Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zitra vam dam vedet..co dr.na to…protoze ac bych opravdu rada pockala pr.3 tydnu..ci pribere zpatky…tak to nevydrzim..jak se znam…a jak uz to nekdo psal..uz vidim dalsich milion priznaku vseho moznyho
![]()
@hanourek dle me plasis zbytecne, 300 g sem, 300 g tam. Kdy ze jsi ho vazila naposled? Pri horeckach a nemoci a omezeni se hubne. Ja bych ho zbytecne odbery netrapila a pockala proste. Jak chces
@blumen asi potrebuju slyset od dr.ze je to ok.a ze vypada dobre i bez tech 300 gramu…
jsu plasan od prirody…hypochondr hadra
![]()
@hanourek píše:
Zitra vam dam vedet..co dr.na to…protoze ac bych opravdu rada pockala pr.3 tydnu..ci pribere zpatky…tak to nevydrzim..jak se znam…a jak uz to nekdo psal..uz vidim dalsich milion priznaku vseho moznyho![]()
![]()
![]()
![]()
k doktorce ? A s cim jako,co ji chces vykladat ?
Kdyby jsi napsala, ze v roce mel 9,5 kg a ted ve 14 m ma 8 kg, tak budis, ale nejak nechapu, co resis ty. Jako tech 30 deka ? U 14 m ditete ? Neni to mimino, 30 dkg vubec nic neznamena. Pockej normalne do 18 m prohlidky a hlavne… Prestan ho vazit a pozorovat.
@srpen89 proste to potrebuje slyset od Dr. Kazdy jsme nejaci… snad bude mit Dr. pochopeni a nepotuka si po cele. Casem se nauci tolik nepozorovat ![]()
@srpen89 asi mas pravdu. 30dkg nezni tak hrozne…ale u tak malyho tela mam pocit, ze je to dost…
A…Jen to nejde vysvetlit me hlave, abych to neresila… ![]()
Taky záleží kdy ho vážíš, jestli jednou ráno a pak zase večer. Ráno váží kazdej o něco míň než večer. Jinak 300 gramů opravdu není žadnej rozdíl. Mohl být víc vykanděnej a vyčůranej
neboj
@ančapepča vazila jsem ho dnes vecer…pred koupanim…po skoro 2 mesicich..ze zvedavosti…necekala jsem extra pribrani..ptz se me prijde jen vytahl…ale ubytek me zaskocil ![]()
@hanourek píše:
@ančapepča vazila jsem ho dnes vecer…pred koupanim…po skoro 2 mesicich..ze zvedavosti…necekala jsem extra pribrani..ptz se me prijde jen vytahl…ale ubytek me zaskocil
Jakej úbytek porad ? ![]()
No tak má tedka období růstu. Potřebuje energii a natahuje se. Opravdu to nic není. Po víkendu to může být úplně jinak. A nebo zkus víc kalorická jídla, jestli ted jedl spíš ovoce tak to všechno spotřeboval. Je léto, děti litaji celé dny nebo řádí v bazénech, a chuť k jídlu je ve vedru menší
@ančapepča dekuju za tip. Urcite mu zacnu davat do jidelnicku vic kaloricka jidla. A snad se to upravi..a nic z toho nebude…kamaradcine male se tak projevila potravinova alergie a nedostatek zeleza…
i ta jeho unava..uvidim ![]()
@hanourek píše:
@kavulenka prave…uz mam stres z toho..a vim ze dokud ho dr.nezkontroluje a nepovi mi ze je vse ok…tak budu myslet jen na plno skaredych scenaru…![]()
…i kdyz nechci…
![]()
![]()
no nic..misto hroznuuu dostane parek
![]()
![]()
![]()
…vaha je dost kvalitni prave..kdyby patrila mezi ty..kdy po kazdem stopnuti clovek vazi jinak..tak neresim…jen..takto…
Snad se tu objevi nekdo s podobnou zkusenosti…na uklidneni
neblbni, neustupuj od kvality stravy…Pokud ti spí hodinu přes den, je to divoch a nemá z čeho přibírat, ptž má velký výdej energie. Ale cpát do něj nekvaitní stravu (uzeniny a pod.) není řešení. Hrozny jsou fajn, obsahují jednoduché cukry, okamžitý zdraj energie, a jsou zdravé. Párek je uzenina plná Eček
Když už, uvař či upeč mu kvalitní maso.
@blumen píše:
@hanourek dle me plasis zbytecne, 300 g sem, 300 g tam. Kdy ze jsi ho vazila naposled? Pri horeckach a nemoci a omezeni se hubne. Ja bych ho zbytecne odbery netrapila a pockala proste. Jak chces
přesně tak. Já teda děti nepřevažuju, to už by muselo být do očí bijící, anebo když by dítě zjevně neprospívalo.
Takhle si z něj zakladatelka udělá neurotika.
@pe-terka ten parek je mysleny trosku s nadsazkou…ale je pravda..ze maso ma maximalne 2krat tydne..jinak ma rad omacky s testovinama..ryzu se zeleninou apod..ani me nenapadlo ze by mohl ubrat na vaze..treba diku tomuto..nevim.........zaradim vic masove jidla…a prestanu vazit..jen co pribere zas trosku
![]()