aby usnul a tak jsem muselea i vypnout PC, abych ho nerušila. Moc děkuji za příspěvky a informace. I tak z toho mám vítr, ale šíleně se těšíme. S tím kočárem jsme počítali - máme golfky - lehký, takže vpoho. jen vymyslet co všechno na pláž atd. Zase řešíme nepropustné plavky do vody, nebo plínky na plavání - co je lepší? Myslím, že bobek udrží oboje dvoje, ale nechci, aby pinďa byl v mokrým. Je jasné, že ho nedám do vody a pak navečer vytáhnu, ale i tak...... :-D

jinak my teda dávali do bazenu plav. plenky, bralajsem na týden jich 7, na každý den jedny, vždy když vylezl z vody, jsem ho sklékla a na sluníčku uschly, s normálníma plavkama, měli jsme dvoje, střídali jsme je, ale stejně jak šel ven z vody, tak byl nahej, aby uschly a nenastydl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
16.5.10 10:30
dynamika píše:
Super, díky. takže raději trička, než bodýčka? Mám letní overálky, tak myslím, že využijeme i ty :-P

určitě využijete overálky letní …do restaurace procházku a tak, body jsem nebrala, vyloženě jen trička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
16.5.10 10:31
dynamika píše:
Kubykula díky. Nakupuji všechno pro prďolku a pro sebe skoro nic nemám - ale sebe neřeším. Kojím a přikrmuji, tak o jídlo obavy nemám, ještě jeden detail, to malý torpédo si všechno co mu dám na hlavu - rve a nechce nic mít, tak to bude boj

my to měli taky, mělajsem klobouček a i si na to tam zvykl, protože jak svítilo sluníčko tak mu asoň nesvítilo do očiček, o brýlých v jeho věku nemohla být ani řeč…hlavně vysoký faktor krému, dobrou náladu a šťastnou cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.5.10 11:53

Taky dobrý, to by mě teď nenapadlo a tam už bude pozdě. Letíme příští pátek, tak snad bude vše OK. Jo a ještě jednou díky. Jste moje zlatíčka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí